Açıklaması biraz zor ama genel olarak herşeye utanıyorum özellikle karşı cinsten ve yaşça büyüklerden (biraz saygı sebebli utanma sanırım) bilemiyorum neden bu kadar utangaçım artık alçakgönüllülükten daha çok eziklik gibi gelmeye başladı bana kalabalık ortamlarda canım gibi utanıyorum kaç yaşına geldim hâlâ şu sorunu aşamadım nasıl aşıcam aga hayatımda hemen her şey süper ama sırf bu yüzden hayattan zevk almıyorum kendi başıma bir türlü utangaçlığı yenemedim tavsiyelerle de düzeleceğini düşünmüyorum ama bide bunu deneyeyim tavsiyelerinizi dinlemek isterim
Güncellemeler
1 yıl
Canım gibi utanıyorum dediğim mal gibi olacak
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
öz güven ile
Özgvenle alakalı değil
Yaşın küçük dahq zamanla oturur karakterin. Yetiştirilme tarzınla ilgili olabilir.
Evet yetiştirilme tarzımla ilgili diye düşünüyorum annem küçükkeb beni çok sakındı arkadaşlarımla dışarı çıkıva sürekli bana karıştı falan beni korudu aslında ama bi yandan da utangaç olmama sebep oldu
Yaşımda küçük değil ki 19 yaşındayım bunu 15 yaşında aşmış olmam gerekitdi
Bide utanmam için hiç bi sebep yok tamamen psikolojik
Çocukken yaşanılanlar karakteri büyük oranda etkiler. Ama en azından bunun farkındasın. Kendini değiştirebilirsin. Başlarda zor gelecek belki ama sosyalleşmeye çalış. Seni yargılamayan imsanlarla vakit geçir.
Abartısız 200 gündür deniyorum bir sürü arkadaşım var ve kimse de beni yargılamıyor ve beni seviyor sorun tamamen ben kaynaklı
Neyse çok tuttum aga cevabın için teşekkür ederim
zor bir durum kolay aşılmaz
Zor değilde doğru yöntemi denemek lazım
Basbaya
Doğruyu söyle puan kasmak için mi yorum yaptın