En irite aklıma gelen aldığım iltifatımsı saçmalamaca: “Kızım olsa, Evli olsa, istesen boşatır sana veririm!” 🙄
Noluyoruz güzel iltifat bulamadınız Hanfendi?

En irite aklıma gelen aldığım iltifatımsı saçmalamaca: “Kızım olsa, Evli olsa, istesen boşatır sana veririm!” 🙄
Noluyoruz güzel iltifat bulamadınız Hanfendi?
Ben değilde kuzenimin aldığı iltifata şahit olmuştum komşumuz kuzenimin burnu büyük diye herkes estetikli minicik kibarlık burnu var seninki büyük epeyden beri böyle bütün görmüyordum güzelmiş dedi övdü mü gömdü mü belli değil
Aklıma başka bir iltifat geldi çok cringe ama söylemem
Genel olarak sanalda iltifatın kendisi bana samimiyetsiz geliyo örnek genç olsam seninle olurdum , treni kaçırdım , keşke şöyle olsaydı ves gibi şeyler dha çok sinir ediyo ahanda böyle oluyorum--> 😤😤
Cok sükür öyle bisey almadim yani senin cümleni okuyunca'da tövbe Allahim yanlişlardan koru dedim.
Iltifat olarak işinizi severek yaptiniz cok belli oluyor deniliyor buda gercek...
İrite olduğun bir iltifat bul…
Dudağımın üstündeki ben ile ilgiliydi tam olarak ne demişti hatırlamıyorum şehvetli mi dedi ateşli mi bilmiyorum uzun zaman oldu ama iğrenç hissetmiştim hemen gittim aldırdım.
Cevap
3Cevap
Çok çirkin bir laf bana da bazı teyzeler bekar olsan seni oğluma alırdım der kırmamak adına bir şey demem ama ben de bundan rahatsız olurum 💁♀️
Çok cringe irite
İltifat mi?🤭🤭 Edilen bir iltifatı bile hatırlamıyorum desem. Düşününce yıllar olmuş. Unutuvermişim
Haydaaa yalan söyleme
Ciddiyim. Biraz görünmez biriyimdir. Kendi kosemdedir. Genelde menfaati olanlar yaklaşır. O zamanda bir kaç iltifat etmek isterler. Ki iltifat bu değildir.
Ne kadar doğal bir güzelliğin var estetiklerin nereden diyenler oluyor.🫤Ha bir de saçların çok güzel kuaförün iyi iş çıkarmış diyen oluyor
Bir gün o yastığa benimle başını koyacaksın
Benim çocuğumu doğuracaksin ahahaha bunu söyleyen de şu an kim bilir neyse.
"Yıldız olsaydım ilk sana kayardım"...
Sen huri ben nuri demisti biri ahaha o geldi aklıma😄
Çiçekleri sulamak lazm filan haha
Çok kötü
Evet ya
O ne biçim iltifat 😂🤣
Ne biçim iltifat sorusu zaten sen de patlat bir tane
Bende yok 😃
Motorun oluyim sur beni
Hsushshshsbshshsh
Zayıflamışsın diyenlere sinir oluyorum
Taliscaya benziyorsun