Ben savaşlara dur derdim ve mazlumların eli olmak isterdim🥹🤍

Ben savaşlara dur derdim ve mazlumların eli olmak isterdim🥹🤍
Dünyada bir şeyi değiştirme şansım olsa, insanların birbirlerine daha fazla empati ve anlayış göstermelerini sağlardım. İnsanlar arasındaki hoşgörü ve saygı eksikliği, birçok sorunun temelinde yer alıyor. Eğer herkes birbirini daha iyi anlasaydı ve farklılıklara saygı duysaydı, dünya çok daha barışçıl ve adil bir yer olurdu. Bu değişiklik, sadece bireylerin değil, toplumların da gelişimine katkı sağlar.
Yer değiştirmekten ziyade ekoloji düzenlemek için elimden geleni yapardım. Çünkü bu gidişle gelecek nesillere su ve yeşillik kalmayacak. Dünyanın sonu böylece yavaş yavaş gelecek. İnsan nüfusun azaltmak için elimden geleni yapardım. Çünkü insanlar fazlalaştıkça gön gibi bozuluyor. Nüfus çoğalınca daha fazla ihtiyaç artıyor. O yüzden bu dengeyi sağlamak için gerekli ne varsa yapmak isterim.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Dünyanın kaderi savaşlar içinde yazılmış. Kıyamet gününe kadar da sürecek bir kader.
Dünyaya dair bir şeyi değiştirecek olsam, açlık ve sefaleti kaldıracak ortak bir konsey kurardım. Durumu ortalama üzerinde olan her ülkenin diğerlerinin durumu düzlüğe çıkana kadar yardımcı olmasından daha güzel bir şey gelmedi aklıma.
İnsan ruhunu temizlemek isterdim. Menfaat , çıkar odaklı düşünme yapısı temizlenmeli. İnsan olma erdeminden uzaklasmamali
Cevap
9Cevap
kendi hayatım
Sorularına baktım, balık burcu musun? Fazla duygusal birisin sanırım
Evet bu baya fark ediliyor
İnsanın olduğu biryerde hiçbirşeyi deştiremeyiz, ama fantezi olsun diye yazıyorum dünyayı çocuklara bırakırdım çünki yetişkinler hak etmiyor, büyüdükçe kirlendi insanoğlu ruhu siyaha dönüştü karanlığa aşık oldu ve egolarının kölesi oldu.
Mazlum coğrafyalar huzura ersin isterdim. Annelerin, çocukların yüzü gülsün artık. Amin.
Tüm canlılara ve doğaya uygulanan katliamların ve sömürünün durmasını isterdim.
Dünyanin yarısını yok ederdim Osmanlıyı geri getirir hakimiyet kurar namuslu şerefli insanlara bir gelecek bırakır geberip giderdim
Türkiye 'yi buradan alır, İskandinav ülkelerine komşu yapardım 😄
Fenerbahçenin şampiyon olmasını isterdim:) her yolu deniyorlar sonuçta 🤣🤣
kendimde degistiremedigim ozellikleri degistirirdim
İki yüzlülük çifte standart beni çok yoruyor özü sözü bir olmalarını sağlamak isterdim…
ben savaşlara dur derim bebekler masum canlar ö**mesin
İnsanların sevgisizliklerini değiştirmek isterdim. 😊
Turanı kurardim auuuuuuuuuuu
Savaşlara son vermek isterdim
Savaşlar bitsin isterdim
Vicdansızlar doğduğu gün gebersin
Türkiye toplumunu sonsuza kadar yok ederdim.
İnsanlar dünya güzel insanlar owc
Kötü insanları yok ederseniz tüm sorunlar çözülür
Çöp atıkları olmazdı
Türkiye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?