Benim; Yemek, Masaj, Sabun, ASMR

Benim; Yemek, Masaj, Sabun, ASMR

ASMR çok severim, genellikle fısıltı sesleri, yumuşak konuşma, hafif dokunma sesleri gibi tetikleyicilerle hissedilen rahatlatıcı ve hoş seslerdir. ASMR videoları, birçok insan için stresi azaltmanın ve rahatlamanın popüler bir yolu haline geldi. Rahatlama ve Stres Azaltma: ASMR videoları, beyinde rahatlama ve huzur hissi uyandıran bir tepki oluşturabilir. Yumuşak sesler ve sakinleştirici görseller, kortizol seviyelerini düşürerek stresin azalmasına yardımcı olabilir. Uyku Kalitesini Artırma: Bu tür içerikler, uykuya geçişi kolaylaştıran bir araç olarak kullanılabilir. ASMR, zihni sakinleştirerek ve uyku öncesi gevşemeye yardımcı olarak daha iyi bir uyku kalitesi sağlayabilir. Odaklanma ve Konsantrasyon: Bazı insanlar, ASMR seslerinin dikkatlerini toplamada ve konsantrasyonu artırmada etkili olduğunu bildirirler. Sessiz ve dikkat çekici sesler, zihnin dolu bir günden sonra dinlenmesine yardımcı olabilir. Kişisel İlgi ve Bağ Kurma: ASMR videoları genellikle kişisel ilgi ve şefkat içerir, bu da izleyicilere ilgilenildikleri ve önemsendikleri hissini verebilir. Bu, özellikle sosyal bağlantı eksikliği yaşayan bireyler için tatmin edici olabilir. Duyusal Uyarı: ASMR videoları, beynin duyusal yanıtlarını harekete geçirir. Bu, hafif bir karıncalanma veya hoş bir titreşim hissi yaratabilir. Beynin bu tepkiyi neden verdiği tam olarak anlaşılamasa da, birçok kişi için keyif verici bir deneyimdir. Müzik ve Meditasyon Benzeri Etki: Bazı ASMR sesleri ve videoları, meditasyon veya yumuşak müzik gibi zihni uzaklaştırarak dingin ve huzurlu bir ruh hali sağlar. ASMR, her bireyde farklı tepkiler uyandırabilir ve herkese aynı şekilde etki etmeyebilir.
Ancak çoğu insan için, günlük hayatın koşturmacasında huzur bulmanın ve kısa bir kaçış yaşamanın keyifli bir yolu haline geldi. ❤️
Yemek yeme videoları hariç seviyorum ve profesyonel olanlardan çok yeni başlamış az takipçili olanlar daha bir hoşuma gidiyor bilmiyorum 🤷 😄
Cevap
2Cevap
evet izliyorum bazen
Sabun dograma videolari
Sabun kesme
hayır nefret ederim
Bazılarını evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar