Bu arada zevk vermek konusunda kendine güvenmeyen erkek karşıdaki kadının kilolu olmasını önemser. Habire okşarım bilmem n'aparım lömbür lömbür sallanırken ben neymişim be abi derim egomu toparlarım diye düşünüyorlar. Zevk vermeyi bilen erkek her şekilde verir çünkü bunları düşünmekle vakit harcamaz 😂 Bazılarımız bunun farkındayız hişşştt 🤫 iyi geceler 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tavsiye ederim ne hamburger mi tavsiye ediyorsun
Ahaha ne alaka
hdhhdjsj
ülkeye göre seçmem
Taylandlı kadınlar güzel geliyor fotodaki abla da bildiğin camış gibi 😂 İngiliz erkekler çekici geliyor erkeklerden de
Kadın dediğin etli butlu olacak benim içinm😆
Cinsellik için okey fiziksel olarak ııı ııhh Kilolu görünüm oluyor kilolu kadınları zarif bulmuyorum ben zarif olmayan kadın güzellikten uzaktır
Tabii öyle ama kadının basenlerine bak cinsellik için cidden çok iyi
Baseni kalçayı zayıf beli ince fit görünen birinde de bulabilirsin sen diyorsan ki ben doyumsuzum camış arayışında başarılar dilerim 😂
Ahaha teşekkürler
Kadının ayı gibi olduğunu görmemek için 8 derece miyop olmak lazım abi 26 yaşındasın bu ne babannem gibi karıyı arzuluyorsun haha 😂
Kimi arzulayayım sen söyle 😂
Kendini oradan oraya kaldırırken çekici çağırır bu kadın 😂 bunu kabul etmen için zevkten bayağı fedakarlık etmen lazım
Ben hangi pozisyonda yapacağımı biliyorum asıl bu kadın ömür uzatır 🤤🫠
Kadını kaldırabilirsen yaparsın 😂
189 90 kilo adamım kaldırırım sksjsjjs
İyi beline kuvvet ne diyim 😂😂
Ahahah bunu senden duymak teşekkür ederim 😄
Rica ederim yiğido yardım en çok senin ihtiyacın olan şey 😂
Niye kız 😅
Balina sevdan mezara kadar gider fatihanı okurlar
Bu yanlışlıkla senin üstüne düşse köprücük kemiğine kadar falan kırar hafazanallah
Bu kadın yüzüme düşebilir ahaha abartma ya max 60 kilodur
60 mı 😂 kadının saçları belini kamufle ediyor o belin ölçüsü 80 cm vardır hangi 60 kilo sn bahsediyorsun çocuğum
Sayende kadını arzulattırdın ya helal olsun 😬
Bel önemli ya 60 65tir en fazla zarif görünen bel ölçüsü Bele önem vermeyen erkeklerin zevkli olduğunu düşünmüyorum saygı da duyamıyorum 🤭
Benim için önemli olan büyük göğüs ve kalça öyle kadın görünce dayanamam
Kiloya her cinste önem veriyorum ya karşı cinste 90 100 kilo civarı da sevmiyorum mesela. 80e kadar taşıyabilirliğim var kusura bakmasın kilo versin 😂
Sen niye taşıyacaksın ki 😅
Öyle işte herneyse kapat mevzuyu kaçtım ben 😂
Tamamdır 🥂
Bu arada zevk vermek konusunda kendine güvenmeyen erkek karşıdaki kadının kilolu olmasını önemser. Habire okşarım bilmem n'aparım lömbür lömbür sallanırken ben neymişim be abi derim egomu toparlarım diye düşünüyorlar. Zevk vermeyi bilen erkek her şekilde verir çünkü bunları düşünmekle vakit harcamaz 😂 Bazılarımız bunun farkındayız hişşştt 🤫 iyi geceler 😂
Ahaha diyorsun büyük göğüsle ilginmeyi seviyorum sadece :))
Haaa bi'de asıl tavsiyemi vermeyi unuttum hizmetkar abla videolarını gece gündüz izlemeye ara ver 😂
O nedir 😅
Senin yaşında kardeşim var o yüzden hani boş ver 😂
26 yaşında değil misin sen ne olduğunu söyle cidden merak ettim 😆
Dokkız
Okeyss
Şu cümleleri 26dan mı bekliyordun çok beklersiniz 😂
Bir kez daha illegal oynarsan engellerim 🙄
🤔
Ben 19 gösteriyorum sen 26dan bahsediyorsun hey allam 26lık getir teyzem gibi durur
Bilemicem
Bilemediğimiz çok şey var tabi
Asyalı erkekler moğol japon vs.
Karakter olarak erkeksi geliyorlar bana
Erkeksi ve kibar adamlar. Kıl tüy sorunları da yok
Feminen gözüküyorlar nasıl erkeksi geliyorlar sana 😅
Kadinlari İtalyan Erkeği Erkekleri Rus İsveç kizlari
Latin kadınlar çekici benim için
İtalyan erkekleri ha-ri-ka 💅🏻
Türkiye
Ruslar