Hayallerimin peşinden mi koşmalıyım yoksa bunlar uçuk şeyler boş ver adam akıllı iş garantisi olan bir mesleği sevmeye sevmeye mi yapayım?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İçinde kalmaması için alınabilecek bir risk alınmalıdır bence hayallerinin peşinden gitmelisin sonunda ne olursa olsun
Risk almadan başarı olmaz
Büyük oynamam lazım ama arkam sağlam değil gerçekçi bir risk olacak yani
Olsun başarı için deger
Ya olamazsam? Sorumluluğum altında olan insanlar var
Korkmaa
Aksine üstüne git
Olursun
Dua et 🥹
Ederim bu arada kandilinde kutlı olsun
Sağol seninde arkadaşım ✨ ben de sana dua ediyorum inşallah mutlu olursun 🤲
Ben mutlu olamıyom pek ya olmuyo basaramıuom abi bide eski pis bagımlılıklarımı bırakıp yep yeni adam gibi adam olcam diom oda olmuyo
Ne gibi alışkanlıklar?
Telefon bagımlılıhı bi elime alıyom akşam anca bırakıyorum mastürbasyon çok yapıyom sigara öok içiyom para çok harcıyom cart curta çalışmıyom şusnlık iş ağır geliyor
Kitap okuyom ama çabuk sıkılıyom onu okumam lazım geç yatmalar çok var ya
Napim ben sen söyle
Aklını başına al. Yaşıtların neler neler yapıyor sen burada muhtemelen ksde takılıyorsun ksnin zeka seviyesi iki haneli bile değil bazıları hariç zamanını neden çürütüyorsun ki? Burada hayatının aşkını veya kadim dostunu, mesleğini bulmayacaksın. En çok kıskandığın yaşıtın kim mesela (aklına ilk gelen kişi muhtemelen) heh bu kişiyi neden kıskanıyorsun? Çünkü sen gibi gün boyu böyle saçma sapan mecralarda sanal dünyalarla sınırlı değil onun mutluluk skalası o yapıyor sen oturuyorsun peki onu yaradan altından mı yaptı? Yooo oda dümdüz bir insan. Telefonu kapat 1-2 gün git guaj boya tuval al çocukken ne yapıyorsan onu yap 1 gün bisiklete bin o yoksa parka git top oynayan çocuklarla takıl, huzurevine ziyarete git yani çık dışarı dolaş ev hapsinde değilsin ya özgür bir bireysin paran yoksa yürü
Erteleme kesinlikle en büyük sorun erteleme ve konfor alanına kıyamama zaten
Ama böyle yaparak yazık ediyoruz kendimize sonuçta birdaha gelebilecek miyiz, ailemiz, çevremiz hep aynı mı olacak sanıyorsun anın tadını çıkar, risk al, kişisel gelişim ve bakımını asla aksatma
Doğru dion
Zamanımızı boşa harcayamayız ama işte arkadaşım yok
Of dışarı çıkıp ne yapacağım ev rahat yatak rahat diyeceksin belki sosyal anksiyeten var insanların bakışı bile rahatsız ediyor seni dışarıda ama asla önemseme sen her dışarı çıktığında gördüğün insanları aylarca, yıllarca düşünüyor musun yooo unutup gidiyorsun, dikkat bile etmiyorsun onlar senin hayatında figüran bile değiller dekorlar böyle düşün
Uzmanlar dio ki insanlar yalnızlaşınca çok mastürbasyon yaparmış bende yapıyom yani doğruymuş off bilmiyorum benden iflah olmaz belki
Bunların hepsini bırakmak istiyorum ben aslında çabalıyomda ama olmuyo ya
Beni engelleyen bişi var olmuyo
Arkadaş o kadar gereksiz ki hepsi çıkar için seninledir çıkar biter arkadaşlık biter arkadaşa fazla anlam yüklüyor bu insanlar ama geçici bir hevesten başka bir şey değil hele kötü bir arkadaşsa yandın. Elin kolun tutuyor öyle değil mi boyamayı yapmak için, gezmek için arkadaşa ihtiyacın yok ki bunları yaparken güler yüzlü, bakımlı bir insan olursan bulursun. Halk eğitim kursları var mesela boşsan mutlaka git yazılım, heykel, resim, dil, enstrüman kurslarına yetimek galiba lütfen araştır erinme, sorgula git çok şey katacak sana ayrıca saat 1.20 oldu dışarı bak herkes yatıyor çünkü herkesin bir işi var senin yok o halde onlara ayak uydur ve yat odan dağınıksa topla koku sık öyle yat. Ben yatmayacağım çünkü bitirmem gereken sorumluluklarım var.
Beynin engelliyor işte neyse işim gücüm var iyi günler ben diyeceğimi dedim karar senin, hayat senin. Herkes bir kere geliyor ve zaman çok kıymetli.
