Ama Mod tayfa da düzeltsin
Sizi Mutluluktan Havaya uyaracak şey nedir?
Ama Mod tayfa da düzeltsin

Kaldı mı böyle bir şey? YOKSA Alıştın mı her şeye?
Beni mutluluktan havaya uçuracak şey büyük beklentiler değil, küçük ama samimi anlar olur. Mesela, hiç beklemediğim bir anda gelen içten bir teşekkür ya da bir dostun “İyi ki varsın” demesi beni fazlasıyla mutlu eder. Sabah kahvemi içerken sevdiğim bir şarkının çalması, yoğun bir günün ardından eve gelip ayaklarımı uzatmak, hatta sırf beni mutlu etmek için yapılan ufak bir jest… Mutluluk benim için büyük olaylardan çok, hayatın içindeki küçük ama değerli detaylarda saklı.
Mühim olan rutinlerin tekrarında duyduğum heyecan ve mutluluk.. Mesela yeğenlerimin ve bir çikolatanin, yeni bir kitabın beni her defasında çok çok mutlu etmesi gibi..
Cevap
4Cevap
hiç bir şey değil.
Mutluluktan "uyaracak" bir şey yok. "Uyaracak" orada yazım hatası olmuş sanırım 😂. Xd. Mutluluktan uçuracak diyelim, sevmek sevilmek 🎀. 🌸
Şaka yaptım imla önemli değil kırılmayin lütfen 😅😊. 🎀
Kırılmam her soruma gel istediğini yazabilirsin🌷
🤣🤣 ben uçuracak diye okudum da öyle bir şey yok ben mutsuzum bu ara
Nedenn
Moderatörler olarak başlık düzeltemiyoruz. Sadece adminler düzeltebilir.
Alışveriş yapmak 😏.
Var tabi içimizde ki heyecan, umut, hayaller olmadan yaşayamayız ki 🌸
kısa vadede öyle bir sey mümkün degil yani şimdilik sevincten uçuracak bir sey yok
Yani genelde mutluluk veren şeyler çabam sonucu olduğu için sürpriz olmuyor ama seviniyorum
Tıp fakültesini kazandığımda öyle olmuştu. TUS u kazanınca da havaya uçarım umarım 😂
Güzel bı üniversite kazansam ailemi insanlara muhtaç birakmasam benden mutlusu olmaz
İlgilenilmesi...
düşündüm ve öyle bir şey bulamadım
O ayı yüzümde sivilce çıkmadan atlatmış olmak..
Biletimi benim yerime başkası almışsa yehuuu shsh
Henüz hayatımda olmayan şeyler…
Güzel bir yurt dışı tatili haberi alsamm
Kızımla ilgili olan güzel şeyler
Çikolata yemek
Sanırım hiçbir şey...
Atanmak
Zengin olmak
Sevdiğimi gördüğüm an
Uyumak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?