Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Bakın bir konuyu anlamak için bazen başka benzer konulardan faydalanmak ile eldeki sorunun sebeplerini anlamaya faydalı olabilir.
Örneğin İnsan ve iş deneyimini ele alalım Kişinin bilgisi olsa da iş yapma deneyimi olmadığından her türlü ücret ve işe talip olabilir. Bu kişi edindiği tecrübe ile iş özgüveni kazanır ve artık mevcut da aldığı ücreti ve yaptığı işi ve de mevki sini beğenmez olur.
Bu her kes için makul ve doğru haklı bir isek, imkanlar olarak kabul görmüş ve uygundur.
Şayet bu durumu Deneyimledim ve gördüm ki artık seninle ben daha fazla bu şartlarda bir hayat yaşmak istemiyorum demesini de makul görmemiz gerekiyor aslın da.
"Şayet tam olarak ne istediğini bilen birisine istediğini vermek çok kolay olur" Sorun biraz da buradan kaynaklı.
Ya istediğin bir Erkek Tam ve Net olarak isteyip bulacaksın ya da İstediğin gibi bir şey olması için beraber baş başa verip uğraşıp, çabalayıp elde elde etmeye çalışılacak bir durumdur. Lakin gün sonunda "oldu" dediğiniz de emeğinizi beğenip "Sen ona layık değilsin" Diyen birileri sayesinde sahip olmak isteyeler tarafınca tüm emek ve çabalarınızın zayi olması durumu nu da göz ardı etmeyiniz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Elbette erkek varlığını ve testosteron denen hormonun ağırlığını hissettirecek.
Porselen bebek erkekleri gibi mızmızlanıp, sürekli ağzında bir şeyler geveleyen, tilki kurnazı taktik falan filan yapmaya çalışan erimiş mozarella peyniri tiplere;
Sen şimdi regl de oluyorsundur he? Derim yani.
Derdin varsa söyleyeceksin.
Bir isteğin, beklentin varsa belli edeceksin.
Öyle ayı gibi de davar olmayacaksın.
Eril enerji dağ ayısı misali etrafı kırıp, dökmek değil çomar kardeşim.
Mesele senin istediğin, rahatsız olduğun, istemediğin yahut kafanda kurduğun sorunları
Karşında ki "eşin" olacak zata bir taraflarını sallamadan söylemen.
Bunun üzerine kendilerinden emin, karakteri oturmuş iki medeni insan olarak
Olur yahut olmaz bunlar konuşulur bir yolu bulunur
Bu da istişare etmektir.
Porselen bebek ve Dağ ayısı arasında ince bir çizgidir Eril enerjisi sağlam insan.
E hadi selametle yahu hdjfj🫡00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Senin bu dediğin insanlar. İnsanlar diyorum erkek demiyorum.
Karizmatik olurlar ve öz saygıları yüksek olur.
Bir ortamda herkes o kişiyi bilir.
Peki neden bu insanlar azlar , kendimiz yerine diğer pek çok sey ile ilgilendiğimiz için mevcut durumun içerisindeyiz.
Bu insanlar, başka insanlara ne katabilirim nasıl yardımcı olabilirim diye düşünür. (Senin verici dediğin kısım bu sanırım)03 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılKişilikle paralel olarak erkeklik kavramı da değişiyor. Kimisi prenses erkek , kimisi korumacı eril. Hangisini tercih ettiğimize bağlı biraz, ben korumacı erkekten yanayım. Dişil enerjisi yüksek bir erkek bana heyecan duygusu veremez.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHanfendi bu konularda biraz bilgi sahibi olan biri olarak söylediklerinizin doğruluğu ilişki içindeki bilinmeyen detaylara göre değişebilecek bir durum.
Misal benim sevgilim sitede kadınlara yorum yazmamı kıskandığı için ben şu an bu yorumu gizli olarak yazmam benim eril enerjimin düşük olduğunu göstermediği gibi.
Dişil ve eril enerji kadın ve erkekte mevcut olan bir durumdur önemli kısım bunu dengede tutabilmektir.
Ekeğin kadında gördüğü bir yanlışı ya da şüphe çekici bir davranışı dile getirmesi onun trip attığı manasına gelmemeli.
Evet erkek verici olmalı;
İlgi, sevgi, şefkat ve güven verici hatta en önemlisi tüm bunları kadınını onu arzulayacğı şekilde yapmalı.
