Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. İnsan ruhuna iyi gelen şeyler kişiden kişiye değişse de, genellikle şu unsurlar birçok insan için olumlu etkiler yaratır:
Doğa ile İletişim
Yürüyüşler ve Doğa Gezileri: Doğada vakit geçirmek stresi azaltır ve zihni yeniler.
Bahçecilik: Bitkilerle ilgilenmek sakinleştirici bir etki yaratır.
Sosyal Bağlantılar
Arkadaş ve Aile ile Vakit Geçirmek: Sevdiğiniz insanlarla birlikte olmak, mutluluk hormonlarının salgılanmasına yardımcı olur.
Topluluk Etkinliklerine Katılım: Sosyal etkinlikler ve gönüllü çalışmalar, aidiyet hissi verir.
Fiziksel Aktivite
Spor ve Egzersiz: Fiziksel aktivite, endorfin salgılanmasını artırır ve ruh halini iyileştirir.
Yoga ve Meditasyon: Zihni ve bedeni rahatlatır.
Yaratıcılık ve Hobi
Sanat ve El İşleri: Resim yapmak, müzikle uğraşmak veya el işleri gibi yaratıcı aktiviteler, kendini ifade etmenin bir yoludur.
Okuma ve Yazma: Kitap okumak veya günlük tutmak, zihni meşgul eder ve içsel dünyanızı zenginleştirir.
Kendine Zaman Ayırma
Dinlenme ve Rahatlama: Uyku kalitesine dikkat etmek ve dinlenmek, zihnin tazelenmesini sağlar.
Kişisel Bakım: Kendine özen göstermek, özgüveni artırır.
Yardım Etme ve Bağış
Başkalarına Yardım Etmek: İhtiyaç sahiplerine yardım etmek, insanın kendisini değerli hissetmesini sağlar.
Ruh halinizi neyin iyileştirebileceğini keşfetmek için çeşitli aktiviteleri deneyebilir ve sizin için en iyi olanı bulabilirsiniz.12 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yılİnsan ruhuna en iyi gelen şey bir insanı sevmek ve sevilmektir, düşünüldüğü bilmek, önemsenmek değerli hissetmek, iyi ki varsın denmek ruhunu maddiyatla değil maneviyatla beslemek iyilikler yapmak, hayatı hak etmek ve her saniyenin değerini bilmek ruhu iyi olmayan bir insanın mutlu olması imkansızdır.
41 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnsan kendi ruhuna iyi gelen şeylerin farkında ise karşılaştığı olumsuzluklara karşı iyi bir çerçeve oluşturduğundan, koruyucu bir unsur olacaktır. Bu çerçeve manevi olarak doyumu sağlayacağı eylemlerle güçlendirir.
Peki nedir bu manevi doyum?
Tamamen kişinin ruhuna değecek unsurlarda saklıdır. Bu gün batımını izlemek, müzik dinlemek, hobiler, hayvanlar ve bunun gibi her şey olabilir. Sadece güzelliklerle dolu unsurlar da değil güzellikleri anımsatacak unsurlarda buna dahildir.210 Yorumla- 1 yıl
DEAN WİNCHESTER
1 yılSevmek ve sevilmek..
Sevginin en güzel halini yaşıyorum.. Öyle masum bir sevgi ki anlatılmaz yaşanır cinsten.. Karşılıksız sevginin en güzel tarifi.. Bir anda yanıma gelip boynuma sıkı sıkı sarılıp bitanemmmm, canım annem diyen meleklerim var.. Sevgiyi hissettirmek buysa daha önce sevgi diye bahsettikleri şey neydi diye düşünüyorum..
25 Yorumla- 1 yıl
Çok teşekkür ederim.. ☺️
- 1 yıl
Teşekkür ederim.. 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılMüzik dinlemek
Kitap okumak
Hava aydinlanmaya yakın yürüyüş yapmak gibi gibi çok var listem uzun.42 Yorumla- 1 yıl
Kuran dinlemek.. ama Kabe hocalarından biri okuyacak
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Değişir kişiye göre
Müzik dinlemek, yürüyüş yapmak, deniz havası almak bana çok iyi gelir40 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 1 yılsigara içmek ve şarkı dinlemek
15 Yorumla- 1 yıl
Agacım dua et sen aynı şehirde değiliz
- 1 yıl
Neden ağam sdfdf
- 1 yıl
Valla yakalarsam sopalardım seni dfdfssd bende içiyorum ama hayat sigaradan ibaret değil beaa
- 1 yıl
Valla tek zevk bu kaldı elimiz de sdfsdf
- 1 yıl
Ulen fazla içme zevki kaçmasın işte
Sanırım benim ruhuma en iyi gelen şeylerden birisi sessizlik karanlığın içinde bir köşede oturup sessizliği dinlemenin bana çok iyi geldiğini keşfettiğimden beridir rutin bir şekilde arada bunu yapıyorum..
