Dairenin bodrum katında fareler vardı. Sürekli kapilarimiza kadar geliyordu. Fare zehiri koydum kapının kenarlarına merdiven kenarlarına. Dairenin içine kedi girmiş acaba o zehirlerden yemiş olabilir mi? Kediyi gordugumde kedi yaşıyordu. Ama ya yediyse ya zehirlendiyse? Kediyi göremiyorum hiç. Aklıma hiç gelmedi kedi yer mi diye. Kendimi sucluyorum. İçim sıkılıyor. Niye ince dusunemedim diye vicdanım yanıyor. Ne yapicam? Vicdan azabı çekiyorum. Kesin olarak bir şey görmedim ama o ihtimal de var. Vicdanım hiç rahat değil.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kedi yemez.. Kedi ağzının tadını bilir yemez öyleşey.. köpek desen olabilirde, kedi yemez..
Emin misin
Eminim.. En azından buradaki kediler yemiyor.. Benim manyak köpeğim yedi ama onada bişey olmadı, cüssesine göre az geldi sanırım miktarı
Gerecketen mi ya yemez mi kedi? O zaman inşallah yememistir. Köpek yediği halde ölmedi mi?
Yemez.. kedi seçici bir hayvan ağzının tadını bilir herşeyi yemez.. Yok ölmedi.. bende sonradan farkettim açıkçası.. paketiyle kaçırıp yemiş.. renkli dışkıladığını farkedince anladım, fare zehri olan pastalardan yediğini, ufak paketlerde olanlardan..
Aspirin gibi olanlardan
Tam emin değilim ama yemiş olabilir. Çünkü dairenin içine girmiş kedi. Önceden de ara ara giderlerdi zaten. Sonradan aklıma geldi ben neden düşünemedim diye.
farkedeceğini sanmıyorum.. Benimki ufak kağıt poşetlerin içindeydi, fare pastası diye satılıyor.. ama kedi fare zehrinin yüzüne hiç bakmaz.. baksaydı kediler yerdi önce burada ama benim oğlan kaçıp oraya ulaşınca alıp yemiş hepsini..
Ve ona rağmen bir şey olmadı mı?
Evet olmadı.. Şimdi düşünüyorumda kazıklandımmı ben yoksa yaa.. :s Fareleri ödürücem diye besledimmi yoksa bunca zaman.. :s Bi ara korkuyordum biri gelirmi köpeğimi zehirlermi diye ama artık korkmuyor gibiyim.. Bütün paketi yemiş ve bişey olmadı maşallahı var çok şükür.. ama kiloyla alakalıda olabilir belki 50kiloluk köpeğe bişey yapmamış olabilir 1 paket
Abi valla içim hiç rahat değil. Ya yediyse ya benim hatam yüzünden o kedi öldüyse kendimi sucluyorum. Yese olüsunu görürdüm diyorum ama görmedim bilmiyorum belki de hiç yemedi. Tek düşüncem ya yediyse ve öldüyse benim yüzümden ölduyse? Fare şehri sonuçta kedi yerse öldürebilir. Ama sen de öldürmedi diyosun köpeği. Dairenin içinde kedinin ne işi varsa anlamıyorum. Ben hiç bile isteye yapmadım aklımda bile yoktu şimdiki gibi. Sonradan aklıma düştü. Ama iş işten geçti. Kesi yemiş de olabilir yemeis de olabilir. Vicdanım rahat değil acikcasi
Eğer benim hatam yüzünden ölduyse ahi çıkar mı benden? O da bir can sonucta
Hayvan olsa bile insan gibi can tasiyan varlık. Onun da annesi var çocukları var. Hayvan olması gözümde farklilastirmiyor. Sadece can.
İçim sıkılıyor ya
Hayvanlarda aile kavramı yok bu arada haberin olsun.. Evet dişi hayvanlar yavrularını besler iç güdüsel olarak ama sonrasında terkeder ve artık yabancı bir hayvandır onun için..
Ne bileyim kendimi zalim gibi hissediyorum. Belki de öldu o kedi benim yüzüme nasıl affeder beni ne yapmam lazım? Tövbe etsem olur mu? Öbür dünyada hesabını soracak benden o kedi. İçim buruk. Hiç böyle hissetmemiştim.
Valla istediğin gibi cezalandıra bilirsin kendini sana kalmış tercihi.. Sen eziyet etmemişsin istiyerekte bişey yapmamışsın.. Ayrıca kedide o zehri yemedi zaten.. Kedide kedi olsaydı o fareyi tutardı zaten, Zehre gerek kalmazdı.. zaten okadar damak tadına keyfe sahip olan o kedide o zehri yemez, sen bişeyin içine koymadıysan..
Asla... Sadece zehri farenin olduğu yerlere gezindigi yerlere buğday tanecikleri gibi pembe bir şeydi onları koydum hiçbir şeye karistirmadim. Buğday tanecikleri gibi pembe kokusu yok bı şeyi yok. Aklıma gelen su acaba kesi o şeyleri mama zannedip yemiş mıdır? Ama kokusunu almadiysa yemez diyorlar. Sadece buğday tanecikleri gibi olan zehiri köşeye döktüm. Asla bir şeye karışım yapmadım.
bilerek yapmadın ve bilerek olmadu üzülme
Bilmiyodum bilmiyodum yemin ederim ki aklımın ucundan geçmedi. Bu yüzden kendimi sucluyorum. Neden bunu düşünemedim diye. Kendimi affedemiyorum
yaşın kaç senin üzül tabi bu normal bir duyg ama şunu unutma sen bile iste yapmadıh ki bunu
24 yaşındayım. Vicdanım yanıyor. O kedi yediyse ve öldüyse benim yüzümden olacak. Belki de oldu bilmiyorum. İsteyerek yaoamdim ama bu bahane değil gibi geliyor. O kedinin hiçbir günahı yoktu masumdu o kedi. Ben canım kafam canım kafam
şöyle yap ozaman bir kedi sahiplen bak:)
Kedilere her zaman iyi davranıyorum. Beslemeye çalışıyorum da. Eve aldığım zamanlar oldu. Sevmeye kıyamıyodum. Ama o kedi öldüyse benim yüzümden kim bilir nasıl acı çekti bu düşünce vicdanımı sızlatıyor. 20 kedi de sahiplensem aklım o kedi öldüyse ve acı vekerek benim yüzümden. O kedinin vebali üstümde olacak. Masum kedi ya kimseye zararı yok onun canını yakma ihtimalim perişan ediyo beni.
ama bilerek yapmadın sen bunun için tövbe et rabbim inşallah afedersseni
Bu kadar kolay mı? Keşke zamanı geri alabilsem keşke. Kedi ya kedi hayattaki en masum canlı. Kafamı duvara vurasim var şu an
sakin ol ya adın ne senin
Murat
Her şeyi geçtim kendi yaptığım dusuncesisizligi affedemiyorum. Nasıl bir zeka bu? Fare olsun diye zehir koydum kedi de yiyebilir diye düşünmem lazimdi
murat çok iyi birisin
Ben kendimi öyle görmüyorum şu an. O kedi iyi olsun dunaynin en kötüsü olsam da gam yemem
özelten yaz
Belki de kokladı kaçtı
Cenazesine çağır bizi