Kişilik & Karakter 31 yaşına gircem utanıyorum? BeyazAtliKekon Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nisanda 31 yaşına gircem kaç yasindasin diye soranlara nasil 31 dicem aga pis pis şaka yapan olursa kesin döverim ben 😬 ya da görsel deki gibi mi cevap vereyim 31 yaşına gircem utanıyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. utanma bence 0 0 Yorumla
Sananehıııhhh Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl 30+1 denilebilir ama çevrenizi de değiştirmek mantıklı tabi ki 0 9 Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl O zaman daha çok dikkat çeker 😬 Sananehıııhhh 1 yıl 31 de geç o zaman kardeşim aaaa Sananehıııhhh 1 yıl 😂😂 BeyazAtliKekon 1 yıl İki yil 30 dicem karar verdim 😬 Sananehıııhhh 1 yıl Erkeklerin derdi de hiç bitmiyor BeyazAtliKekon 1 yıl Makyajim aktı diye aglayan sizsiniz bee 😬😬 Sananehıııhhh 1 yıl O ağlama makyajdan değil sizin kahrınızdan BeyazAtliKekon 1 yıl Bizim dertlerimize mi agladin kiyamam bee Sananehıııhhh 1 yıl Ya yaa
pinkpeonyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl 30 demeye devam et 32 olunca 32 dersin 1 1 Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl Büyük ihtimal oyle yapicam Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl 31 çok olgun bir yaş sanırdım 0 2 Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl Sonra ne oldu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Düşündüğün şey ergence Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Keko Otsbir de yazıyla yaz 🤣 0 2 Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl Yaşım yok yasamadim ben dicem Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya boş ver kardeşim Yorumla
Dfhhjhfdghf Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl İki yil 30 yasinda kal sonra 32 ye atla 0 1 Yorumla BeyazAtliKekon 1 yıl Bu da b planım zaten 😬 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
utanma bence
30+1 denilebilir ama çevrenizi de değiştirmek mantıklı tabi ki
O zaman daha çok dikkat çeker 😬
31 de geç o zaman kardeşim aaaa
😂😂
İki yil 30 dicem karar verdim 😬
Erkeklerin derdi de hiç bitmiyor
Makyajim aktı diye aglayan sizsiniz bee 😬😬
O ağlama makyajdan değil sizin kahrınızdan