Kişilik & Karakter Biri kaç tane sevgilin varki diye yazmış bir soruya verdiğim cevabımdan erkekler neden anlamakta zorluk çekiyor kadınları? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Çoğul konuşuyor olmam sevgilim olduğuna ya da birden fazla olduğu anlamına gelmez. (Hiç yok😂) Biri kaç tane sevgilin varki diye yazmış bir soruya verdiğim cevabımdan erkekler neden anlamakta zorluk çekiyor kadınları? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. anlayan yoktur 1 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Fazla mal göz çıkarmaz 7 8 olsun 😅İnsanlar çok anlayışsız 🤣 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Aman hocam 1 tane yeter ne 7-8 iBen gelecekteki olacak eşime sadık biriyim😂 Yorumla ZorundamıyımEfsane 1 yıl Şaka yapıyorum tabii ki 🤣10 dan aşağı olmamalı 😝 Yorumla Soran 1 yıl 1 taneyi bulduk 10 tanesi mi kaldı sende yani 😂Yok bir tane olsun ömürlük olsun diyorum ben Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı. Birini ikna etmek zorunda mısınız? 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Sarpergülsoy 1 yıl Örnek vermem gerekirse bende insanları hıc evlenmedıgıme inandıramıyorum fakat ikna çabası içine de hiç girmek içimden gelmiyor Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Ne alaka hocam yahu 😂 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Ne biliyim cevap yazdım cevabımdan birden fazla sevgilim var anladı herhalde arkadaş😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Empati duygusu iyiymiş baksana 😂 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka hocam ya 😂 Yorumla Semih6934 1 yıl İroni hocam ironi 😂 Yorumla Soran 1 yıl Neyse hocam soru malzemesi veriyorlar en azından😂 Yorumla Semih6934 1 yıl Hahaha evet 😂 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. İnsanlara hesap vermek zorunda mısın? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
anlayan yoktur
Fazla mal göz çıkarmaz 7 8 olsun 😅
İnsanlar çok anlayışsız 🤣
Aman hocam 1 tane yeter ne 7-8 i
Ben gelecekteki olacak eşime sadık biriyim😂
Şaka yapıyorum tabii ki 🤣
10 dan aşağı olmamalı 😝
1 taneyi bulduk 10 tanesi mi kaldı sende yani 😂
Yok bir tane olsun ömürlük olsun diyorum ben
Birini ikna etmek zorunda mısınız?
Hayır
Örnek vermem gerekirse bende insanları hıc evlenmedıgıme inandıramıyorum fakat ikna çabası içine de hiç girmek içimden gelmiyor
Ne alaka hocam yahu 😂
Ne biliyim cevap yazdım cevabımdan birden fazla sevgilim var anladı herhalde arkadaş😂
Empati duygusu iyiymiş baksana 😂
Ne alaka hocam ya 😂
İroni hocam ironi 😂
Neyse hocam soru malzemesi veriyorlar en azından😂
Hahaha evet 😂
İnsanlara hesap vermek zorunda mısın?