Kişilik & Karakter Ya kadınlar genel olarak öylemi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yarın arkadaşla tiyatro ya gidecektik eşim beni rüyasında aldatırken görmüş şimdi gidemesin diyor sabahtandır hakaret iğnelemeler felan Güncellemeler1 yıl Amaç soğutmakmı Ya kadınlar genel olarak öylemi? Cevapla Aldatma Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. rüyalara inanmak saçmalıktır. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle en son gerçekten yapacam o olacak
bıseysorupcıkıyom Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Eşin haklı kanka gidemezsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kanka o gidiyor ama ben evde çocuk bakarken zaten tiyatrodan millet birbirinin kucağına atlıyor Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl ahaahjkdhja Kralice 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Hem ne kraliçe hayatıma etti sabahtandr ama bende aynısını yapacam Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Rüyalar çıkar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka benim kendime ayıracak zamanım yok ki benim de gördüğüm oldu aldatıyor mu demek oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
rüyalara inanmak saçmalıktır.
Kesinlikle en son gerçekten yapacam o olacak
Eşin haklı kanka gidemezsin
Kanka o gidiyor ama ben evde çocuk bakarken zaten tiyatrodan millet birbirinin kucağına atlıyor
ahaahjkdhja Kralice
Hem ne kraliçe hayatıma etti sabahtandr ama bende aynısını yapacam
Rüyalar çıkar
Ne alaka benim kendime ayıracak zamanım yok ki benim de gördüğüm oldu aldatıyor mu demek oluyor