Sonrasında uçsuz bucaksız gökyüzünü görebileceğim bir yer bir dağ mesela oturup aslında bu kocaman gökyüzü altında bir hiç olduğumu düşünüp hırslarımdan öfkemden arınmak için yapabileceğim bir terapi..
Ve son olarak bir tatil dinlenme var olduğum yerden uzaklaşma bunu yapmak zihni dinlendirebilmekte en güzeli..30 Yorumla
1 yılİnsan ruhuna iyi gelen şeyler genellikle kişiden kişiye değişir, ancak bazı genel önerilerim bu şekilde.
1. Doğa ile Zaman Geçirmek: Doğada yürüyüş yapmak, yeşil alanlarda vakit geçirmek ruh halini iyileştirebilir.🦋
2. Sanat ve Yaratıcılık: Resim yapmak, müzik dinlemek veya yazı yazmak gibi yaratıcı faaliyetler ruhu besleyebilir.🎭🎵✍🏻👩🏻🎨
3. Meditasyon ve Farkındalık: Meditasyon yapmak, zihni sakinleştirir ve stresin azalmasına yardımcı olur.🧘🏼♀️
4. Sevdiklerimizle Vakit Geçirmek: Aile ve arkadaşlarla geçirilen zaman, sosyal bağlantıları güçlendirir ve mutluluk hissi verir.👨👩👧
5. Hobiler: İlgi alanlarına yönelik aktiviteler yapmak, kişinin kendini ifade etmesine ve mutlu hissetmesine yardımcı olur.🫠
10 Yorumla
1 yılHuzur... Nerede hangi konumda hangi durumda olursa olsun şöyle bir durduğunda"Şükürler olsun ne kadar huzurluyum"diyebiliyorsa bence bundan ötesi yok. Kimi bunu hayatına birini alarak sağlar, kimi hayatından birini veya birilerini çıkararak, kimi şehir değiştirerek, kimi iş değiştirerek, kimi kafa yapısını değiştirerek herkesin huzur bulduğu şey farklıdır ve bunu ancak kendisi bilir.
21 Yorumla
1 yılSevmek ve sevilmek.
Bazen yalnız kalıp kişinin kendisine en iyi gelen şeyleri yapması. Bu müzik, alışveriş, film izlemek gibi kolay ve etkili yöntemler de olabilir.
70 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. En çok bana iyi gelen tatil yapmak derim. 3 senedir tatili yapmadım. Kimsenin olmayacağı yerde sahil kenarına gidip denizlere seyreder uzaklara dalardım, yeşillik alanları da olur, tatile gidip otelde kafama dinlenmek isterdim.
32 Yorumla
1 yılİnsan ruhuna duygular, bedenine ise sağlıklı beslenmek iyi gelir.
İyi olmayan ruh bedenede zarar verir.32 Yorumla- 1 yıl
😌😌😌
- Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılBenim ruhuma iyi gelen şeyler uyku ve yeğenlerimi sevmek he bir de şu an ki gibi müzik eşliğinde temizlik yapmak açtım müziği derz aralarını fırçalıyprum camları siliyorum bütün negatif enerjim gidiyor
211 Yorumla- 1 yıl
Yeni şeylere pek açık biri değilim
- 1 yıl
En azından şu sıralar değil o zaman 🤣
- 1 yıl
Benle kavga etme 🤣aslan burcuyum
- 1 yıl
Ahahaha ben yenilgiyi kabul etmem inatçı biriyim
- 1 yıl
Ondan şüphem yok
Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. Bu aslında ihtiyaç duyulan şeyin sebebine bağlı.
Bazen yalnızlık büyük bir ihtiyaç iken, bazen de kalabalık içine çıkmak şifadır.
Bazen ses olsun ister insan, bazen sessizlik...
Bazen geniş imkanlar iyi hissettirirken bazen az şey istemek duymak en büyük nimettir...
İnsanoğlu garip dostum ya...
Kalbinin şifasını dilerim herkese...10 Yorumla
1 yılİnsan ruhuna iyi gelen şeylerin başında huzur gelir. Bu huzur bazen bir doğa yürüyüşünde, bazen sevdiğin birinin yanında, bazen de sessiz bir köşede içtiğin bir fincan kahvede saklıdır. Sevildiğini hissetmek, anlaşıldığını bilmek, üretmek, keşfetmek ve kendine vakit ayırmak da ruhu besler. İnsan ruhu, en çok sadelikten ve samimiyetten güç alır. Bir kuşun kanat çırpışını izlemek bile bazen yeter!