Karşı tarafı tanımıyorum fakat sanırım tahminimce bu kişi size fazla değer vermiş ve aynı değeri sizden göremeyince duygusal olarak etkilenip sizden bir beklentiye girmiş.
Bu durum aslında günümüz şartlarında aranılan kıymet bilinesi çok güzel bir şeydir.
Acaba siz bu süreçte hiç karşı tarafın bende şüphe ya da paranoya yapmasına sebebiyet verecek bir tutum ya da davranış sergiledim mi diye düşündünüz mü. ya da size güvenmesi için bunu ona ifade ettiniz mi?
Konuyu bir de karşı taraftan dinlemeli.
Erğer ortada hâlâ bir sevgi ve arzu varsa karşı tarafla bu konuyu tartışmadan, güzel ve sakin bir enerjiyle yeniden konuşmanızı öneririm.
Belki de bir çok ilişkiye örnek olacak ve gıpta edilecek çok mutlu bir beraberliğin temelleri atılacakken bunu yok edeceksiniz10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKadın ve erkeğin hukuki eşitliğini savunurum ancak erkek ve kadın bedeni ve dünyası farklı ve eşit değil.
Şahsen anatomik olarak benden daha güçlü biri çantamı taşımıyor, kapımı açmıyorsa onu elerim.
Maddi olarakta benden fazla kazanmalı ki erkek bilinçaltı kadınsı doğurgan kadın seçerken , kadın erkeksi güçlü partner seçer.
Hiç bir kadın alman üsülü hesap ödeten, kapısını açmayan, ağır şeyleri ona taşıtan erkeği erkeksi bulmaz. Dna kodlarımız ve genetik mirasımız buna izin vermez.
Erkeğin vericisi kadının paragöz olmayanı görgülüsü makül.
Güçsüz erkolar soruya iyi ağlamış💅🏻
24 Yorumla- 1 yıl
ya birader bende sunu anlamiyorum her haltimiz farkliysa hak hukuk konusunda nasil eşit oluyoruz? ikimizde insaat iscisi olalim sen kadinsin 1 kilo kum tasiyorsun ben erkegim 5 kilo kum tasiyorum senin yaptigin işin 5 katini yapiyorsam senden maaş olarak fazla kazanmam lazim ama sen gidip diyorsunki hayir hak olarak esitiz ayni maasi alacaz. Bu nasil iş? Kimin sorumlulugu fazlaysa hak olarak daha fazla seylere sahip olmasi gerekir.
Feminazi gacilar 💩
Cevap sahibi1 yıl@GacıSavar ameleysen haklısın anlıyorum seni lütfen bana ağlama muhattabın ben değilim
Cevap sahibi1 yıl@GacıSavar ayrıca kadın fiziki olarak senle aynı işi yapıyorsa daha çok maaş almaşı çünkü onun kasıyla seninkide bir değil biraz ilkokul matematiği zor olmamalı
Cevap sahibi1 yıl@GacıSavar anlıyorum allah şifa versin
Kişilik & Karakter konusunda 519 cevap paylaştı. Çağlar boyunca başlayacak bir kısır döngü yarattınız.
Öncelikle fiziksel güç üstündü erkekler doğada çıplak elleriyle hayvan avlayıp kadınlarda diğer mağaranın temizliği ve yemek gibi şeyleri yapıp beraberce yaşıyorduk sonra savaş gibi plan kurmak ve yine fiziksel gücün devreye girdiği yıllar geldi kadınlar haliyle böyle ortamda geri planda kalıyordu evet yaşadığımız alanın temizliği ve yemek çok önemli ama en önemlisi hayatta kalmak olunca erkeklere ihtiyaç duyuldu demir yolları inşaa etmek tehlikeli şeyler vs derken bir süre devam etti teknoloji ilerleyince sınıflarda kadın sınıf öğretmenleriyle beraber daha 7 yaşında feminen olmak bize aşılandı annelrimizle çocukluğumuzdan beri evde kalmakta buna dahil kavga etmeyin, hareketli olmayın ağlamak çok normal duygularınızı ifade edin kendi hesabımı kendim öderim korumacı davranmayın diye diye bizim içimizde ki testeronla dolmuş hayvanı öldürdünüz ve şimdi erkekler erkek gibi değil diyorsunuz10 Yorumla
1 yılYanındaki kadını tanıyan, duygu düşünce ve isteklerine cevap veren erkek sayısı oldukça az.
