Kişilik & Karakter Sizden beklenmeyen özellikleriniz var mı? SeİgNeUr_TeRrAcEs Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor En sevdiğim çorba kelle paça 😋😋lezizo.. Güncellemeler1 yıl Bu erkekler niye böyle ya? Var diyo.. eeeee? Eeeee? Anlatsana Sizden beklenmeyen özellikleriniz var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. O çorbayı bende severim gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet vardır 0 1 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Yani
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Vallahi benim de tipine bakacağız o zaman sen nasıl kelle seviyorsun daha rahat ama onu da geçtim hem kelle hem şırdan bayılıyorum 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Çok sessizim diye minnoş sanıyorlar ama içinden küfrediyorum herkese 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Hsbsnsnsndx Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😇 Yorumla
Askozade Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Bende işkembe çorbasına bayılırım, bol sarımsaklı sirkeli 1 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayatımda lahmacun, çiğ köfte, mantı, sarma vs falan yemedim. Özellik sayılır mı bilmem ama duyanlar beklenmedik tepki verip aaaaaaaaa diyor :d 0 4 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Şimdi atıvericem kendimi balkondan aşağı.. bunları yemedin de İskender mi yedin cidden Yorumla ᖇaskolnikov 1 yıl Evet. Güneydoğuda büyümüş oranın zengin mutfağını da düşünecek olursak dfslgfdf Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Ya sen kısır da yememistin hatırladım. Bunları acilen yemen lazım ya çok şey kaybediyorsun farkında değilsin sjjddjdj zevkten kafayı yiceksin tadını alınca Yorumla ᖇaskolnikov 1 yıl İnsan tatmadığı bir şeyin yokluğunu hissetmez ya 😂 Yorumla
ayazwinston Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 410 cevap paylaştı. Niye beklenmesin ki o grup seviyorum bende mesela 1 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Aklın çıktı dimi grup sevdiğini soyleyemicen diye Yorumla ayazwinston 1 yıl Ne anlamadım Yorumla
Taylant34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Ismarlada içelim😂😂 0 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Ben assssla ismarlamam Yorumla Taylant34 1 yıl Ozaman ben ismarlayim Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 946 cevap paylaştı. Sende neler var onu söyle 0 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Okuman yok herhalde Yorumla Paşazade02 1 yıl Şekerim ben okumayı 3 yaşımda bıraktım ya sen anlat anlat Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Var. 0 2 Yorumla SeİgNeUr_TeRrAcEs 1 yıl Yani Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Elbette Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O çorbayı bende severim gadası
Evet vardır
Yani
Vallahi benim de tipine bakacağız o zaman sen nasıl kelle seviyorsun daha rahat ama onu da geçtim hem kelle hem şırdan bayılıyorum
Çok sessizim diye minnoş sanıyorlar ama içinden küfrediyorum herkese
Hsbsnsnsndx
😇
Bende işkembe çorbasına bayılırım, bol sarımsaklı sirkeli
Hayatımda lahmacun, çiğ köfte, mantı, sarma vs falan yemedim. Özellik sayılır mı bilmem ama duyanlar beklenmedik tepki verip aaaaaaaaa diyor :d
Şimdi atıvericem kendimi balkondan aşağı.. bunları yemedin de İskender mi yedin cidden
Evet. Güneydoğuda büyümüş oranın zengin mutfağını da düşünecek olursak dfslgfdf
Ya sen kısır da yememistin hatırladım. Bunları acilen yemen lazım ya çok şey kaybediyorsun farkında değilsin sjjddjdj zevkten kafayı yiceksin tadını alınca
İnsan tatmadığı bir şeyin yokluğunu hissetmez ya 😂
Niye beklenmesin ki o grup seviyorum bende mesela
Aklın çıktı dimi grup sevdiğini soyleyemicen diye
Ne anlamadım
Ismarlada içelim😂😂
Ben assssla ismarlamam
Ozaman ben ismarlayim
Sende neler var onu söyle
Okuman yok herhalde
Şekerim ben okumayı 3 yaşımda bıraktım ya sen anlat anlat
Var.
Yani