Kişilik & Karakter Ders çalışmanın sonu var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 81 Yapay Zekaya Sor Ders ders ders Bugün 6 da başlayıp gece 12 de kalktım masadan 😅 imdat…. 14- saat çalışmışım Ders çalışmanın sonu var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Princessax Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ders çalışmanın sonu var ama şimdi zamanı değil.. Zamanı gelince sonu gelmiş olur.😅 2 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Rekorum 12 saatti diye hatırlıyorum 😂 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. sonu vardır evet 1 0 Yorumla
Uykucupandaaaaaaaa Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kendimi bildim bileli ders çalışıyorum ama henüz 14 saati görmedim görmek istemem de sanırım kdksksks azminizi tebrik ediyorum 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Daha yeter ders yüzü görmek istemiyorum.😬 1 3 Yorumla Soran 1 yıl İç sesim oldun Biscolatagirl 1 yıl Doğrudur valla yüksek lisanstan sonra bıktım derslerden falan. Aman orada kalsın artık🥵 Soran 1 yıl Ben yenisine başladım sjsjsjsjsn
Parlayanyıkılış Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 547 cevap paylaştı. Şu sendeki azmin%1 bende oldaydı şimdiye atanmıştım nefret ediyorum dersten 1 0 Yorumla
Alone-Queen Takip Et Xper 3 Yaş: 20 , eic 83% 1 yıl Sonu yok hele ki benim için tıp fakültesi öğrencisi olarak 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Var İki hadi maksimum 3 saat çalışabilirim aralıklı daha sonra başım ağrıyor 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayatın kendisi bir ders ve sınav zaten, o yüzden sonu yok... 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Benim de öyle rekorlarım oluyordu 😿. Bitirdi beni bu eğitim. Kolay gelsin. 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Eyvah beyin bitti ama bu kadar iyi değil bak biraz Tenefüste lazım hoca🤗😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Okul zamanında öyleydi. Sevmediğim dersleri dinlemek çalışmak işkence gibi 2 0 Yorumla
Liyalina Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kendine bir son koymalısın yani 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Son üniversite Yorumla
pikachu115 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 1 yıl Valla benim en son psikolojim bozuldu. Ders çalışmayınca vicdan azabı çekmeye falan başladım çalışmama gerek kalmadığı zamanlarda bile. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl La sen yks öğrencisi mısın😂😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Hahahahaha Master Yorumla Soran 1 yıl Ondan yok burada yks ne onu bile unuttum karışıtoryırum Yorumla
bosvercanısı Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Bende öyle çalışmak istiyorum keşke 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Sonsuz bir döngü gibi 1 0 Yorumla
Biyokahve Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 516 cevap paylaştı. Pazar sabahı uyanıp ders çalışmak nedir yahu 1 0 Yorumla
dodgee Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 371 cevap paylaştı. Görsele bak içim daraldı 1 0 Yorumla
s straliiewygꯁ Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. 17 saat rekorum var 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok iyi s straliiewygꯁ 1 yıl Bir süre sonra beyin algılamıyor artık dur diyor
Askozade Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kolay gelsin 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
tebethy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Ne çalışıyorsunuz 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ders öğrenci oldum djsjsjsj Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Başarilar, kpss mi 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Nooo Master Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ders çalışmanın sonu var ama şimdi zamanı değil.. Zamanı gelince sonu gelmiş olur.😅
Rekorum 12 saatti diye hatırlıyorum 😂
sonu vardır evet
Kendimi bildim bileli ders çalışıyorum ama henüz 14 saati görmedim görmek istemem de sanırım kdksksks azminizi tebrik ediyorum
Daha yeter ders yüzü görmek istemiyorum.😬
İç sesim oldun
Doğrudur valla yüksek lisanstan sonra bıktım derslerden falan. Aman orada kalsın artık🥵
Ben yenisine başladım sjsjsjsjsn
Şu sendeki azmin%1 bende oldaydı şimdiye atanmıştım nefret ediyorum dersten
Sonu yok hele ki benim için tıp fakültesi öğrencisi olarak
Var İki hadi maksimum 3 saat çalışabilirim aralıklı daha sonra başım ağrıyor
Hayatın kendisi bir ders ve sınav zaten, o yüzden sonu yok...
Benim de öyle rekorlarım oluyordu 😿. Bitirdi beni bu eğitim. Kolay gelsin.
Eyvah beyin bitti ama bu kadar iyi değil bak biraz Tenefüste lazım hoca🤗😂
Okul zamanında öyleydi. Sevmediğim dersleri dinlemek çalışmak işkence gibi
Kendine bir son koymalısın yani
Son üniversite
Valla benim en son psikolojim bozuldu. Ders çalışmayınca vicdan azabı çekmeye falan başladım çalışmama gerek kalmadığı zamanlarda bile.
La sen yks öğrencisi mısın😂😂
Hahahahaha Master
Ondan yok burada yks ne onu bile unuttum karışıtoryırum
Bende öyle çalışmak istiyorum keşke
Sonsuz bir döngü gibi
😅 bir sonu olmalı.
Pazar sabahı uyanıp ders çalışmak nedir yahu
Görsele bak içim daraldı
17 saat rekorum var
Çok iyi
Bir süre sonra beyin algılamıyor artık dur diyor
Kolay gelsin