Gerek cinsel gerek ekonomik gerek duygusal anlamda kadında zafiyet oluşturacak kriterleri yapmaktan kaçınır erkek dediğin. Onay beklemek, kadının gözünün içine bakarak talep etmek gibi saçma sapan işlere pek girmemeli.
Erkek dediğin istediğini kadına mutlu ederek yaptırandır.
10 Yorumla
1 yılArkadaş sizin etrafınızda nasıl erkekler var. Herkeste bir prenses erkek muhabbeti gidiyor. Çevreniz mi sıkıntılı yoksa ilgi kasmak için tribünlere mi oynuyorsunuz?
Burada üç beş prenses erkek gördünüz diye topluma mal etmeyin şu durumu. Piyasada kadınlar erkeğim diye gezmeye başlayacak yakında:)
20 YorumlaSanki eskiden erkekler vericiydi. Doğru düzgün konuşmazdı bile eşler. Kaba davranılırdı. Gelinlere neler edilirdi. Ne veriyorsa şimdi veriyor erkekler. İlgi var alaka var. Her şey kizlarin istegine göre aliniyor. Daha ne versinler. Suçlu oldular dimi. Eril enerjileri gitmiş. Falan falan. Döner istiyorum ama dönsün istemiyorum gibi bişey. Bu nankörlük nedir. Hor bakılıyoruz. Bu kadınları dövenlerden öldürenlerden bahsetmiyorum. Normal erkek tayfadan bahsediyorum.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet bizim alt kuşaklar biraz öyle nedense ailesi aman eline taş değmesin diye çok evham yaptığından belki de bizde hoca dayağı baba dayağı adam ediyordu sağolsun kız gibi tripler saçma geliyor iş yerine gelen çocuklarda ben sporcuyum soyle böyle deyipte ağlayıp kaçanı gordum
00 Yorumla
1 yılNe vereceğiz tam olarak anlayamadım ama ben de akıl vere vere kalmadı.
110 Yorumla- 1 yıl
Dediğinden de bir şey anlamadım şu an
- 1 yıl
Ben vereceğimi verdim akıl 🤣
O yüzden anlamıyorum şu anda bir şey - 1 yıl
Bak bundan eminim kesinlikle
- 1 yıl
Uyandım uyandım çok iyi uyandım hem de saat 6.30'da alarmdan önce
- 1 yıl
Günaydın Edoş.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAşk acısından ağlayan kadınlars bak hepsi seviyorum die salya sümük ağlar. Erkek çektirmiştir o ona daha çekici gelir. Ama anlayışlıysa ufak bi engelde kadın daha rahat uzaklaşır. Kadınların yapısı gereği yeri gelince sensizde oluru ona işleyeceksin ki seni ardında bırakamasın rahatça.
Tabi bunu hepsi için diyemeyiz de büyük çoğunluk00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSürekli sırtımıza nafakayla erkek bakmak zorunda baskılarıyla bindiğiniz yetmedi şimdi de bu mobbinglerinize kendiliğinden verici olur kılıfı geçirip sömürmeye çalışıyorsunuz. Sizin gibi paracı kadınlar sürüm sürüm sürünsün. İçecek bir damla suyu bulamayın. Maddi durumu Türkiye’nin çok üstünde biri olarak bunu söylüyorum. Çünkü sizin gibi para tatlım kadınlara para yedirtmediğim için şu an zenginim. Çirkef rezillik ötesisiniz ya.
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTatlım = kvaşe
Cevap sahibi1 yılO kadar önyargılı bir para yiyen mikropsun ki, hayatımda evlenmedim bile. Hayatın iftira atmak, emeğiyle kazanmış kişilerin maddiyatlarında gözü olan birisin. Sana ne yazsam iflah olmazsın terbiye olmazsın düzelmezsin çünkü geninde çıkarcı insan kullanan ve paraya göre seçim yapan biri var. Seni Çamaşır suyuna baktırıp çıkarsak, çamaşır suyu işlevselliğini yitirir
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Vericiliği geçtim anlayışsız ve saygısız hale gelmiş bir çoğu. Günlük hayatımda rastlıyorum bu tiplere yaş 30u geçmiş hala saçma sapan davranışlar sergiliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEril enerji ve dişil enerji gibi terimleri bir kenara bırakırsak, bir erkek, kadının elindeki çantayı ya da ağır bir eşyayı taşıması gerekir, hesabı ödemesi gerekir, evi geçindirebilmesi gerekir, ancak bunları içinden gelerek yapmalı; sırf toplumsal yargıdan ve bu tür söylentilerden kaçmak için yapıyorsa, o kişi sizi gerçekten sevmiyordur.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılDişil enerjisi yüksek erkekleri anlamıyorum zaten. Nasıl oluyor da prenses gibi davranıyorlar çözemiyorum.