10 YorumlaKalpler ancak allahı anmakla huzura kavuşur.
Ruhun gıdası ona yakın olmak Allah'tan ayrı kaldıgın unuttuğun her zaman ruh huzursuz olur. Yaptıgın her işte onu hatırlamak ve şükretmek gerekir
40 Yorumla
1 yılMüzik, samimi sohbetler/insanlar, yalnızlık vs iyi gelir bana mesela.
23 Yorumla- 1 yıl
:)
Hayvan barınaklarına gidiyorum. Onlarla altlı üstlü boğuşup, mama veriyorum.
Sonra bir sakramenti tamamlamışçasına, hüşû içinde dönüyorum...
12 Yorumla- 1 yıl
Ne mutlu hocam
- 1 yıl
Eksik olmayın üstadım.
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. - Müzik dinlemek
- Yürüyüş yapmak
- Seviş-mek
- Tatile gitmek
- Uyumak
- Sevdiğin bir film izlemek
- Dostunla sohbet etmek
12 Yorumla
1 yılhım kişiden kişiye değişir galiba. çoğu kişi müzik der ama çok müzik sevmem. sessizlik, uyku, yürüyüş ve alışveriş bana çok iyi geliyor terapi gibi.&
11 Yorumla
1 yılBunun tek ve genel geçer bir cevabı olduğunu düşünmüyorum. İnsanin ihtiyacına göre şekillenir neyin iyi geleceği. Ama her insanın içinde aşk olsun ya da olmasın kendisine sevgiyle bakan bir çift göze ihtiyacı vardır. Görülmek, sevilmek, anlaşılmak insan olmanın ruhun büyük bir parçası, ihtiyacı. Tebessüm, sarılmak, guzel söz, duymak başari, onay ve kabul duygusu...
13 Yorumla- 1 yıl
🌹🌹
1 yılKişiden kişiye değişir kiminin müziktir kimisi sevdiği insanlarla vakit geçirmek kimisi resim çizmek kimi araba sürmek kimi yemek yapmak temizlik yapmak düzen çok var şahsi sorsan daha yerinde olur gibi
20 YorumlaKesinlikle büyük bir genelleme yapıyorum, bence yapılmalı, sıcak bir tebessüm her insana değil her canlıya iyi gelecek bir şey.
21 YorumlaMaddi manevi doyum... beynen ve vicdanen rahatlık huzur..
31 YorumlaBazen ufak bir gülümseme bile çok iyi gelebiliyor..
31 YorumlaKendi adamıma konuşayım yaradanla konuşmak dert anlatmak, en sevdiğim kişilerle vakit geçirmek ve yararlı biri olduğumu hissedince huzurlu oluyorum
117 Yorumla
1 yılBenim listem
Yeni yerler görmek
Yakınlarımla kahve içerken sohbet
Canlı müzik alkol
Yürüyüş
Sokak hayvanlarıni doyurmak
Hazırlanırken makyaj yapmak
Duş almak
Deniz kum güneş20 YorumlaHerkes için farklıdır ama doğa çoğu insana huzur verir.
21 YorumlaSarılmak bir hayvana bir agaca sevdiginiz herhangi birseye içten sarılmak
12 Yorumla
1 yılRabbini anmak, ibadetle meşgul olmak. Kuran okumak, dinlemek ilim öğrenmek.
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel şeyler
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılMeditasyon ve yoga yapmak insan ruhuna iyi gelir.
14 Yorumla- 1 yıl
Kabul ettir belki sıkıntın gider.
- 1 yıl
Rica ederim.
1 yıl
Aslında herkese göre değişir benim ruhuma iyi gelecek şeyler şunlar;- Oyun
- Müzik
- Doğa’da yürüyüş
- Dizi
- Sevdiğim yemeği yemek
10 Yorumla
1 yılMüzik huzur güven sevgi aşk bazen teslimiyet kabulleniş affetmek ve paylaşmak
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılGüzel dostluklar, kendinle kalabilmek, sağlık, aile, müzik,
11 Yorumla
1 yılBir çok şey sayılabilir. Namaz kılmak, uyumak, sevilen bişeyle uğraşmak, kitap okumak, Ortam değiştirmek, yalnız kalmak, duş almak gibi kişiden kişiye değişen aktiviteler yapılabilir
10 Yorumlaİnsanın ruhuna iyi gelecek şeyi sergi benim hayatımda olmayan bir şeyi sergi sevgisiz olduğum için de kimsenin duygularıyla oynamak istemiyorum bu yüzden kendi yalnızlığıma çekilmek istiyorum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılNamaz ruhun gıdası kalbin şifasıdır
https://www.youtube.com/embed/wMRklYe3Vo410 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yeter ki kişiliği iyi olsun o bizim için iyidir 🤦🏻♂️ çünkü insan bir vahşi yaratık yapıya sahip özellikle birçok canlıdan öte kendi türüne en zalim insan
10 Yorumla
1 yılYanlız kalmak , müzik dinlemek , sevdiklerinle vakit geçirmek , alış verişe gitmek bunlar bana iyi geliyor
10 Yorumla
1 yılYürüyüş yapmak namaz kılmak nefes egzersizi yapmak. Sohbet etmek. Müzik dinlemek kitap okumak olabilir.
