Kişilik & Karakter 19 gü Ders çalışmanın sonu var mı? AlmanPrens Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Ders ders ders Bugün 6 da başlayıp gece 12 de kalktım masadan 😅 imdat…. 14- saat çalışmışım Ders çalışmanın sonu var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Princessax Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ders çalışmanın sonu var ama şimdi zamanı değil.. Zamanı gelince sonu gelmiş olur.😅 2 0 Yorumla
u Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Daha yeter ders yüzü görmek istemiyorum.😬 1 3 Yorumla AlmanPrens 19 gü İç sesim oldun u Biscolatagirl 19 gü Doğrudur valla yüksek lisanstan sonra bıktım derslerden falan. Aman orada kalsın artık🥵 AlmanPrens 18 gü Ben yenisine başladım sjsjsjsjsn
u Aybuke6 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Rekorum 12 saatti diye hatırlıyorum 😂 1 0 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 17 gü Kişilik & Karakter konusunda 456 cevap paylaştı. Kendimi bildim bileli ders çalışıyorum ama henüz 14 saati görmedim görmek istemem de sanırım kdksksks azminizi tebrik ediyorum 1 0 Yorumla
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 17 gü Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Şu sendeki azmin%1 bende oldaydı şimdiye atanmıştım nefret ediyorum dersten 1 0 Yorumla
m Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 21,5b cevap paylaştı. Var İki hadi maksimum 3 saat çalışabilirim aralıklı daha sonra başım ağrıyor 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayatın kendisi bir ders ve sınav zaten, o yüzden sonu yok... 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Benim de öyle rekorlarım oluyordu 😿. Bitirdi beni bu eğitim. Kolay gelsin. 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eyvah beyin bitti ama bu kadar iyi değil bak biraz Tenefüste lazım hoca🤗😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 18 gü Okul zamanında öyleydi. Sevmediğim dersleri dinlemek çalışmak işkence gibi 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 159,1b cevap paylaştı. sonu vardır evet 1 0 Yorumla
Liyalina Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% 18 gü Kendine bir son koymalısın yani 1 1 Yorumla AlmanPrens 18 gü Son üniversite Yorumla
pikachu115 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 19 gü Valla benim en son psikolojim bozuldu. Ders çalışmayınca vicdan azabı çekmeye falan başladım çalışmama gerek kalmadığı zamanlarda bile. 1 0 Yorumla
Alone-Queen Takip Et Xper 4 Yaş: 19 18 gü Sonu yok hele ki benim için tıp fakültesi öğrencisi olarak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 18 gü La sen yks öğrencisi mısın😂😂 1 2 Yorumla AlmanPrens 18 gü Hahahahaha Master Yorumla AlmanPrens 18 gü Ondan yok burada yks ne onu bile unuttum karışıtoryırum Yorumla
bosvercanısı Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 17 gü Bende öyle çalışmak istiyorum keşke 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 71% 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Sonsuz bir döngü gibi 1 0 Yorumla
DorothyFoster Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 336 cevap paylaştı. 😅 bir sonu olmalı. 1 0 Yorumla
Biyokahve Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% 19 gü Pazar sabahı uyanıp ders çalışmak nedir yahu 1 0 Yorumla
dodgee Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. Görsele bak içim daraldı 1 0 Yorumla
straliiewygꯁ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 725 cevap paylaştı. 17 saat rekorum var 2 2 Yorumla AlmanPrens 19 gü Çok iyi straliiewygꯁ 19 gü Bir süre sonra beyin algılamıyor artık dur diyor
Askozade Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 17 gü Kişilik & Karakter konusunda 327 cevap paylaştı. Kolay gelsin 1 1 Yorumla AlmanPrens 16 gü Teşekkür ederim Yorumla
tebethy Takip Et Xper 3 Yaş: 28 17 gü Ne çalışıyorsunuz 1 1 Yorumla AlmanPrens 16 gü Ders öğrenci oldum djsjsjsj Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Başarilar, kpss mi 1 1 Yorumla AlmanPrens 18 gü Nooo Master Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ders çalışmanın sonu var ama şimdi zamanı değil.. Zamanı gelince sonu gelmiş olur.😅
Daha yeter ders yüzü görmek istemiyorum.😬
İç sesim oldun
Doğrudur valla yüksek lisanstan sonra bıktım derslerden falan. Aman orada kalsın artık🥵
Ben yenisine başladım sjsjsjsjsn
Rekorum 12 saatti diye hatırlıyorum 😂
Kendimi bildim bileli ders çalışıyorum ama henüz 14 saati görmedim görmek istemem de sanırım kdksksks azminizi tebrik ediyorum
Şu sendeki azmin%1 bende oldaydı şimdiye atanmıştım nefret ediyorum dersten
Var İki hadi maksimum 3 saat çalışabilirim aralıklı daha sonra başım ağrıyor
Hayatın kendisi bir ders ve sınav zaten, o yüzden sonu yok...
Benim de öyle rekorlarım oluyordu 😿. Bitirdi beni bu eğitim. Kolay gelsin.
Eyvah beyin bitti ama bu kadar iyi değil bak biraz Tenefüste lazım hoca🤗😂
Okul zamanında öyleydi. Sevmediğim dersleri dinlemek çalışmak işkence gibi
sonu vardır evet
Kendine bir son koymalısın yani
Son üniversite
Valla benim en son psikolojim bozuldu. Ders çalışmayınca vicdan azabı çekmeye falan başladım çalışmama gerek kalmadığı zamanlarda bile.
Sonu yok hele ki benim için tıp fakültesi öğrencisi olarak
La sen yks öğrencisi mısın😂😂
Hahahahaha Master
Ondan yok burada yks ne onu bile unuttum karışıtoryırum
Bende öyle çalışmak istiyorum keşke
Sonsuz bir döngü gibi
😅 bir sonu olmalı.
Pazar sabahı uyanıp ders çalışmak nedir yahu
Görsele bak içim daraldı
17 saat rekorum var
Çok iyi
Bir süre sonra beyin algılamıyor artık dur diyor