AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
dünyanın en şanslı kişisi olmak istiyorum. tüm şansımı tuttuğum takımın gününde doğarak kullandım.
Buradan hareketle 19 Temmuz da doğduğunu mu çıkarımda bulunmalıyım?
inan hiç bilmiyorum jfjsjdjs
Atimi istiyorum beni hep sevsin aldatmasın yanımda olsun evlenelim yeter
Bakarız, yapılır gibi duruyor. Ama çocuğun ruhu da alırız
Hadi yap
Kusursuz bir yaşam 😌💅🏻
Çok açık uçlu bıraktın. Sen bedazzled filmini izlemişe benzemiyorsun. Donuna kadar alırız senin uyarayım
İzlemedim evet.
Kısa ve net bir anlaşma yaptım işte. Kusursuz bir hayat yaşamak istiyorum ruhum karşılığında 😌
Ben uyardım. Siz y*rrragi yediniz beyfendi. Belki de istediğiniz odur tabi nick biraz öyle der gibi :)
Yemediğim şey değil alışkınım. 😌 Siz bana muhteşem hayatımı verin 😂
Bugün kapatıyoruz arkadaşım. Yarın mesai saatlerinde arkadaşlar ilgilenicek
daha şanslı bir ruh
Borsa değil bu kral dipten alayım tepeden satayım. Sendeki o takasçılığı gördüm. O yüzden sana satış yapmıyoruz üzgünüm sen en az 2 ruhla gelirsen, birindenki şansı ötekine aktarabilirmişiz. 😏 Son teklif bu
hiç yardımcı olmuyon
Hocam benim kendi işletmem olsa vallahi yaptım ama değil maaşlı elemanım ben
patronunla görüştür beni
"buyrun ben yardımcı olayım arkadaşın kusuruna bakmayın yeni başladı da"
Bacağını kırarım senin de şeytanın da git öte
Iıımmhhh olmaz. Papuçlarımızı ters giydir.
Şeytanın aklını isterdim senden
Akıllıca. Bunu beğendim. Ayarlanabilir. Amirime sorayım bi
Falım sakız
Naneli mi mavili olandan mı
Damla sakızı aromalı olandan elbette...
Tamam kabul. Bir arkadaş senle iletişime geçicek. Bir kaç imza formalite 😜 işi var sonra sana bir kamyon Falım damla sakızlı.
Kamyon mu? Ruhum buna değmez dostum
Bırak da ona biz karar verelim. Kaç bin yıllık müesseseye akıl verme, insanlar duyar sana g*tüyle gülerler, tamam mı canım benim
Kardeşim siz esnaf mısınız şeytanın avukatı mı ya... Oldu olacak falımları taksit taksit ödeyin
Ben stajyerim aslında da. Güç zehirlenmesi şımarttı biraz. Taksit yok bizde abartmayın siz de hanımfendi. kamyonu getiririz damperi indirir evin önüne yığar. Heee o esna şopar kzanları geçer 3-5 alır cebe atar falan ona da karışmayız yani söyleyim
Ooo işiniz hayırlı olsun Avukat Çırağı Bey. O kızanlar 3-5 atarlarsa şükür, kamyonun yarısını ceplemesinler de yani. İşleri hiç belli olmaz. Siz, arabanın önüne atlayan çinganları napıyorsunuz peki?
Siz hiç merak etmeyin. Onlara sahte para konulmuş zarf veriyoruz. Onun giderleri müessesemizden.
Teşekkür ederim bu arada. Sizce heyecanlı olduğum çok belli oluyor mu
Aa mükemmelsiniz gerçekten. Ben kendilerini üzüm pestili yaparsınız zannediyodum, hani şeytan meytan...
Heyecanınız ufaktan belli oluyor ama alışırsınız, ilk günler böyledir. Gayet profeşınıl ilerliyorsunuz.
