Git annen şımartsın seni ya valla uğraşılacak dert değil.

Git annen şımartsın seni ya valla uğraşılacak dert değil.

Bence herkesin yanında şımarabileceği birisi olması lazım🙂 niye olaya keskin ciddi bi tavırla bakıyorsunuz ki herkesin içinde bi çocuk var sevilmek şımartılmak isteyen
🙂
O kadar ilgiye, pohpohlanmaya açlar ki her karşısına geleni bununla vazifeli gibi düşünüyor. Halbuki bu zaman içerisinde karşılıklı iletişiminizin ne kadar uyumlu olduğu ile, hoşlanma ve sevgi filizleri ile alakalı bir durum.
İlginin getirdiği sarhoşluk hali.
Kişi neyden yetersiz kaldıysa ona doyumsuzlaşır. Elbetteki bu aşırılık durumunda hoşnutsuzluk doğurur. Sürekleşince yorucu olduğunu inkar edemem.
İlgi bağımlısı oldukları için
Cevap
26Cevap
Öylesi insanı hiç sevmem gadası
Bazısı ilgi manyağı ondan. Kendine güveni olmayanlar onaylanmak ve şımartılmak beklentisinde olurlar sürekli.
Cinsiyet farketmeksizin çoğu kişi böyle... Kimseyi şımartamam valla baby, ben daha şımarığım 😜
Bu zamana kadar kimse tarafından şımartılmadığımız için en azından sevgilimiz tarafından biraz şımartılmayı hak ediyoruz
Çünkü beğenilme arzusu bir hastalık kişilik bozukluğudur bu kişiyi geçici süre mutlu etsede zamanla içindeki karanlıkla yüzleşmek zorunda kalırsın bir deniz suyu gibi düşün ne kadar içersen o kadar fazla susarsın.
Bazen çocukluktan gelen bir ilgi eksikliği, bazen de ego fazlalığından.. Ama fazlasıyla yorduklari doğru, o yüzden kendilerini bir şekilde tedavi ve tolera etmeleri lazım...
Bazen eziklik göstergesidir bazen bencillik bazende yetisirilme tarzıyla ilgilidir
Yok be şımartmak nazla oynamak demek ama pek sanmıyorum milletin bunu isteyeceğini
Ara ara lazım bu da. İşi arsızlığa vurup 7/24 istemek işte o sıkıntı
Sevgiye aç ilgi isteyen bir insan simartilmak ister
Manitanin o yönde açlığı vardır birşeyler almamistir karşı taraftan pek yasantisin da
Sevdiğim insanı şımartırım ama dozunda çizgisini yaşamaz.
Çocukluk alışkanlığı işte insan aynı şeyi hep arıyor demek ki
Sürekli değilde arada sırada şımartılmak kraliçe gibi hissettiriyor bu hissi yaşamayı seviyorum.
Herkes ister sevmek ve şımartılmak, zaten insan sevdiğine şımarmak ister
nerede tasması kopmuş var gelip bizi buluyor işte nabacan
Peki insanlar bunu biliyor mu?
Yeterince ilgi alamadıkları için (Çocuklukta)
Aslan burcudur o djjd
Oha şaka gibi hepimiz aynıyız 😂
Naptı bu kadar sana aşko ya
Sevgilin mi bu kişi
Oha o da iyy prenses erkek
Yol ver aşko bir günlük insan için değer mi
İlgiye sevgiye açlar çünkü
Kadın şefkati seviyorlar
Şımarık yetiştiği için
Bir şekilde kendini tatmin etme arzusu olabilir
Çünkü başta ruhen doyumsuzuz efenim
Doğasında var insanın ilgiye açız
herkes alışmış popoflanmaya
sen o vibeyi veriyosundur o yüzden
Ben nasıl alaka
yani diyorum ki o vibeyi sen veriyosundur diyorum
üzerime düşerse şımartırsa sürekli arar sorar ben aldatsam bile benden vazgeçemez diyerek sana o taktiği uyguluyorlardır diyorum
Konuyla hiç ilgisi yok olayın ama haklısın
alakası var bu soruyu soran kızlar genelde bir erkek buldu mu sürekli üzerine düşüyorlar ve yanlış kişiyle flört edip sevgililk evresine geçiyorlar sonra bu tarz olaylar oldu mu ilişki zort :D
neyseeeeee
Tamam sakin ol yaa
bilmem
İlgi meraklısı onlar
Aile sevgisi görmemişlerdir
cocuk veya ergenler
EGO.
Çünkü izin veriyorsunuz
Haklı isyan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?