Bazı zamanlar bu duygu öyle sarıp sarmalar ki içine çekilir, çıkamaz hale gelir insan. Önemli olan sebepten bağımsız bir hal alması ve buna mukabil hayatın sebeplerden bağımsız kendini gösterebilmesidir.
Sebeplerin yokluğunda ise içselleşir.

Bazı zamanlar bu duygu öyle sarıp sarmalar ki içine çekilir, çıkamaz hale gelir insan. Önemli olan sebepten bağımsız bir hal alması ve buna mukabil hayatın sebeplerden bağımsız kendini gösterebilmesidir.
Sebeplerin yokluğunda ise içselleşir.

Birikimler ile sıkılan biriyim. Önemsiz gördüğüm şeyleri umursamaz arkaya atıyor sanarım da, farkında olmadan onları heybemde biriktiriyorum. Sonra bir anda off bunu niye böyle yapmadım, keşke şöyle olsaydı, acaba bu kişi benim yerimde olsa ne yapardı gibi sorularla başbaşa kalıyorum. Sanırım biraz da hayatı sadece günlük sorunları kısa yoldan çözmeye çalışmak gibi bir alışkanlığın ürünü bunlar..
Kısa yolun cezbedici ve yanıltıcı olarak iki yüzü var maalesef.
Çok haklısınız
Ne zaman yolumdan çıksam, kaygı, hüzün ve sıkılganlık misafir olur bana. Kaptırmamak gerekiyor kendimizi zamana. İrade olmadan diğer nefes alanlardan ne farkımız kalır ki?
Cevap
8Cevap
Valla devamlı değişiyor, insanlara ve yaşadığım şeylere bağlı :)
sürekli sıkılır ve daralır
Çoğu zaman depresifimdir ama bir şeylerden mutlu olduğum bir şeylerden vazgeçmek zorunda kaldığımda -ki bu hep olur -çoğunlukla sıkılır yani:)
Bazen evet bazense sadece vazgeçmem gerekmiştir doğru olan budur.
Sadece çalışırsınız (anlamaya) gerçek bir anlayışın olmadığının farkına varalı baya oldu:)
Sadece çıkarım desenize teşekkür ederim:)
Hiç belli olmuyo, genelde okb sıkıyo, lanet olası şey
İvit maalesef
Hepsi düşüncesel, tanı kriterlerinden mükemmelliyetçilik
Alıştık artık birbirimize. Didişe didişe anlaşıyoruz dndjdj
Bu bende sıklıkla olan bir durum ve bir sebebi de yok.. Ben hassas ruhlarda, zihinlerde ve kalplerde daha ziyade olduğunu düşünüyorum..
Bazen sanki bana ait olmayan bir kederi yaşıyormuşum gibi hissediyorum
Sık gelirler bana… son zamanlarda yine geldiler… bakalım ne zaman gidecekler…
Kırıldığında, küçük çevremde yalanla karşılaştığımda..
Bazen çok bazen de hiç.. Bu tamamen inançlarimin dengede kalmasıyla ilgili.
Çok sık oluyor bende ya
Çoğumuz öyleyiz galiba
Benimki çok medcezirli 😅
Aaaa nasıl ya dinle bunu çabuk
https://youtu.be/QJ_HX8t9YXI?si=0g08AM1GTBiBOxGo
hep sıkılıyor
Sıkılmaz amelia
Bu aralar bayağı
Kulakligim yanimdaysa sikilmaz
Sıkılıyorum sürekli
Sık sık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?