10 Yorumla
1 yılVicdanimin rahat olmasi sevdigim insana karsi guven hissetmek sevmek sevilmek
ve kesinlikle kuran i kerim dinlemek10 YorumlaÇikolata, müzik dinlemek ve dans 😂 kısacası enerji
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılDeğişir kişiye göre
Müzik dinlemek, yürüyüş yapmak, spor yapmak bana çok iyi gelir10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAlışveriş yapmak
Müzik dinlemek
Yemek yemek
Gezmek
Duş almak
Oyun oynamak
TV izlemek
İşemek
.
.
.
Devam ederdi üşeniyorum 😏10 Yorumlagenel konuşmak istemiyorum yeni tanıdığım tatli kız ruhuma çok iyi geliyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
1 yılozguven bende. boyle herhangi bir seyden duydugum kendime guvende ruhum yenileniyor gibi
10 Yorumla Müzik, sevilmek, birinin sizi tanımadığı halde gülümsemesi, kediler.
10 Yorumla
1 yılOnun omzuna yatmak kalbine kafamı koyup kalbini dinlemek kokusunu içime çekmek
10 Yorumla
1 yılÇocuk sevmek, çocukları mutlu etmek bunlardan biri ve en kıymetlisi.
10 Yorumla
1 yılKış ayında duştan çıktıktan sonra sıcacık battaniyemin altına girip yağmur sesiyle uyumak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı.
1 yılKahve müzik, sevdiğin ve güvendiğin insanlarla vakit geçirmek, tatile gitmek
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim ruhuma iyi gelen tek şey Doktorumun hapları...
Diğerlerini de denedim hava cıva...
Haplanıyorum rahatlıyorum...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Ruh halinizi iyi hissetmeniz için dini duygular içinde olabilirsiniz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılseyahat etmek bana çok iyi geliyor ama şu anda gecenin 10'unda çalışma arası molasında KS'de takılıyorum. az kafa dağıtmama yardımcı olduğu için iyi geliyor
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 434 cevap paylaştı.
1 yılİnsanlardan uzak yerde olmak.. 😄
21 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılSevgi❗❗❗
Kalp ruha der ki "ben seviyor ve aşık oluyorum
ama acısını hep sen çekiyorsun"
Ruhta kalbe şöyle der "sen yeter ki sev
çünkü gerçekten sevmek ruha dokunmaktır"00 Yorumla
1 yılMüzik tabikde
37 Yorumla- 1 yıl
@tuncay2742 burada neden yazdın kendi bölümünde yaz!!!
- 1 yıl
Yanlış oldu ya
- 1 yıl
Teşekkür ederim can kardeşimm♥️♥️
- 1 yıl
🙏🙏🥰🥰
1 yılDeğerli olduğunu hissetiren insanlarla sevgi dolu hayat geçirmek, sevdiğinle olmak. Sevdiklerine sarılmakta rahatlatır. Benim için en başta ibadette geliyor ruhum ferahlamış hissediyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılmüzik dinlemek özellikle de kanun sesi beni hep rahatlatmıştır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAğlamak, ağladıktan sonra uyumak, müzik dinlemek, hayal kurmak, yurt dışına çıkmak
10 YorumlaGerçekten ruha güven dolu bi sevgi iyi gelir ama single takılıyosan kendini para kazanmaya adamalısın para da en az bi flört kadar mutlu eder kızları💅
10 Yorumla
1 yılNamaz kılmak, kur-an okumak, yalnız kalmak, kitap okumak, yeşillik olan bir alanda yürüyüş yapmak... Liste uzar gider böyle
10 Yorumla
1 yılIlk siraya kesinlikle bana gore muzik dinlemek gelir. Sonra da arkadaslarla sohbet etmek, sabab gunes dogarken kalkip etrafi izlemek de insanin ruhuna iyi gelebilir.
10 Yorumla- Devamını Gör (173)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat