Konu neydi? Yatırımlarınız geleceğe mi ait, bugüne mi birikim yaparsınız? Mesailer harcanır mı, toplanır mı? Mücadeleci misiniz, müşahedeci mi? İyi geceler mi, günaydın mı?

Konu neydi? Yatırımlarınız geleceğe mi ait, bugüne mi birikim yaparsınız? Mesailer harcanır mı, toplanır mı? Mücadeleci misiniz, müşahedeci mi? İyi geceler mi, günaydın mı?
Öğrenilmiş çaresizlik problemim var. Olmak istediklerimin önüne uzun yıllar boyunca defalarca konulan engeller beni; "başladığı işi yarım bırakan" sıfatının, travmasinin kucagina atti. hayallerinin pesinde koşarken çelme atılıp sürekli düşürülen biri olarak "Ben yapamam" inancıyla çalışmayı ve koşmayı bıraktım. Ne gelecek ne de simdi... Kaidemin üstünde oturmuş bekliyorum... neyi beklıyorum? Bilmiyorum. Biri gelip beni olmak istedigim yere mancinikla fırlatsın... "Ben yapamıyorum"
Olduğum yere de, olmak istediğim yere de çalışırım, çünkü her an, geleceği şekillendirir.
Yatırımlarım geleceğe, birikimlerim bugüne ait.
Mesailer harcanır, ama her biri bir adım daha atmak içindir.
Mücadeleciyim, müşahedeci de… Her durumda izlerim, ama aynı zamanda yol alırım.
İyi geceler de, günaydın da, çünkü her bitiş, yeni bir başlangıçtır.
Cevap
3Cevap
hiç bir yere ait değilim
Yukarı çıkmaya çalışırım. Aynı yerde görünüp yükselmeye, yükseldikçe uçmaya..
Kim dedi ki fedakarlık olduğunu bir şey yaparken konu ne olursa olsun diğerlerine gösterip bilinmesini sağlamak bende her zaman antipati yaratır
görünmezlik mümkün değildi en son, gölge de saklananı ne ışıldatır 😃 varlığa delil varlıktır. uzaklığı ışıkla ölçünce her şey yerine oturuyor bende. gitmiş olmanın getirisi ben hariç herkesin yanına kar kalıyor. bilinçsiz fedakarlık bu. ayrıca antipatik olması için spotla gezmek gerekir.
Makul geldi kulağa 😄
Olduğun yere çalışırken, olmak istediğin yere de çalışmış olmuyor musun zaten 🙄
Olmak istedigim yere calisirim ama bu bazen yorucu olur arada dinlenirim
Yorgunum dinlenmeye çalışıyorum
Bu aralar pek bir üşengeçim..
İnsan plan yapar kader ona gülerms
Hiç birine çalışmıyorum akışına bıraktım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?