Ne dersem diyeyım asla ciddi söylediğime inanmıolar bu da kisiliğimizin kötü tarafı diyelim mesleki deformasyon gibimsi bişi

Ne dersem diyeyım asla ciddi söylediğime inanmıolar bu da kisiliğimizin kötü tarafı diyelim mesleki deformasyon gibimsi bişi

Bunu bende yaşıyorum.. Bazen bir soruyor'qrcevap veriyorum bir 15 saniye yüzüme bakıyorlar ciddi mi şakami diye.. Bende çaresizliğine göre cevap veriyorum şaka olum yapma sakin ya da yoo gayet ciddiyim diye.. :))
Adam big boss rsmn
Cevap
12Cevap
saldim ben artik valla. 30 yaşlarına gelmis insanlarız hala mizah yapiyoruz bunu anlayamayan insan gitsin kopruden asa atlasin. soğuk sakalarimizi anlamayacaksaniz oynamayalim
Ben aslında 30 değilim ama içimde 30 yasında da bir çocuk var
31 yasinda cocuk
Yok 48
Bu toprakların insanı maalesef ciddiyi ve şakayı ayırt etmeyi bilmiyor mesela beni trollediğini sanan bazı ileri zekâlı (!) okul ve askerlik arkadaşlarım trollerimi ciddiye alırlardı
Aşırı gerçekçi troll yapardım. Adamlar kadın olmama rağmen gram şüphe duymazdı. Bence bunun profesyonellik ile de alakası var. Kajfksfikskf
E sen sürekli kurt daldı diye şaka yaparsan köylüler artık inanmaz o yüzden neymiş her şeyin suyunu da çıkarmamak gerekmiş 😂
Ben iflah olmaz kurtum
Attığın şarkıya karşılık bir Sugar Daddy linki gelmeliydi bence direk... Arkadaşın biraz alıngan çıktı ajsjjf
Hiç haz etmediğim insan tipi. Her şeyin bi dozu ayarı olur. Kendin bu hâle getirmişsin
İnanamıorm
Bende de oluyo bazen böyle dmdmdk halbuki çok ciddili bi yapım var gerek sitede olsun gerek gercekte olsun dndmdj
O sorun bir aralar bende de vardı. :D
Bende ki geçmedi henüz smsnns
Ben de aynı okuyorum her yazını sjsjsj
Sallama la
Hahahah
Ergen yazışması. Yaşın doğruysa eğer baya baya üzüldüm sana
Sen üzüldüm ya her sey çözüldü simdiii
Ulan bu yüzden adam yerine konmuyim ya çok zoruma gidiyo
maalesef. Sürekli güleryüzlü olmak. Ağırlığını koymamak...
Şaka olmadığını belirt bundan sonra
Hıc ugrasamam yaaaa hemen anlasınlar ıstıorum her seyı
Şaka yapma o zaman 🤣
Hintliler fikrini beyan etmesin
Kimler etsin?
Fakirler
Kişiliğinde sorun var
Dava ediom seni
😑😑ne yaptım ki
Kendime evimde tv izliyorum
Hür bireyin kisilige ve karaltere hakaretten 40 yıl yatarın olması icin dilan polatların avukatıylan görüsecem sabah sen bittin
Başka avukat mı yoktu 😂
Kerimcan'ın avukatıyla konuşsan 🙄
Kerimcan Şu an hapizhane de ztn onu kırtaramamıs bana nasıl yardım etsinnn
😂😂seni ben kurtaracam galiba
Jandarmaya gidiom sen bekle bittinn
Korkudan battaniyeyi çektim üstüme yapma etme😑
Dün kalp ağrım şiddetlendi şaka yapıyorum sandılar
Bana mantıksız gelmedi dkddh
Hiç anlamıyorlar şakacı insanları 😏
Bende de var biraz bu
Attığı çanta 35 bin türk lirası he istese alır belki ama ne gerek var içten içe de dalga geçtim ama aynı zamanda da beğendim sjxjsj hür irademizle fikir beyan edemez olduk
Kendileri kaybeder 😀
Demekki ayarı kaciriyorsun
Şakayı azalt
Birseyi çok yapan onunla tanınır.
Ahhahhaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?