Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı.
Herkes biraz kendi katiline aşıktır Kendi azrailini kendi çağırır Kendi tutkularının esiridir herkes Zaaflar insanı kör eder zincirler O kör hevesler bizi cehennemlere sürükler her zaman bir ay tutulması misali Akıl tutulmaları yaşarız beynimiz durur Önümüzü göremeyiz Bizi oradan çekip alacak bir kurtarıcı bekleriz Ama gelen şey bizim kulağımıza fısıldayan O narsist şeytan olur
Tek tek gidelim kadının ellerinin ve kollarının bağlı olması çaresizliğinin ateşten çember ise korkularını aşamadığını gösteriyor. Aslında kadın burada tutsak bir hayatın figüranı konumunda...
Kara Melek kılıklı kötü bir etki yaratmaya çalışıyor içsel dürtülerini harekete geçirmeye, baştan çıkarmaya ve onu yanlış bir yola sürükleyecek nefsini temsil ediyor olabilir...
Arkadaki karanlık olan ay mı desem tam emin olamadım o da kadının da gözlerinin bağlı olmasından yola çıkarak, belirsizlik korkular endişe gibi duyguları temsil ediyor ve elim kolum bağlı çaresizim diyor...
Biraz daha analiz edersen ben bu kadını kurtarmaya giderim😂😂
O kulağına fısıldayanı kolundan tutup fırlatma istediği belirdi koruma güdüm devreye girdi garibi ordan söküp alacam:)) bir kadın bağlanacaksa bile yeri burası değil 😈:))
yani, kendi duygularının ve yaramaz bir adamın tuzağına düşen bir kızı gösteriyor kız duygularına hakim olamaz, kendisini kullandığını bilmesine rağmen oğlanın tuzağına düşmüştür. aşk onu kör etmiştir...
Ama korkak olma bukadar fikrini söylerken gizli olmana gerek yok 🤣
Cevap sahibi
1 yıl
Anlıyorum.
Cevap sahibi
1 yıl
Çok cesursun. Şort giyip arkanı dönüp kalça pozu vermişsin. Keşke herkes senin kadar cesur olabilse. Mesela ben gey bir erkek olsaydım, şort giyip arkadan kalça pozu vermeye cesaret edemezdim. Haklısın ben korkardım. Bir kadın olarak bu toplumda gizli olmam, korkmam doğal ama senin cesaretine hayranım
Buyur 🧠 tedavi olmalısın en kısa sürede bu zekayla sen hayatına birisini alma veya insanlarla iletişime girme 🤣 Manası çok derin arkamdan konuşan önümdekini yesin de çıkabilir o fotoğrafta ha bu arada test etmek istersen gel buyur beklerim ozaman kanıtlamış oluruz 🤣
Cevap sahibi
1 yıl
Yaa madem ağlıycaksın niye soru soruyorsun ki? Hep bu sinir sekssizlikten. Birini bul rahatlarsın knk
Ne yapayım be gizli hanım sürekli sen gibi amipler uğramıyor ki sorularıma arada bi gel böyle sinir duygum körelmesin sayende ateşleniyor 🤣 e gel dedim ya işte sana test etmiş oluruz hemde rahatlamış olurum demi?