Çok saaolun e tabe mümkün olduğunja prezentağğbl bir altyapı gerekiyor. Üzüm pestili mi 😂😂 ilahi... Onlar çok demode şeyler. Artık prosesler çok değişti
İnsancıllaşmaya girmişsiniz... YAUW BİZİM ZAMANIMIZDA BASDİK EDİP FINDIH FİSTUH GIRIYOLLARDI YİĞENİM HE
Ahhahahshshshahshsahaha
İçimdeki köylü dedeye engel olamadım...
Essah deyon de sen gettigerevele emücesinden galan arsa kavgasıyla meyve metaforunu biliin mi. Enceee işler borya nasıl geldi onu bilmek lazım
"Muhteşemdi, bravo gerçekten "
Yazdığını Aykut Elmas'ın sesiyle okumam normal mi : DDDDDDDD
:D neden olmasın. Ben de yazarken içimden şerif llyod olarak okudum
O da çok iyi uyar hahahshs
Beni hayli güldürdünüz. Ben sizin ruhunuzu alamam.
Alın, ruhumu bedaaave veriyorum. Duyduğuma göre cehenneminizde zebaniler yaba yerine zeytin çatalı kullanıyorlarmış, büyük kazanların yerine de aşure tenceresi. Düşük bütçeli cehennem de hiç çekilmiyor doğrusu. Ruhumun ederi parayı cehenneminize harcayın lütfen
1 dk 1 dk. İşin rengi değişiyor. Kim söyledi bunları, kim çıkarıyo bunları sevo yaa kim kim kim, hareketi kesss
Kurtlar Vadisi savcıyı kim öldürdü
Kim olcak ya Nizamettindir kesin. Ben izlemedim gerçi de hep YouTube kesitler... Sordurayım mı kimmiş diye
Baron muş öyle dendi
Sordurmak mı? Size teşkilattan gelmiyo muydu bilgiler ağğğbiii
Baronu yakcanız mı pekin?
Ben öteki dünya işlerine bakmıyorum departmanım farklı. Abilerimiz var orada işte Lucifer death metal tayfa. Merak edersek tur düzenliyorlar ama benim tenim hassas. Sıcak ortam isilik yapar diye gitmiyorum
Heee anladım pardon. Dünyevi işler birimi ayrı demek. Peki yövmiye ne kadarajshjsbsbdks
Ayrı tabi canım ben ruh satın Alma departmanındayım işte. Herhangi bir para sıkıntısı çekmiyorsun öyle söyleyim.
Senin üstün nerede onu bağla bana daha yetkiliyi BAĞLA
Hay Allah'ım yaaa bugün bak ikinciye oluyor bu çıldırcam !! Neyi yanlış yaptık hanımefendi hemen managerla görüşmek istiyorsunuz
Burada saatlerdir sıra bekliyoz bi şey anlatıyom anlamıyon ya yetkiline bağla baham sen bilmeyon işi belli
"Merhaba hanfendi, ben arkadaşın müdürüyüm, buyrun nasıl yardımcı olabiliriz"
Daha üstünüz yok mu sen daha yetkilisine ver telefonu hele
"Hele bir biz dinleyelim gerekirse bağlarız anam gerekli yerlere gerekenleri annadın mı icabında"
Hepinizi işten attıracam şikayet edecem bi daha adımımı atmam boraya. Boğön gaç saat oldu tüm günümü ziyan ittiğiz
"Kime şikayet ediysun et da ha ben kıdem tazminatumu alur s*ktur olur giderum ben ama ben senin isminu haburaya yazdüm ha kara listeye onu da bilesun senücebizi ne sandin da babalanaysun oni ânlâmadum ben de neyse"
Sus ve hamsi yemeye devam et.
Gerçekten susup hamsi yemeye devam mı ettin
Biraz ofansif geldi kırıldım doğrusu, kendi içime kapanıp biraz ağladım ama şimdi daha iyiyim
Özür dilerim Avukat Bey...
