Kişilik & Karakter Size evinizdeymiş gibi hissettiren insan oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 63 Yapay Zekaya Sor Bazen.. bazı insanlar size evinizdeymiş gibi hissettire bilir. 🙂𝐼𝓈𝒶𝒷𝑒𝓁𝓁𝒶𝓂𝒾𝓇𝒶🖤. Size evinizdeymiş gibi hissettiren insan oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır hiç olmadı maalesef 1 0 Yorumla
İstanbul-bey Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Benim evim gibi düşündüğüm insanlara inandık.. 1 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Hayır ama bir gün olmasını çok isterim. Bir insanda huzur bulmak.. 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet hem mekan, hem de yürek olarak evim gibi hissettiğim arkadaşım var... 1 0 Yorumla
AlininAnnesi72 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet oldu belki evimde bile bu kadar rahat hissetmemiştim 1 0 Yorumla
_Liliy_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 97% 1 yıl Olmadı olmasın zaten 1 3 Yorumla _Liliy_ 1 yıl @isabella181919 beğendiğin için teşekkürler Yorumla Soran 1 yıl Teşekküre gerek yok, herkesinkini beğeniyorum. 🙂)) Yorumla _Liliy_ 1 yıl 🌹 Yorumla
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Ailem dışında olmadı 1 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sonradan deprem etkisi de yarattı ya oldu. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Benim tanıdığım her insan öyle hissettirir 1 0 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Evimde olduğum için hissettirmeye lüzum yok :)) 1 0 Yorumla
Dipsizdağ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Evinin anahtarı bende olan arkadaşım var. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,7b cevap paylaştı. Öyle bir insan olmadı 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Çok romantik 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olsun isterdim… 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Oldu🥹🙏 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Öylesi henüz gelmedi 1 0 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır olmadı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır hiç olmadı maalesef
Benim evim gibi düşündüğüm insanlara inandık..
Hayır ama bir gün olmasını çok isterim. Bir insanda huzur bulmak..
Evet hem mekan, hem de yürek olarak evim gibi hissettiğim arkadaşım var...
Evet oldu belki evimde bile bu kadar rahat hissetmemiştim
Evet 2 kişi oldu. Birisi bıraktı diğeri aldattı. SHJSJWJS
Olmadı olmasın zaten
@isabella181919 beğendiğin için teşekkürler
Teşekküre gerek yok, herkesinkini beğeniyorum. 🙂))
🌹
Ailem dışında olmadı
Sonradan deprem etkisi de yarattı ya oldu.
Benim tanıdığım her insan öyle hissettirir
Arkadaş şovu azaltsın :dd olmuştu.
Evimde olduğum için hissettirmeye lüzum yok :))
Evinin anahtarı bende olan arkadaşım var.
Henüz olmadı.
Öyle bir insan olmadı
İnsan değilde başka bişey oldu 😁
Çok romantik
Olmadı
Olmadı
Evet aslında evim oymuş ben onu aramışım dedim
Olsun isterdim…
Oldu🥹🙏
Öylesi henüz gelmedi
Oluyor gibiydi
Oldu