Bu post büyük konuşmayı bırakmanız için bir hatırlatıcıdır. Dedikodu yapmak, yargılamak, yaftalamak için çok kısa bir ömrümüz var. Olabildiğince şükretmek lazım, anlayışlı olmak lazım 🙏🏻

Benim ayakkabımı giymeden çıktığım yokuşları çıkmadan beni yargılamayın diye bi yazı okumuştum. Bazen istemsiz içimden kınıyorum sonra fark edince dua ederim.
Fark edince tövbe derim ben de 🙏🏻Şeytana uyuyoruz ara sıra, kuluz hepimiZ
Açıklama kısmına çiçek bırakayım evvela.🌺
Yaşamadığı durumun edebiyatını, pskilogluğunu, bilmişliğini, ay ben olsam assla öyle yapmazdım'ını yapan insanlar aşırı itici geliyor.
👏🏻
Konuştum başıma geldi Allah sınavlar etti bak fırsat kimseye bakma kendin kurtulacaksın
Ben de konuştuğumda başıma geldi de o yüzden bu postu görünce gönderi yapmak istedim 🙏🏻
Anladım
Cevap
4Cevap
konuşmam
En güzeli
Büyük konuşup her seferinde o işin başıma gelmesine sebep oluyorum çenemin yayını diyorum susuyorum bazen
Susmak gerek
Belki bir kaç defa istemsizce olmuştur.. Ama çoğunlukla bu konuda kendimi tutuyorum... Çünkü yaşamayan bilemez...
Aynen 👍🏻 gerek yom
Konuşmamaya dikkat ederim. Yaşamadığım ve bilmediğim konu hakkında o zaman ezbere konuşmuş olurum ve karşıya da geçmez zaten.
Evet konuşmamak lazım
"Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir" demişler...
👏🏻👏🏻
kendini biliyorsan konuşursun kendini bilmeyen insan hiç bi konuda iddialı olamaz
👏🏻
Konuştum ve başıma geldi. O günden sonra da asla büyük konuşmam veya kınamam bazı şeyleri.
Çok haklısın 👏🏻
Kimseyi asla kınamayın ayıplamayın ta başınızda biter
Kesinlikle
Konuşurum çünkü neden boş yapmayalım 🤭
Başımıza gelmesin diye
Asla zengin olmam diyorum keşke başıma gelse zengin olsam😔
Evet yaparım
Yapmamak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?