Hiç önemli değil, şu an gönlümü aldınız😉 🫠🥹🙃
Ciddili mi kırıldın bu arada ya?
Yok yahu :D her latife ediyorum
😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Aa neden kızdın ki, yanlış bir şey mi yaptım 🥺
Kandırdın beni.
Voollahe istememişem ho böyle olsuuuğn, aqışa kaptırmışem kendimeğğ, hele affediğirsen?
Tamam affettim şeytan çırakı.
Teşekkür ederim çok zarif bir ruhunuz var, en güzide yerlerden birinde saklayacağız.
Depoya salla kaptaaan
Aaa böyle haza bir ruh öyle alelade bir köşeye atılmaz. bakın kaçıncı olucak söylüyorum bize işimizi öğretmeyin ya lütfen istirham ediyorum
İstifra etmeyin de.
Öyle bir şey olmaz. İstimlak eder heykelini dikeriz sonra da istifayı basar çeker gideriz evelallah
Siyasete atılmayı düşünür müydünüz beyefendi
Hayır düşünmüyorum. Ama doğrudan adaylık falan imkanı varsa neden olmasın.
Boş ver manav ol...
Neden manav? :)
Ne biliyim, ülkeyi düşününce daha gerekli geldi ahhash.
:D yerli ve milli bir yapay zeka üretip siyaseti yapay zekaya bırakmak lazım aslında. Ben manav olmaya razıyım o tabloda seve seve yaparım
Ay bana yapay zeka deme ya.
" Yapay zeka "
Neden?
Nefret ediyorum.
O da emir kulu be
Onun taaaaaaa
Pek dostça bir veda olmadı heralde aranızda. Anlıyorum. Hayat be. Kiminden çekiyoruz kimine çektiriyoruz
2008 model televizyonumla Selena izliyorum şu an, yemişim gelişmiş teknolojisini yapay zekasını.
Helal sana be! Biraz daha zamanda geriye gidersen Habil ve Kabil i durun siz kardeşsiniz diye vazgeçirbilirsin bile. Bi dakka o öyle bir şey değildi galiba! Neyse...
Bromance hikayesine çevirdin dini hikayeyi, puuuu.
Ya :D aynı jargon hem evliliklerde oluyor hem savaşmayın da oluyor ben nabayaım.
Savaşma durumunda "insan kardeşine kıyar mı be oğul" olur, "durun siz kardeşsiniz" olmaz 😭
"Yapma oğul" repliği de bana biraz Bizans ve Kara Murat koktu ne yalan söyleyeyim ama ilk orijini öncesi olabilir tabi
Bence "durun siz kardeşsiniz"den daha iyi, Habil ve Kabil'i nikahta basmadılar sonuçta dimi ihi
:D doğru tabi. Hoş bir parodi olmazdı. Belki Netflix Hollanda'da yayınlanırdı da bize gelmezdi :)
Valla burada da yayınlarlardı gibi.
Onu biraz değiştirip zengin aile şirketindeki aşk hayatları dikkat çeken züppe kardeşler ve olaylı bir ofis ortamı olarak yaz dizisi tadında yaparlardı.
Senarist misin? Ahahahsfdh tam tutturdun.
🤫 gözlem yapıyorum
Gözleme yap
Offfff hele bir de yanına eşki yayık ayranı. Minik fıçı bardaklarla oryantal bir dansçının belinde özel bir kemere takılarak çalkalanmış özel bir ayran... Ne iyi gider beraber
Öyle bi şey var mı, inanırım çünkü...
:D bildiğim kadarıyla yok. Sadece kirli hayal gücümün bir ürünü şimdilik
Geleneksel sapık da bi başka oleyyyy
Fikir sadece tabi :D Bir girişim fikri değil bu ayran kemeri satma niyetim yok amazonda
O zaman izninle çalıyorum bu fikri.
Çal tabi izin senin bende daha var bir sürü
Adamsınnnnn
Eyvvv 😎
Satmam