𝚈𝚎𝚗𝚒 𝚖𝚊𝚌𝚎𝚛𝚊𝚕𝚊𝚛𝚊 𝚊𝚝ı𝚕𝚖𝚊𝚢ı 𝚜𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚖𝚒𝚜𝚒𝚗𝚒𝚣 𝚋𝚞 𝚑𝚊𝚢𝚊𝚝𝚝𝚊?
🧚♀️🧟♂️🧙♂️🧝♀️💃🕺🏃🏼♀️🏃♂️
#𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮𝓼𝓼𝓪𝔁 🌹🌷👑

Macerayı seviyorum, ama o maceraların beni gerçekten heyecanlandırması gerekiyor. Sırf eğlence için, risk almak pek bana göre değil. Ama yeni deneyimler, keşifler ve sınırlarını zorlamak bana heyecan verir. Yani, bir bakıma maceracıyım ama denemelerim genellikle düşündükten sonra, planlı olur.
Ever severim nerwde macera aksiyon ben orada
E. i. c Teşekkür ederim❣️
Maceraya bir kez atladım ölüyordum az kalsın 😅
Baktım millet balıklama atlıyor nehire balık gibi yüzüyorlar bende gaza geldim yüzme bilmeden atladım ayağım kaydı nehirde boyumu geçmeyen nehirde boğuluyordum 😅
Eşlik edecek kafa dengi bir arkadaş veya grup olduktan sonra oldukça macera sever biriyim. Yalnız bu sosyal medya ve insanların dışarı yerine içeri kapanmaları sayesinde tek tük böyle aktiviteler görüyoruz.
Teşekkür ediyorum 🙏
Cevap
18Cevap
Dozunda diyelim. Abartı olmadığı sürece macera iyidir.
Istemiyorum sıradanlık istiyorum biraz, her şey yolunda olsun bıktım savaşmaktan😅
Evett zamanında at binerken silahla balonu hedef alırdım Rus ruleti çok oynarım mesela
Orta derecede maceraciyim. Çilgin değilim, yeniliklere açığım...
Yerimde durmayı tercih ediyorum artık her Macera aradığımda ağzıma sicildi 🤣🤣
Konfor alanımin dışına çıkmayı her zaman severim
Evet hemde nasıl, küçüklüğümden beri işim gücüm macera aramak. Tabi koç burcuda olunca.😹🌸
Hayatımda hiç macera yok macera yaşamayı çok isterdim
Evet ama tek başıma denemem genelde. Yanımda biri olsa iyi olur her ihtimale karşı.
Yerine göre aklım yatarsa evet😃✌️
Yani severim duruma göre
Değildim ama artık oyleyim
Çok maceracı biriyim.
Severim
Aşırı maceracıyımdır.
Macera filmlerini severim
Değilim
Pek değilim
Çok severim valla 😃
çok severim
Hayır. 😄