ՏҽӀɑʍՏ
erkek ve güzel kelimelerini aynı cümlede kullandım, sorry 😕

Bizim zamanımızda şarkılarda havlamıyorlardı 😅 çok şükür Allahım.
ՏҽӀɑʍՏ
erkek ve güzel kelimelerini aynı cümlede kullandım, sorry 😕

Bizim zamanımızda şarkılarda havlamıyorlardı 😅 çok şükür Allahım.
Hangi birini saymalı ki şimdi mucizevi hallerimizin?
Kapris nedir bilmeyiz mesela. Ota. oka polemik yaratıp surat asmayız.
Devlet dairesinde, trafikte, sosyal ortamlarda sırf karşı tarafı sindirmek için ciyaklamayız, bozuk plak gibi takılarak tartışmayız. Mantıklı cümleler kurarız.
Taktik gütmeyiz, strateji yapmayız, dedektifliğe soyunmayız. Rahatsız olduğumuz konuyu dümdüz dile getiririz.
Spordan, siyasetten ve ekonomiden anlarız.
Kararlıyızdır. Beğendiğimiz kışlık botu almak için Haziran'daki indirimi beklemeyiz. Kimseye danışmayız, referandum yapmayız.
Hayatımızdaki en önemli insan, sevgililerimiz, eşlerimiz yahut annelerimizdir. Kuaförümüz değildir.
Duş ve bakım gibi işleri bir merasim havasına sokmayız.
Bir tırnağımız kırıldı diye, geri kalan dokuz tırnağımızı kesmeyiz. Mantıklıyızdır.
Hemcinslerimizle dostluğumuz gerçektir. Yüzlerine gülüp arkalarından hasetle bakmayız, şıklığını kıskanmayız.
Tüm kadınları sever, itici huyları olanlara dahi tahammül ederiz.
Özelimiz olan kadınlara ise hiç düşünmeden canımızı veririz.
Fotonun altındaki özelliklere katılmakla birlikte duygularını daha kolay kamufle etmeleri, beden gücü işleri ağırlıklı iş kollarında biyolojik, fiziki anlamda yaradılış gereği daha rahat üstesinden gelebilmeleri, eğer çocuk sahibi olmak istediyse 9 ay çocuk taşıma gibi sorunu olmaması.😄
Cevap
23Cevap
Fiziksel güç erkek övme modunda hiç değilim o yüzden şu ruhsuz yorumu bırakıyorum🤣
😅
Fiziksel ve mental anlamda güçlü olmamız sanırım.. Bir de hemcinslerimizi kıskanma olayı çok sık görülmüyor, istisnaları olsa da..
Gamsız olduğumuza katılmıyorum.. İçimize attıklarımız, sizin dışarı yansıttıklarınızdan kat kat fazladır oysa..
Hıı tabii tabii 😅
Katıldım
Teşekkürler.. 😊
Konuyla ilgili değil ama tekrar başlayayım en kısa zamanda izlemeye… eski bi kaç dizi hariç güncel dizileri hiç izleyip takip edemiyorum… aynı tat değil…
Bir demet tiyatro dimi
Onların ne gibi güzel özellikleri var ki aklima hiçbir güzel özellikleri gelmedi aydınlanmak için görüşleri okuyacağım 🙄
ahaha :D haklısın kiii..
Daha mantıklı davranmaları, hoş gerçi hepsi için geçerli değil, selam olsun aklı kalbi bir olana🤪
Kim? Erkekler mi daha mantıklı davranıyor :D ahahaha
. Sevdiği kadını sahiplenip, koruma içgüdüleri.
. Fiziksel olarak güçlü olmaları🤦başka da bulamadım 😅 ayyy sanki başka yok ya jkjk
Zor oldu :D kadınlara diye sorsam yıkılırdı soru jdfjs
Sinsi düşüncelerle yapmazlar bir şeyi. Dümdüz oldukları için akılları pek ermez her şeye. Bu da işimize gelir 😂
Hayır Edamm, tabii ki artık sinsi erkekler var :D
Gamsız olmaları 😆bizde de olsaydı süper olurdu diyeceğim ama işte ironinin bir anlamı olmazdı. Sadece baba olacakları zaman işe yarıyorlar
Ahah bu güzeldi :D
😆😆
Baba olabilmeleri. Başka numaraları yok😅 tabii onu da herkes beceremiyor o ayrı.
😅😅
Bilemedim net bişe gelmedi valla aklıma😂😂😂😂Allahım affet😂😂😀🙈
sjdjs senin suçun değil bu :D üzülme
Yiğeninin net resmi göründü dün atcam özelden😂
Oyşşş 🫠
Erkeklerin em güzel özelliği bence kendi aralarındaki samimiyetidir çoğu kadın bunu tadamaz.
