"Olabilir" kelimesi beni bazen sinir ediyor. Çünkü ne evet ne hayır; belirsizliğin tam ortasında duruyor. Sanki bir şey söylemiş gibi yapıyor ama aslında hiçbir şey demiyor. Netlik severim, bu yüzden "olabilir" kelimesi bana çoğu zaman sinir bozucu geliyor. Ya olur, ya olmaz, değil mi?
Yeto, güno gibi saçma sapan o içeren kelimeler. Özellikle kızlar arasında kullanılan, gereksiz samimiyet içeren bebeğim aşkom gibi kelimeler aşırı sinirimi bozuyor maalesef
Şöyle diyim ben yıllardır ajanda kullanmayı çok seviyorum, pazartesileri de aslında biraz o yüzden seviyorum. Haftanın başında işte o hafta boyunca yapacaklarımı belirliyorum öyle öyle derken her hafta başı bi sonraki levele geçmek gibi oluyor 😂
Kağıt kalemle uğraşmayı sevmek gerekiyor biraz bence. Mesela telefon sürekli elimin altında olmasına rağmen ben de böyle şeyleri telefona yazamıyorum. Belki sen de öyle daha planlı olursun bilemem ki
ben de her şeyi kagida not ederim defterimi görsen var ya yasalardaki boşluklardan sıkıntılı konulara kadar her şey yazili ama hiç düzenli ve planli olamiyorum her şey son dakikada tamamlaniyor:/
Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı.
Pek takılmam knk onlara ben daha çok samimiyetsiz insanları hissederim onun söyledikleri her an sinir eder zaten. Gerçeği yansıtmayan abartılı davranışlar ince çizgim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Boş yapma ve kes sesini bir de he he aynen kardeşim çok söylüyor her söylediğinde dayak yiyor bunu adam etmenin yolunu bulucam