10 Yorumla
1 yılyazılan hersey yazılan her yazı gereksiz suna emin olun bir erkek kadına fazla deger veriyorsa o kdın bırakır bunu denemek serbest erkek dediğin kadına sahip çıkar sahiplenir oyle ikidebir hediye almak ay aşkım uf aşkım ypk babam kalsın
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Şimdi şöyle bir durum var insanların beklentisi yüksek birazda ondan olsa gerek kimse dört dörtlük olamaz fedakar olmak lazım evet insanız beklentilerimiz olacak karşı taraftan ama çok yüksek seviyede değil ayrıca erkeklere gelecek olursak maalesef bir çoğunun amacı eğlenmek gününü gün etmek öyle olmayan da vardır insanları tanımakta zor çünkü kimsenin gerçek yüzünü tam bilemezsin
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılErkek dediğin, kadın dediğin diye karşısındakini bir kalıba sokmaya çalışanlarla mutlu olmak çok zordur. Genelde mükemmeli ararken en kötüsünü bulup tüm kadınlar/erkekler aynıdır diye güven kaybı yaşarlar
00 Yorumla Sanılanın ve empoze edilmeye çalışılmasının aksine "erkeklerin prensesleştiği" söylemi abartıdan ibaret 3-5 erkek böyle diye genele mâl edemeyiz.
Dediğin gibi erkek sevgi, ilgi, şefkat, güven verici olmalı.
00 Yorumla
1 yılBende genelde verici tarafta olurum.
Karşımdaki kadına 10 vermişsem 1 ' e bile tamam derim.
Ama o 1' ide bi zahmet versin.
Aza bile tamah ederim. Ama o azı da yerine getirmeli.
Günümüzdeki erkeklerin geneli alıcı tarafta oluyor ama bu da bie gerçek.01 Yorumla- 1 yıl
" bir "
Gizli Üye(18-24)1 yılBu soruyu erkek sorsaydı ”Provokatif paylaşım” diyerek kaldırırlardı ama kadın sorunca her şey normal. Bildiğin hakaret ediyor bizlere ama seslerini çıkaran yok, çünkü çıkaran olursa ”prenses erkek” damgası yer... Sizin de, sitenizin de adaletini s.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tam olarak istediğiniz şeyi anlamadım 🤔
Sorunuzu biraz daha acarmısınız02 Yorumla- 1 yıl
Beyninizi çalıştırın
- 1 yıl
Şu an durdu
Erkek dediğin kahve gibi sert olmalı ben ona şeker olurum süt olurum 😂 😂 😂 💅🏻
02 Yorumlaİyi güzel yazmışsın da öyle erkekleri pul niyetine harcıyor kadınlar.. Ona ne yapacağız? Öneri?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılKendiliğinden verici olmak? İlginç bir tabir. Het zaman kendinden veremezsin. Karşıdan aynı samimiyeti yakalaman lazım.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılVere vere kalmadı kanka tükendik artık sjsjsj ama genede pes etmek yok 🤣
03 Yorumla- 1 yıl
Ağzımda çay vardı püskürttüm sayende 🤣🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 677 cevap paylaştı.
1 yılKadınlara o ilk pantolonu giydirmeyecektik. Erkekliğin kitabını yazmaya başladılar iyice..
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılSöylediğim her şey katılıyorum. Ne çok çektik bu erkeklerden.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılHerkes erkek uzmanı maşallah. Arz talrp meselesi. Herkes layığını bulur kafanıza takmayın
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ama hemenden verilmez önce tanışmak ve kişilik uyumu ile sevmek sonradan vermek lazım
00 YorumlaErkekler de istemek zorunda kalmadan veren kadınlar istiyorlar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hiç öylesine denk gelmedim… güzel adam olmak lazım…
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Günceli destekliyorum bi tükürükte benden olsun alllll tükürdümmm 🤣🤣🤣
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Erkek dediğin verici olurda sevgisini ilgisini versin 🤦🏻♂️
00 YorumlaKadına kadınlığını mükemmel duygularla hissettirebilecek kadar erkeğim
00 Yorumla
1 yılBiz de öyle diyoruz, kadın dediğin istemeden verici olmalı 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHele biraz daha açıkça anlatırmısın? Neyi istemek zorunda kalmadan vermek?
