Kişilik & Karakter Uykun mu yok, uyutmayan şeyler mi var? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 56 Yapay Zekaya Sor Dilimde sözün iki gözümAynada hüzünKara kışım son bakışım..🥂🤟https://m.youtube.com/watch?v=npkDfOeRLAM#smell Uykun mu yok, uyutmayan şeyler mi var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hem uykum yok, hem uyutmayan şeyler, biraz geç oldu ama olsun. 1 5 Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl Uyutmayan şeyler.. Yorumla Carvel 1 yıl @gecenin_kralicesii Evet öyle? Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl Ne gibi şeyler Yorumla Carvel 1 yıl @gecenin_kralicesii Bir sürü şey. Düşünceler gibi? Yorumla gecenin_kralicesii 1 yıl Anladım Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. uyutmayan şeyler var 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Uykum gelince dertlerimle uyurum gadası 1 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Ben film önerisi isteyip uyumuş biriyim🤣Benim birinin uykumu kaçırması için onun çok özel biri olması lazım🙃 1 4 Yorumla HeartofFire 1 yıl Film önerisi alamadan uyumuş birisin desek daha doğru olur shdhd Yorumla KaptanMagaralı 1 yıl Birde böyle düşün diyosun😂Heeee anlaadıııımmm Aydınlandım ben cm yılmaz🤣🤣https://m.youtube.com/shorts/2dnv0z_wQQ8 Yorumla HeartofFire 1 yıl heeeee anlaaaadıııııımmm ahshshh Yorumla KaptanMagaralı 1 yıl Hahhhaaa 😂 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Uyutmuyor düşünceler… Kendime üzüldüğüm bir evre yine yeni yeniden… 1 0 Yorumla
B_berkan_N Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Uyutmayan biri var aklıma girip duruyor zalım bfşwmelsnw 😅 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Uyudum güzelce şimdi sabah namazından sonra kahvaltı 10 da okula gidiyorum 😂 1 0 Yorumla
yelda34784 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Uykum çok günlerce uyurum ama uyuyamıyorum 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Neden uykun yok 1 0 Yorumla
deniideni Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Uyutmayan şeyler uykumun yok olmasına sbeep olur 1 0 Yorumla
cglakinin Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Normalde bu saatte uyanmazdım. 1 3 Yorumla Kiangs23 1 yıl O zaman günaydınn ☀️ Yorumla cglakinin 1 yıl Teşekkür ederim. Sana da günaydın. Güzel bir gün olsun. Bir şey rica edeceğim, şans diler misin? Yorumla Kiangs23 1 yıl Teşekkürler. Öyleyse bugün tüm şans seninle olsun 🍀 Yorumla
Ishecoyness Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Onunla konuşmak daha iyi geliyor o yüzden uyuyamam 1 0 Yorumla
Nur29290 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 813 cevap paylaştı. İşten yeni geldim sayılır, dinleneceğim 1 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gündüz uyudum hayatta uyuyamam 😄 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Akşam geç uyandım o yüzden 1 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Uyku yok 2 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Uyku yok diyelim 3 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Uykum var 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Uyku yok direkt 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Uykum yok 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Stresten uyunmuyor 1 0 Yorumla
rosetale Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Uykum yok gibi 1 0 Yorumla
candygirl34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 705 cevap paylaştı. Uykum yok 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Uyumayı sevmiyorum 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Kas spazmı diyelim 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. 2. Seçenek 😕 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Uyutmayan şeyler. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hem uykum yok, hem uyutmayan şeyler, biraz geç oldu ama olsun.
Uyutmayan şeyler..
@gecenin_kralicesii Evet öyle?
Ne gibi şeyler
@gecenin_kralicesii Bir sürü şey. Düşünceler gibi?
Anladım
uyutmayan şeyler var
Uykum gelince dertlerimle uyurum gadası
Ben film önerisi isteyip uyumuş biriyim🤣Benim birinin uykumu kaçırması için onun çok özel biri olması lazım🙃
Film önerisi alamadan uyumuş birisin desek daha doğru olur shdhd
Birde böyle düşün diyosun😂
Heeee anlaadıııımmm Aydınlandım ben
cm yılmaz🤣🤣
https://m.youtube.com/shorts/2dnv0z_wQQ8
heeeee anlaaaadıııııımmm ahshshh
Hahhhaaa 😂
Uyutmuyor düşünceler…
Kendime üzüldüğüm bir evre yine yeni yeniden…
Uyutmayan biri var aklıma girip duruyor zalım bfşwmelsnw 😅
Uyudum güzelce şimdi sabah namazından sonra kahvaltı 10 da okula gidiyorum 😂
Uyutmayan şeyler var unutulmasi gereken savaş verdiğim..
Uykum çok günlerce uyurum ama uyuyamıyorum
Neden uykun yok
Uyutmayan şeyler uykumun yok olmasına sbeep olur
Normalde bu saatte uyanmazdım.
O zaman günaydınn ☀️
Teşekkür ederim. Sana da günaydın. Güzel bir gün olsun. Bir şey rica edeceğim, şans diler misin?
Teşekkürler. Öyleyse bugün tüm şans seninle olsun 🍀
Uykum vardı uyudum miss
Onunla konuşmak daha iyi geliyor o yüzden uyuyamam
Ben gece kuşuyum cık cık cik
İşten yeni geldim sayılır, dinleneceğim
Uyutmayan şeyler var.
Gündüz uyudum hayatta uyuyamam 😄
Uykum var uyutmayan şeyler çok
Uykuyu bilr uyutmayan şeyler var
Uykum çok
Prensesin ayaklarını yıkıyorum
Akşam geç uyandım o yüzden
Uykum var vana öksürük uyutmuyor beni
Uyutmayan bi uykum var
Uyku yok
Uyutmayan şeyler var
Uyku yok diyelim
Uykum yok
Fifti fifti harmony
uykum yok
Uykum var
Uyku yok direkt
Uyudum uyandım
Uykum yok
Direkt uykum var paudbakdnaşk
Uyudum hemen 😃
Stresten uyunmuyor
Uykum yok gibi
Uykum uyutmayan şeyleri uyutmuyor
Uyutmayan şeyler var
Uykum yok
Uykum var ama yok. Uyutmayan çok şey var...
Uykum yok
Uyumayı sevmiyorum
Uykum yok...
Uykum yok.
Dürüstlük cana yakınlık
Hiçbir şey uyutmuyor
Uykum yok 🤷🏻♀️
Kas spazmı diyelim
Ikiside
2. Seçenek 😕
Uykum yok
Uyutmayan şeyler.