Ya bilgisayar kursuna yazıldım ama çagırmadılar
İyi geceler ya çok doğru konuştun aslında inşallah düzelcem
Senden ricam şu an odan dağınıksa veya kirli hissediyorsan git duş al, odanı temizle ve rahatlatıcı müzik açıp uyu. Sabah 10.00a alarm kur ve uyanır uyanmaz boya kalemlerin varsa onu al telefon, pc kapat bu arada onu yap, git parka bir mısır al bardakta veya alma su al eline yürü sadece müzik aç ve yürü insanları dekor olarak gör umursama
Ardından kursları araştır öyle çağırmalı falan değil kimlikle falan kaydolacağın kurslara git belli tarihi olsun yani yetişmek, halk eğitim... Araştır kütüphaneye git al bir kitap otur.
Halk eğitim almıyo işte askere gıtcem bi basarım yok bu yasıma kadar hepsi bulunduğum toplum yüzünden
Ben sosyalleşmek istedim dışlafılar zaman zaman anne babam engel oldu
Ben bişş yapcam destek öıkmadılar
Niye? Başka kurslara başvur. Olmadı iş başvurusu yap marketler alıyor seni en iyi sen tanıyorsun ilgi alanın neyse ona yönel
Hep yalnız hep tek kaldım evde hem huzur yok hemde saadet herkes ayrı ayrı yemek yiyo ben istiyom hep beraber yiyek ama olmuyor
Git markette 3 ay çalış sabret 22x3=66 bin TL bununla en kral kursa gidersin.
22 bin vermiyo market
Bizim evde çok farklı değil hatta konularımız, akrabalarımız, o sosyal medyada gördüğümüz mutlu görünümlü mutsuzların bile böyle. Bunlar seni dibe çektikçe çeker bir bataklık gibi takma hiçbirşeyi ya her şey geçici emin ol benim aile hayatımda çok zor ama bu zorluklar güç veriyor çünkü sorumluluğun artıyor sonunun ne olacağını kestiremiyorsun buda seni bir şeyler için körüklüyor.
Yani bişiler yapmaya çalısıyom ama destek lazım bana ben mesela senle burada konuşuyom demi aileme anlatamıylm bunları yani ben bunları birileriyle konuşup çözmek istedim heo ama kimse beni dinlemiyo
Sen şu an depresyondasın bunun çözümüde sende git gece gece deme sirkeli suyla yıkan (kötü enerjileri götürüyor, cilde sağlıklı) odana koku sık, düzenle ve müzik eşliğinde yat muhtemelen 2.30u bulur neyse günde 6.30 saat uyku çok yeterli her ihtimale karşı 10.00da uyan
Kimse dinlemesin sen kendini dinle yeter sen çok bağlısın insanlara, düşüncelerini çok önemsiyorsun onların kafasında beyni var seninkinde gübre mi var çalıştır çözüm üret yapay zeka bile insanlardan daha iyi yönlendirme yapıyor ya boşversene insanları, fikirlerini.
Mesela senin dediğin gibi deişik d şeyler yapıp başka işlerle meşgul olmam lazım öncelikli iş mastürbasyonu bırakmak birincisi çok zararlı ikincisi ahlaki olarak çok kötü bişi yani sanada teşekkür ederim cidden hem beni dinledin hem yargılamsdın başka birine desem sapık derdi bana
Dediğim yap çabuk kendin için ve ben çıkıyorum sende çık bu siteden 3-5 abaza dışında kimse kalmamıştır zaten bu saatte.
🙏💕Teşekkür ediyorum dediklerinizi yapıcam ve en iyi halime ulaşıcam
Yapamazsın gibi bir hava alıyorum ama had inşallah şaşırt beni, kendini, çevreni
Yok yapıcam ya
Aklın burada kalmasın bu son yazım hesabımı siliyorum dönüp dönüp yazdı mı acaba diye bakma, vaktini harcama birçok sorumluluğun var duş alacaksın, odanı toplayacaksın ve internetten güzel bir müzik açıp uyuyacaksın.
Duş alıyom zaten hep kişisel bakımım iyi ya onda sorun yok
Sirkeli suyla yapabiliyorsan yap daha iyi olur ha sirke bulamadın mı etrafı dağıtıp sinirlenip saçma sapan şeyler yapma sirkelide başka bir zaman yaparsın sadece bir tavsiye (iyi günler ben ayrılıyorum bu siteden)
Kendinize iyi bakın
Siz sirkeli suylamı banyo yapıyonuz
Sevmediğim meslekten sıkılırsın bence sevdiğin mesleğe yönelik çalış
Meslekler ne
Orasını boş ver direkt bunu cevapla cevabından sonra açıklayacağım
Yaparım dersen garanti iyi ama şöyle de bir şey var sevdiğinde aklın kalacaksa hayallerinin peşinden git