İlk kez kedilerle bu kadar yakın oldum sanırım. Yere oturdum gelecekler mi diye merak edip kucağıma gelip kıvrıldıı 🥹

Güvenlerini kazanmışıım! 🥳
İlk kez kedilerle bu kadar yakın oldum sanırım. Yere oturdum gelecekler mi diye merak edip kucağıma gelip kıvrıldıı 🥹

Güvenlerini kazanmışıım! 🥳
Aslında yıldızlara asmak değil ama motor kullanmasam da her defasında artçı olarak bindiğim de o yıldızların arasında hissediyorum kendimi. Ve bir hayvanlar sevdiğimde ve karşılık aldığım aynı şeyleri hissediyorum.
Bir gün kendine motoruna binmek.. Allahım konuyu biliyorsun 🤌
https://www.youtube.com/watch?v=jdmriBQ-PDo Amin aminn :)
Aslında geçmişe baktığımızda iyisiyle kötüsüyle anılarımızı anımsarız ama yıldızlı anı olarak tasvir edip üzerine düşünmek güzel bir yaklaşım. Sanırım şimdiden sonra onlara güzel bir yıldız koyacağım.
Derin olan anlarımı bir kenara koyuyorum, geriye kalan basit ama huzurlu anlarda rüzgarı hafifçe hissettiğim anlar hep özgürlük verici bir hissi anımsatıyor bana.
Gözlerimi kapayıp o anı her şeyimle hissetmek.
Güzel bir yıldızlı an benim için.
Çok sevindiim aklıma soruyu sorarken ilkokuldaki yıldızlı pekiyi geldi 😄
Vardır elbet, ama öyle kolay kolay anlatılacak bir şey değil. Bazı anlar var ki, üzerinden yıllar geçse bile ışığı sönmüyor. Bir bakış, bir cümle, belki de bir his… Öyle bir an ki, ne zaman hatırlasam içimde bir gökyüzü açılıyor. Ama hangi yıldız daha parlak, hangisi düşmeye yakın, işte onu zaman bile söyleyemiyor
Evet var.. Meleklerimle ilgili her an öyle ama.. Bir an varki öyle gururlu öyle heyecanlı ve duyguluydu ki.. Dedim bu benim meleklerim mi.. O duygulu anları salonda bir dünya insan varken yaşadık.. Evet benim mimiklerim çok güzel işler başardılar.. O anı hiçbir zaman unutmayacağım.. 🥰🫠🥹
Annelik çok güzel bi olay ya 🥹
Evet bambaşka bir şey.. Böylesine başarılı meleklerin annesi olduğum için çok şanslıyım.. Başarılarını tüm dünya izledi.. ☺️🫠
Cevap
6Cevap
Hayır yok maalesef:
Edebiyatta mecaz anam vardır.. cümlelerde hayatta kullanılan. Kız neşesini geçebilecek tek şey erkek agresifliği sanırım.
Tat kaçıracak şeylerin yaşanmadığı çocukluk anılarım diyebilirim, bu aralar çocukluğumu çok özlüyorum 🫠
Hayata mola verdiren umut aşılayan tatlı zamanlar 🥹
sayısız var. en güzeli tüm reklam panolarının tek bir ürünün reklamını yapar halde gördüğüm gündü. kaçmaya bile çalışmıştım.
Xnndnx reklamlar arasında kaybolmak ilginç olurdu
Evet var tabi ki
Ne kadar güzel bir soru 🙏🏻 bir sürü böyle an var
Teşekkür ederiim 🥹
Yok ben kendimi ascam
Hiç olmadı
Umarım yakında olur bolca ✨
Var tabii ki
vardir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?