018 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@edameda06 O resimde yazan yazıları var ya cebimizden çıkarırız aslında ama dürüst olmaya çalıştıkça bu resimdekilerin peşinden gitme isteği olmuyor mu?
Hala şu aklındaki neyi sorduğunu tam olarak kelimelere dökmedin ki Eda..
insanın aklına 40 tilki geliyor. Soru çok geniş anlamlı.
Cevap sahibi1 yılBen şunu diyebilirim, baktığınız pencere farklı. O zaman sizin gözünüzde sadece Maddi gücü olan erkek her şeyi hak eder. Yani Multi zengin olması gerekiyor ki LEB demeden Leblebiyi anlamış olsun.
Para çok olduğunda peşine düşmeyecek kadın tanımıyorum.
O zaman nerede sizdeki Sevgi anlayışı? Para her şey mi?
Cevap sahibi1 yılO zaman istemeden verilen nedir? Yani Gizli Özne yerine neyi koymamız gerekiyor?
Şimdi anlayan anladı diyeceksin ama anlayan da herkes kendine göre anladı bişeyler.
Ben asıl sorulmak isteneni merak ediyorum, yoksa bi cevap yazar geçerdim ben de.
Cevap sahibi1 yılCevapsız bıraktın üzüldüm. Şurada bi tanışmışlığımız vardı, unutmuşsun galiba.
Cevap sahibi1 yılBunlar zaten olması gereken şeyler ki. Eğer sevgi dileniyorsanız bu ilişkide sorun vardır bence.
Yani KS sayesinde öğrendim ki sizin bulunduğunuz yerlerde adam pek yok. Ya da denk gelenler hep aynı tür kişiler.
Cevap sahibi1 yıl@edameda06 Terbiyeni edebini takıl. Öyle güzel resim koymakla güzel kişilik olmuyor. 5 para etmez güzelliğin. Millete laf saydırmaya hakkın yok, rezilin en dibisin şu an. Bir hayranlığım vardı yok ettin, Allah seni düşmanıma bile vermesin, sen adamı Cehenneme götürürsün.
insanları aşağılamak olmasın amacınız. Azıcık da edepli konuş.
Engellerim merak etme. Gözüm görmesin zaten, iğrendim senden iyice.
Cevap sahibi1 yıl@edameda06 Ben bir şey anlatıyorum, anlayan beyin sizde yok galiba.
Onun için bu beyinle size yakışır adamlar hep etrafınızda. Allah biliyor kimi kime yapacağını.
Onun için de hep aynı tür kişiler sizleri buluyor.
- Kişilik & Karakter konusunda 914 cevap paylaştı.
1 yılİnsanı denk geldikten sonra acaba neyi esirgemişiz?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBizler sizden penisimizi hiç saklamayız. Yeterki siz domalın 😂😂😂
00 Yorumla
1 yılErkek dediğin sizin kalıplarınıza sığmaz. O erilliği bekliyorsanız kıskançlığa sınırlara da katlanacaksınız.
10 Yorumla
1 yılBen kadınlara hep vermek istiyorum ama takma kullanıp erkeğe girmeyi seven kadın nerdeyse yok gibi
00 YorumlaBu karşıdaki kadına bağlı erkekte uyandırdığı hislere bağlı
00 Yorumlaakillandik artik ablacim ne kadar ekmek o kadar köfte yok öyle verici erkekler
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 946 cevap paylaştı.
1 yılPeki kadın dediğin nasıl ol alı onuda söyle?
02 Yorumla- 1 yıl
Farketmez !
- Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılErgenlerle zaman kaybetme 😎
019 Yorumla- 1 yıl
O da senin kısmetin 😎
- 1 yıl
Ne peki?
- 1 yıl
Şunu iyi bilmelisin, önüne çıkan yanlışlara ne kadar çabuk hayır dersen, doğru karşına o kadar çabuk çıkar.
- 1 yıl
Kriterleri vardır belli eder zaten kendini
- 1 yıl
Biraz kapılıyorsun galiba, sonradan mı dank ediyor bir şeyler?
- 1 yıl
🤭
İlişkilerinde önce mantıkla yaklaşıp sonra mı kalben bir şeyler hissetmeye başlasan? - 1 yıl
ama diyorsun ki kalbime söz geçiremiyorum :)
- 1 yıl
Hayat dersi işte sana :)
- Kişilik & Karakter konusunda 388 cevap paylaştı.
