değer görmediğiniz ve takdir edilmediğiniz bir yerde ısrarla kalmaktır...

değer görmediğiniz ve takdir edilmediğiniz bir yerde ısrarla kalmaktır...
Değer görmediğim yerde ısrarla kalmak gibi bir sorunum hiç olmadı. Kendime saygısızlık edersem kimseden de saygı göremem. Kimse benden daha değerli değil.
😎
Cevap
5Cevap
adaletsizlik
Asıl sorun: Anlayamadığına değil anlatamadığım için üzgünüm..
Çoğuz ama yokuz, nasılda uzaklaşmışız birbirimizden İnsanlıktan komşuluktan
dostluktan bihaber ! İnsan bumuydu ne haber ! Güven yok Samimiyet yok Bencilce davranış çok Her şeyi ben bilirim, ben yarattım havası çok Merhamet yok Sevgi, saygı hepten yok Yaraya tuz var, merhem yok İnsanlıktan ne haber !
Benim için pek sorun değil. Vefa veya sadakattense bu mecburiyet, bu tarz duyguların karşılıklı olması gerektiğini düşünüyorum, kime veya neye karşı olursa olsun.
Detaya bu arada katılıyorum. Ayrıca bunun cevabı kişiye göre değişir. Kimisi insanlardan kimisi belki şartlardan haklı olarak yakınabilir.
Asıl sorun kendi değerini bilememek, bulamamak, farkında olamamaktır.
Değer görmediğiniz bir yerde elbette kalmayın. Ama bazan vericilerde değil, alıcılarda problem oluyor.
Kesinlikle
Belki de...
Küçük hanım derken? karşınızda 18 yaşında ergen yok
Peki rica ederim.
Hayır normalde sinirli birisi değilim bir yorum yazdım diye hemen sinirli yaptın beni neyse yay burcuyum
küçük hanım kelimesin de bana ergenlikle alakalı bağdaştırdığın? yeri lütfen açıklarmısın :) neden bir anda oraya ergen e bağladın :( küçük hanım demek. saygılı. tatlı ve güzel olduğun için söylenen bir çümle olarak algılamnı isterdim . ama ergen :( değilsin evet. büyük hanım bunada bir bahene bulmasın sanırım :)
Küçük hanım derken sanki ben ergenliğe daha yeni girmişim siz sanki babam yaşındaymışsınız gibi bir anlama geliyor ben yanlış anladığımı düşünmüyorum ama neyse çokta uzatmaya gerek yok bu konuyu
Yay burcu kadını, bağımsız, özgür ruhlu ve maceraperest bir yapıya sahiptir. Hayatı dolu dolu yaşamayı seven Yay kadını, yeni deneyimlere ve keşiflere her zaman açıktır. Sosyal ortamlarda sıcak ve samimi bir enerji yayar, bu yüzden kolayca arkadaş edinebilir ve geniş bir sosyal çevreye sahip olabilir.
Burçlara pek inanmıyorum ki ama ben
Rica ederim biraz kırılmadım değil ama önemi yok burçlara ve astroloji bana saçma geliyor :D
asıl sorun eksikliktir
Olmadığı biri gibi görünmek insanı çok yoruyor
Kesinlikle öyle...
Istenmediğim yerde durmam
Konuşmamak sessiz kalmak
Yaşamaya değer mi¿
Doğru
Yalnız olduğunu bilmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?