Kişilik & Karakter Sizin sarı kişiniz kim? Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ya da sarı kişiniz var mı?🍁 Güncellemeler1 yıl Çok süper soru ^^)) Sizin sarı kişiniz kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. kimsem yok maalesef 1 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yok zaten bir hata yapıyorsan yargılanırsın onun dışında güveneceğim insanlar var ama içimi fazla açmam 1 0 Yorumla
Şişkolettaa Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Ne sarı ne mavi öyle bir şey yok 😄 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Sorma sorma 😂😂 Yorumla
_MahoAğa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Şu an kimsesiz olduğumu anladım teşekkürler 1 2 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla _MahoAğa_ 1 yıl youtube.com/shorts/tk2Yq-R8dGg?si=rizlEiI-6BJiPPrq Yorumla
Soykanonac_06 Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kimsesizim kimsesiz... 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl 🚬🚬 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Var çok şükür Allah daha iyi etsin 1 1 Yorumla Uykucupandaaaaaaaa 1 yıl Aminn Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Öyle birisi yok maalesef 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bursalı kankim tabiki 1 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Keşke olsa ama yok 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Var reel hayatta 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kimsem yok maalesef
Yok zaten bir hata yapıyorsan yargılanırsın onun dışında güveneceğim insanlar var ama içimi fazla açmam
Ne sarı ne mavi öyle bir şey yok 😄
Sorma sorma 😂😂
Şu an kimsesiz olduğumu anladım teşekkürler
🥺🥺🥺
youtube.com/shorts/tk2Yq-R8dGg?si=rizlEiI-6BJiPPrq
Kimsesizim kimsesiz...
🚬🚬
Var çok şükür Allah daha iyi etsin
Aminn
Öyle birisi yok maalesef
Sarı kişim yok
Kardeşlerim ve can dostum var...