Kişilik & Karakter An itibariyle neler yapıyorsunuz? everythingisdream Takip Et Xper 6 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Pazar görünümlü çarşamba. Hava mis. Haftaya soğuk olacakmış. Tek başıma kafede oturuyorum An itibariyle neler yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Az önce kedilerimi besledim ve çay içiyorum... 0 0 Yorumla
Jony_Shins Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Yemek yedim siteye bakıyorum şu an. Hangi sahil burası 0 0 Yorumla
Kaan-Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Spor yeni bitti Kadıköy çarşıya ınıp her zaman gıttıgım yerde çay keyfi yapıcam 0 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Manzarası da güzelmiş soruyu yeni gördüm pazar geçeli beya oldu 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. En güzeli bende işyerimde masam da camdan dışarı seyrediyordum güneşi 🙂🙏 0 1 Yorumla Kralbop 1 yıl Afiyet olsun bu arada🙏🙏 Yorumla
Alexander_Great Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Arthur Schopenhauer un eserlerinden biri üzerinde çalışıyorum 0 0 Yorumla
OdaOlmadı Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Çay güzelmiş gelsem söyler misin bana da 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. ohhh hayat asana güzel:) manzaraya bak:) 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Hava güzel şu an evet deniz harika 0 0 Yorumla
Nur29290 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 813 cevap paylaştı. Bu güzel havada işe gidiyorum maalesef 0 0 Yorumla
teomann35 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Güzel ama yalnız kız durumları bunlar bilirim 0 0 Yorumla
perdida Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Rahatsızım uzanıyorum kaç gündür 0 0 Yorumla
bihayvansever Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı. mesainin bitmesini 1 0 Yorumla
YusufK2 Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. Kurumda eğitimdeyim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Az önce kedilerimi besledim ve çay içiyorum...
Yemek yedim siteye bakıyorum şu an. Hangi sahil burası
Spor yeni bitti Kadıköy çarşıya ınıp her zaman gıttıgım yerde çay keyfi yapıcam
Manzarası da güzelmiş soruyu yeni gördüm pazar geçeli beya oldu
En güzeli bende işyerimde masam da camdan dışarı seyrediyordum güneşi 🙂🙏
Afiyet olsun bu arada🙏🙏
Arthur Schopenhauer un eserlerinden biri üzerinde çalışıyorum
Klinikte kızlarla sohbet ediyoruz
Bende evde yemekle uğraşıyorum
Çay güzelmiş gelsem söyler misin bana da
ohhh hayat asana güzel:) manzaraya bak:)
Hava güzel şu an evet deniz harika
Bu güzel havada işe gidiyorum maalesef
Gel bereber tiyatro ya gidelim
Güzel ama yalnız kız durumları bunlar bilirim
Rahatsızım uzanıyorum kaç gündür
mesainin bitmesini
Kurumda eğitimdeyim.
Afiyet olsun
çalışıyoruz güzelim