Doğru
Bence güç , istediğini yaptır onlar yorulurken sen de oturursun hahahshdh
Perde taktırma fantezisi çık aklımdan ahaha
Cam sildircem jxnfjcchjcjc
Kadınlarda olmayan merhamet bizde var.
İmkansız
İmkanlı
Sizde merhamet ne gezer 🙄
Sen öyle san bilen biliyor beni
Ha sen kendinden bahsediyorsun :D ok.
Bende erkeğim :D
Ama soru genel 😕
tamam
Bir kadın olarak erkeklerin genel olarak daha merhametli olduğuna katılıyorum maalesef. Herkes öyle diyemem tabiki daha merhametli kadınlar var ama çoğunluğu baz alırsak erkekler daha merhametlidir. Kadınların merhameti sevdiklerinedir daha çok. Diğerlerini o kadar umursamazlar ama erkeklerden genel bir merhamet duygusu vardır. Onların kalpten, bizimki hormonlardan gelir.
@Nightwalk35 teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim abi :)
onlar arkadan havlarlar larlar karlar ndhhsdhbd
😂😂
Şimdi ne desem yalan olur. Arzular hariç erkeklerin güzel özellikleri körelmiş. Anne karnında mutasyona uğrayıp yok olmuş
Bütün canlıların dişisi daha güzeldir..
Bunu yeni mi farkettin?
Saçma sapan trip atmayız ve aşırı ilgi göremedik diye ağlayan bi kısmımız yok.
Buda açıklama için yeni nesil tr şarkılarının hiçbirini dinlemiyorum çok kötüler
Süper
Beden gücü olabilir kadının akışına daha fiziksel anlamca güçlü olmaları gerçi kadınlar kıvrak zekaları ile o orantısız gücü yok ediyor
(Hepsi olmasa da) Daha gerçekçi olmaları, soğukkanlı olabilmeleri, fiziksel ve mental yönden daha güçlü olmaları gibi
Hemen unutuyorlar keşke bu kadar çabuk unutabilsem diyorum bazen
Diğer erkekleri bilmem ama kendimde en sevdiğim özellik deliliğim
Bizim taşıyamadigimiz eşyaları taşıyabiliyorlar. Beşinci kattan dolap indirebilirler 😅
Erkekler kendi aralarında birbirini gömmez. Şaka maliyetlidir sadece
benim çok dezavantajlarım var sevgilim karşıısında ama yakışıklıyım :)
İnşa edebilme becerisi ki insanlık biz beylerin sayesinde gelişti😏
@Eliffff55 gülmekten Çok yaşa cıfkdkdkskmsmd
Güçlü olmamız diyebilirim. O havlama şarkısını da kim dinliyorsa artık. 5-15 yaş arası dinliyor sanırımm. ahhahwjwjw
Erkek demeyin tansiyonum yükseliyo djfjdjdjfjsn
sdffgs bir sinir geliyo dimi
Evet djvjfd
Neymiş acaba bak bende merak ettim şimdi
Sen de bulamadın güzel bir özellik
Bu çok saçma.
Erkek deyince aklıma sinir geliyo jsjdkf
Baştan aşağı, aşağıdan yukarıya sinirle donatılmışlar :D yürüyen agresifler ahhajs
Var mı kfkfkd düşünüyorum ama kdkd
Ben de zorlandım ahdja
Kadınlara karşı saf olması bu kadınların çok işine geliyor hele iki meme gördü mü tamam gibi düşüyor kadınlarda topaç gibi döndürüyor
Komik olmaları
Mantıklı davranmaları
İyi araba kullanmaları vs.
İnsanlık var bizde 😂
He biz hayvanız
Estagfirullah efenim öyle demedim
😅😅
😂
Soğuk kanlı ve üstünkörü olmaları.
ayakta işeyebiliyoruz
Güçlü ve koruyucu olmamız
Düşündüm de yok herhalde bir şey bulamadım
Ateşe benzin döküp söndürmeye çalışmak
Koruyucu olmaları ve sahiplenmeleri…
En güzel özellik güçlü eril duruşları
Sabırsız olmalarıdır. 😂
Üşümüyor olmaları ve elini attıkları her işi iyi yapıyor olmaları
Evde bsi yapılması gerektgnde çok iyi yapıyorlar tamir işini yani
Şair olabilmek
Fazla düşünmemeleri
Koruyucu olması
Aferin
Sahipleniclk
Ayakta çis 😀
Merhamet
Güçlü olmalari
Delikanlılık
Merhamettir.
Tabii, bu da sadece merhamet sahibi erkek için geçerlidir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?