Gerek muhalefet etmek olsun gerek sohbet olsun filan.
Bi süredir sanal ortamın bana çekingenlik kattığını farkettim. Gerçek dünyada daha girişken biriyim arkadaşlar. Bakmayın burada hanım hanım dolandığıma.

Gerek muhalefet etmek olsun gerek sohbet olsun filan.
Bi süredir sanal ortamın bana çekingenlik kattığını farkettim. Gerçek dünyada daha girişken biriyim arkadaşlar. Bakmayın burada hanım hanım dolandığıma.

Ben yine aynı ben. Sanalda gerçekte yapamayacağım şeyleri yapmaya hiç çalışmadım. Ya da söylemek istediklerimi söyleyemediğim bir durumda olmadı her iki durumda. Belki sanalın kendini daha iyi ifade edebilme rahatlığı olabilir.
Her iki tarafta farklı bir maske takmak beni kendime yabancılaştırırdı. Bunun yorgunluğunu taşıyabileceğimi sanmıyorum.
Gerçek hayatta da cüretkarım, sadece doğru zaman ve yer olduğu sürece. Sanalda ya da reel hayatımda önemli olan, kendimi ifade etme şeklimin doğru ve saygılı olmasıdır. Gerçek insanlık, sanal değil, yüz yüze olan etkileşimlerde belli olur.
Sanalda cüretkar değilim çünkü karşımda kim var bilmiyorum. Bu da beni tedirgin yapıyor. Reelde kiminle muhatap olduğumu bildiğim için daha rahat davranıyorum.
Reel, sanal farketmez neysem oyum
Cevap
32Cevap
Heryerde ne isem oyum, sadece beni tanıyan, seven ve sevdiğim kişiler beni bilir...
İki yerde de pata küte olduğum gibiyim🤣
Hiç birinde cüretkar değilim. Gerçekte nasılsam burdada öyleyim. Aslında nadir bulunan cinstenim. Arkadaşlarım bana bazen yalan söylemen gerekir. Hep doğruları söyleme be diyor sürekli 🤣
Sanal ortamda kendimi daha iyi yansıttığımı düşünüyorum.
Bu demek değildir ki olduğum gibi değilim.
Olduğum gibisini , gerçeğe çok yansitamıyorum reelde.
Soru güzel teşekkürler
İki tarafta da aynı ama gerçekte sabrım taştığında patavatsızlık derecesinde cüretkarlaşıyom (+ yüzsüzlük ama itlik kopukluk yok, insanlıktan taviz vermiyom)
Ben klavye delikanlisiyim. Seni reelde gorsem asla sana degil muhabbet saati dahi sormam. Sosyal anksiyetem var.
Reelde.. çünkü sanalda genelde katlı taraf seni yanlış anlıyor
Cüretkar değilim
Her zaman ilk adımı kadından beklerim
Her iki yerde de aynı olduğumu düşünüyorum...
Bence aynıyım ama yeni tanıştığım insanlara karşı sanalda daha rahat olabiliyorum
Gerektiği yerlerde ne yapmasını iyi biliyorum diyelim.
Reelde dışarıda kavga etme potansiyelim daha yüksek vallahi
Ortam fark etmiyor fikrimi dusuncemi tavrimi sergilerim
Damarıma basılmadığı sürece ikiside cüretkar olur bana uyar
ikisi de ruh haline göre karşın daki insanına göre değişir al gülüm ver gülüm
Reel de sınırı aşan olursa Can sıkacak bir durumda olmaz artık
Gerçekte naif bir insanım
sanalda çılgın
eh sanal boşuna mı var zaten enerjimi burada atıyorum
Kesinlikle öyle 😉
Her yer de aynıyım şekilden şekile giremem ben sıkılırım
Bence arkadaş ileysen her yerde neşeli olursun birbirini güldürmek önemli olan, ben biraz inatçıyımdır ama o huyum var ahhahahajsjjd
Ya bu site beni bugün 3. silişi spam soru sordum diye de çok sıkıntılı ya bu uygulama, bende ayıp olmasın diye geldim de avukat olduğunu gördüm şimdi, senden korkulur valla ahahahsjdj
Anonim olmak her zaman cüretkar olmayı sağlar
Sanalda herkes aslan 🦁
Pisicik 🐈
Her ikisindede yapmacık olmayı beceremem neysem o olmayı seviyorum ve cürretkar olduğum söylenir
Sanalda böyleysen reelde hiçbişi yapamazsın
Avukatmışsın ha o zamn değişir
Yok nutella gömüyordum😂
İkisinde de aynıyım
Hiç ilgilenmem ki cürete vallahi
Yer mekan önemli değil nasılsam her yerde öyleyim
Cüretkar değilim gerek de duymam
Sanal, reel aynıyım yoksa ben olmaktan çıkarım.
Bana fark etmiyo her yerde aynıyım
Her yerde aynıyım
Gerçekten mi ya
İki tarafta da aynıyım sanırım
Her ikisindede
Her iki yerde de
Aynı duruşum…
Neysem o şekil devam aynı yani
Gerçek dünya
Sanalda
ikisinde de ahahahah
Reelde 😅