1 yılÇok güzel bir konuya parmak basmışsınız bravo🙂
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Evet seven erkek her tür fedakarlığı yapar
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı.
m 1 yılBurada erkekleri sorarsan sicarsin
00 Yorumla Erkeklerle derdin bitmedi, bitmedi...
00 YorumlaErkekler de mutasyona uğradı zamanla
00 YorumlaÖlüyü diriyi sktiler gøtümüze göz diktiler agaa
00 YorumlaAdam var Adam var eda hanim
00 Yorumla
1 yılElini veriyorsun kolunla beraber almak istiyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 338 cevap paylaştı. Taaam bir firsat avcisi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBana bir kere verene ben çoğu şeyi veririm
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yıl%67 falanımdır
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılNe alaka yoksa ne verecek hırsızlık li mi yapacak
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılKadın dediğin nedir.
015 Yorumla- 1 yıl
Ben yazmıyorum be şekerim. Direk soruyorum 😂
- 1 yıl
Yoo hiç alakası yok. Erkek beynini çözmek için erkek olman gerekiyor. Ki o bile yetmeyebilir. Çünkü milyarlarca erkek var ve bu milyarlarca farklı düşünce yapısı demek. Bunu çözmüş olduğunu iddia etmen de ne bileyim 😂
- 1 yıl
Bir de ek olarak mesela Pekin, Moskova, Londra, California, Rahat ve Cape Town da kaçar sene yaşadın? Mesela buralar dünyanın farklı farklı coğrafyaları. İnsanların dini kültürel ekonomik ve sosyal şartları birbirinden oldukça alakasız ve hepsinde doğup büyüyen "erkekler" farklı yetişme tarzlarına sahip. Buralardan kaçar bin erkek tanıdın bu güne kadar? Mesela daha aynı coğrafyada yaşadığın ben. Tamamen genel olarak erkek dediğin şöyle olur böyle olur diyen kadınların zihninde ki kadın kavramını merak ettiğim için sorarım. Ama sen bambaşka anlamlar çıkardın. Daha 80 milyonluk Türkiye'nin yaşadığın toplumun erkek beynini çözememişsin onu nereye nasıl koyalım şimdi ☺️
- 1 yıl
Evet. Ezbere falan değil. Bence sen aşırı ezber gidiyorsun. 3-5 kişi tanıyıp görüp hepsini bir sanıyorsun. Tecrübe ve gözlem diyor bir de. Dünyada onlarca yüzlerce üniversite on binlerce yüz binlerce insanla araştırmalar yapıyor ama senin tanıdığın 5 kişiden yaptığın gözlem daha mı doğru sanıyorsun? Komik dedim ya bence trajikomik bir durum.
- 1 yıl
Sana göre öyle. Bana göre durum çok farklı ☺️
- 1 yıl
Tamam ablacım sensin. Erkekleri erkeklerden daha iyi biliyorsun helal olsun. Ben mesela bir erkek olarak erkek nedir nasıl düşünür ne yapar falan en ufak bir fikrim yok ama sen misal master degree 👏👏👏
- 1 yıl
Ahahaha olur şekerim
1 yılKaç yasindasin
098 Yorumla- 1 yıl
Çocuk gibi soru sorma ozman
- 1 yıl
Eril enerji ne
- 1 yıl
Olum beni niye inceliyorsun
- 1 yıl
Konusma tarzım bu çok mu elitsin
- 1 yıl
Yaziyor 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Eril diye konuşmuyor swnin yasindakiler
- 1 yıl
Ben öğrendim senin demen sacma geldi
- 1 yıl
Geç bile kalmışsın gerçi.
Benim yaşımdakiler niye eril diye konuşmasın. Eril yerine ne dicez mesela, şu eril dişil kelimelerine gıcık olanlar çok gereksiz tripteler. Eril erildir dişil dişildir. Bu kelimelerin yerine başka bir kelime kullanılmıyor. Yani eş anlamlısı yan anlamlısı falan yok bunun. Tekler yeganeler. - 1 yıl
Erkek de sayın bayan
- 1 yıl
Olum beni delirtme
- 1 yıl
Ögrendim aynı dedgim erkek olmak
- 1 yıl
Iste
- 1 yıl
Sen ne diye sordun
- 1 yıl
Komik mi olum sen nasıl birisin ne mevzunusun sen
- 1 yıl