Adamı hala biraz seviyorum ama kafam karışık ikisi bir arada intikam hissine var ama sevgi hala ağır basıyor gidip sarılmak istiyorum sadece zaman dursa her şey dursa sadece sarılsak tüm gezegenleri durdurmak istiyorum tüm dünyayı.
Anlatırımda yardım etmeye niyetin varsa anlatırım. Hırs degil karakterim duruşum böyle içe baksan tek istegin sarılmak sessizlik içinde ona öylece bakmak falan
Çok düşünmek istemiyorum sevgi mi herne haltsa sadece ya ben onu alırım ya o beni Milletin yorumları da umurumda degil kafalarına... çok sağlıklı bir bireyim yapım buymuş . Evet olay uzun ayrıca sandığın gibi degil yüz yüze görüştüğüm biri yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öyle kolay degil bildiğim için diyorum
Kolay degil ama ne yapmalı nasıl büyücü bulurm
Cinci mi büyücü mü?
İkiside
Neyi merak ediyon?
Merak etmiyorum bireyler yaptırmak istiyorum
Ne yaptırcan?
Yapacak biri var mı
Bu hayatta kötüler kazanıyor
Ne yaptırcan? Celp mi? İntikam mı?
Adamı hala biraz seviyorum ama kafam karışık ikisi bir arada intikam hissine var ama sevgi hala ağır basıyor gidip sarılmak istiyorum sadece zaman dursa her şey dursa sadece sarılsak tüm gezegenleri durdurmak istiyorum tüm dünyayı.
Evli falan değil dimi? Neden olmadı
Yardımcı olacak mısın? Evli değil.
Neyle uğraştığını bilmiyorsun. Bu işlerden anlar mıyım biraz da büyü yapma değil bozma işlerinde biraz upraştım asiste ettim birilerini
İnan neler olabilir bilmiyorsun ve gerçek kötülerin ne olduğunu
Tehlikeli olduğunu biliyorum ben bu adam için yangınlara atladım neler neler... Karakterim bu benim birey istiyorsam kimse bana engel olamıyor
Burcun ne? Aslan mı?
Bedel ödedim halada ödemek istiyorum tüm dünyayı alt üst edesim geliyor onun için çok yüksek bir istek
Ucunda ölüm olsa yinede çabalasam psikopat olurum sanırım demi
Neydi bedelin?
Sen değildin umarım?
Ya onu bana getirebilecek birisini tanıyor musun
Bu öfkeyi soruyorum ben. Neden mesela ikna etsene beni?
Neredeki öfkeyi kastediyorsun? Mesajla zor oluyor. Yapmayacağını düşünüyorum açıkçası ya da his
Anlatırımda yardım etmeye niyetin varsa anlatırım. Hırs degil karakterim duruşum böyle içe baksan tek istegin sarılmak sessizlik içinde ona öylece bakmak falan
Açık söylüyorum bu aslında mutlu olsun ya da olayım değil pahası ne olursa olsun demek
Yaş kaç?
Kan kusturdu ama içerde biryerlerde hala onu seviyorum aptal birisi degilim yinede hala seviyorum nefret edemiyorum ...
Sence bu ambivalans bir sevgi mi ki?
Ne yaptı sana? Ve ne pahasına yaptı
Pahası ne olursa olsun evet çünkü ben bıktım uzun konu ama istiyorsam alırım ya da ölürüm bu kadar basit.
Sana neye mal oldu onu soruyorum. Çok büyük ve uzun olay sanırım
? Anlatmican sanırım?
Çok düşünmek istemiyorum sevgi mi herne haltsa sadece ya ben onu alırım ya o beni
Milletin yorumları da umurumda degil kafalarına... çok sağlıklı bir bireyim yapım buymuş . Evet olay uzun ayrıca sandığın gibi degil yüz yüze görüştüğüm biri yani
Sanmadım ki sordum? Kullandı mı seni?
Sevgi den öte hırs var yas
Yardım etsen? Evet kullandı.
Ben fazla safım cidden bu dünya için cidden fazla safım
Olayı mevzuyu o mu çözecek sence?
Meslek ne? Bunu analiz için soruyorum
İkimizde birbirimizi tanıyoruz burada rol kesme eski canım kız yok o öldü
Kimsin sen tanımıyorum ki seni? Rol kesme de yok
Büyü yapacak birisi var mı?
Mesleğin ne?
Sese gel fazla özel olmaya başladı konu
Dur yüklim ben sosyal medya kullanmıyorum normalde
KS var sosyal medya yok?
Nick ne onu merak ediyorum
Ya aslında büyük yanlış yapıyorum bu büyü işi. Bilemiyorum bedeli ağır ama onsuz da yapamıyorum olmuyor istemiyorum bu duruma boyun eğmek
Nick?
Yanlış yapıyorsun ki zaten ve bu sevgi değil travma
İki taraftan da anlıyorum bak
Ksyi yeni yükledim ben belli bir amaç için. kafa dağıtmak ya da boş yapma kişililiğimde yok
Aksini isteyen ya da söyleyen mi oldu ki?
Büyü lazım yoksa sonsuza dek yaralı olacağım acayip kötü can çekişiyorum bende cidden fazla acı var
Yanlış yazfın sanırım
Konuşmak degil büyücü konusunda yardımcı olsan? Vaktim yok çene çalmaya çok konuşan oldu benle
Nick yanlış
Hesabı bulamadım ki
Sohbet odaları çıkıyor hesap çıkmıyor nick yanlış sanırım
Büyücü konusunda yardım edecek misin? Evet ya da hayır
Pahası bu kadar önemsiz mi? Evet ya da hayır?
Ya o adamından başka bir halt istemiyorum gözün görmüyor. Gözümün önünde ondan ayrı kalmak nasıl beter acı veriyor biliyor musun? Hergün
Ben o dediğini 7 sene yaşadım.
Pahası ne ki ben şuanda zaten ölmüşüm? Acı
Aynı