Çok saçma bence 🙄

Hesap ile veya kendinin insanlardan daha akıllı sanan insanlar kısa vadede bir şey elde ettiğini sanar ama hiç bir ilişkisinde (aşk, iş , aile) başarılı olamaz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok saçma bence 🙄

Hesap ile veya kendinin insanlardan daha akıllı sanan insanlar kısa vadede bir şey elde ettiğini sanar ama hiç bir ilişkisinde (aşk, iş , aile) başarılı olamaz
Aşta oyun olmaz. İçtenlik ve samimiyet olur. O aşkta oyun olursa o aşk olmaktan çıkar ve toksik bir saçmalığa evrilir. Taraflar birbirine heves ve sevgi duymalıdır eğer o bana şunu yaptı ben de yapayım ya da ben ona bunu yapmıştım o da bana şunu yapsın tarzında hesaplar başlarsa tamamen insanın ruhunu zedeleyen bir çıkar ilişkisine dönüşür ve aşıkzedeler birbirlerinin enerji vampirleri olur. 🧛🏻♀️🧛♂️ Onlar artık bir kazazedeye dönüşmüşlerdir.
Güzel özet
Asiri asiri asiri sacma bisey. Bi insan karsisinakine kendini teslim edecek kadar guvenemiyosa o iliski olmaz. Kendimi sevdigim insandan korumam gerekiyorsa o kisinin benim icin ozel olmasini gerektirecek bir sey yok demektir.
Net yorum
Oynayan olursa eşlik ederim diyelim
Wow güzel cevap
😎
Cevap
5Cevap
oynamam
Aslında kendini taktik oyunların içinde buluyorsan yanlış kişiyle birliktesindir, bana taktikle oyunla gelen birini sevemem soğurum.
Çok doğru
Satrancı ben lisede oynuyordum, çok şah-mat ettim 😀. Gerçekten seven insan plan program yapmaz. Çıkarın adını aşk koymuşlar, yha insanlar ya.
İddialı güzel çıkıl
Hayır oynamam net ve tutarlı olmaya çalışıyorum… oyun sevmem… yorucu buluyorum öyle ilişkileri…
Çok güzel
Ben aklımla değil kalbimle severim karşı taraf isterse tabi oynarım kalbimi devre dışı bırakarak
Kalp en. İyisi
İlişkimde satranç oynarım zevkli bir oyun ahshahx
Ama aşık olduğum insana taktik yapmaktansa kalbine dokunmayı tercih ederim
Oynamam. Oynayanla da kendini dışarıdan ne kadar beyefendi ve akıllı gösterirse göstersin birlikte olmam.
Ben ilişkimde satranç oynamadım ama şöyle söyleyebilirim ki eğer oynamak isteseydim vezir olmak isterdim en güçlü taş
Pişpirik oynamak varken satrancın yüzüne bakmazlar😅
Gelişi güzel yaşarım ilişkimi. Hesap kitap yapmak bana göre değil.
Gerçek satranç oynarım 😂
Her zaman gerçekçiyimdir
Gerçekçi olmak önemli
Aşkta mantık olmaz
Doğru
Oynamak lazım
Nedenn
Hayat bir oyun zaten
Strateji yapmam
Yok oynamam
off hem de nasil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?