Sevgili bulunca degisen arkdasa ne yapilir?

Cok uzun yillara dayanan. Dostlugumuz vardi kiz kardeslerimden ayırmadim neyse biriyle tanismis cocuk bunun bulundugu sehire gelecek falan filan sevindim neyse bana dediki arycam acil falan islerimi hizlica btrip aradim. Tam konuşmaya basladik o arada cocukta aramis mesaj atmis falan arycam dur dedi disarda sogukta aramasini bekliyorum bi bucuk saat sonra iste gerildik felan dedi yani iki uc gunluk sevgilin gerilecek ne var cocuga hesa veriyormus iste kiz arkdsimla konsuyorduk deyip ss atmış bnde bunu sonradan ogrendim gece sandim ki onemli bi durm oldu hani ustelemedim bu kadar sacma sapan bi sebep icin sogukta bekletti hanfendi beni bende beni arama dedim neden dedi bi kac gunluk insana hesap vercem diye beni sogukta bekletip aramiyorsun neymiş cocuk tilt olmus pardonnn ne tilti yani bi ay sonra cocuk o arkdasinla gorusme dese goeusmeyecek benimle herhalde bu arada cocugun kendi araci var ve 5 saatlik yol her turlu konusulur ayar verilir plan yapilir ve oncesinde yine konusulup plan yapılmış sinirin bozulduengelledim ne geregi var boyle dostlugun

Sevgili bulunca degisen arkdasa ne yapilir?