Kişilik & Karakter 19 gü Gerçekten Nasılsınız? Askozade Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Nasılsınız? umarım iyisinizdir gerçekten iyiliğinizi isterim kuran çarpsınNnnn 😂🤓 Gerçekten Nasılsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
AlmanPrens Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sigara yok iyiliğini isterimmmm 0 7 Yorumla Askozade 19 gü Bu imkansız :(( Yorumla AlmanPrens 19 gü İmkansız diye bir şey yoktur 🙃 Yorumla Askozade 19 gü Var olmaz mı Yorumla AlmanPrens 19 gü No Yorumla Askozade 19 gü Öyle olsun bakalım 🫠 Yorumla AlmanPrens 19 gü Oldu bile🌹 Yorumla Askozade 19 gü 🌺 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 159,1b cevap paylaştı. sigara içiyorum idare eder 0 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 827 cevap paylaştı. Eyüihttps://www.youtube.com/embed/Zghv00LfYcA 0 0 Yorumla
Shiva37 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% 19 gü Hiç iyi değilim içimde bir sıkıntı var kötü bir şey olacak hissi ama hiç gitmiyor 1 0 Yorumla
uslanmazadam0404 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% 17 gü Tamam istersin anladıkta. Gerçekten iyi değilim he çok şükür ama buda geçer mi 0 0 Yorumla
αlphassia Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 18 gü Teşekkürümü hediye ediyorum o halde 😄 bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gece gündüz 0 0 Yorumla
asdafsfa Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 18 gü Çok iyiyim, çok iyi şeyler başardım bu hafta, akıyorumasallah XKFKKKDKDLDLK 0 0 Yorumla
Aušrinė_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 18 gü İyiyim artık kafamda birşeyler yerli yerine oturdu, daha iyi hissediyorum. 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 108 , eic 99% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kotu olmak icin buyuk bir sbeb yok arada ruhumuz skliyor oda arada 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. İyi diyorum iyi olsun. 0 0 Yorumla
tier012 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 19 gü İyi değilim aşırı mutsuzum (itiraf) 1 3 Yorumla Askozade 19 gü Anlat, nenn varr Yorumla tier012 19 gü Derdimi afişe etmeyi hiç sevmem ya içimde hallederim hep, sağ ol ama 🫂 Yorumla mert8889 19 gü Bende öyle... Yorumla
Toval Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Orta halliyim... 1 0 Yorumla
m _Petunya_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 16 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kuran yitik hissediyorum.. 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 17 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. bk gibiyim desem az kalir 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ah ah gerçekten nasılım diye bakamam ki 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 33% 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Doğdu diye gülen insanım 😊😊 0 0 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 46% 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 694 cevap paylaştı. İçten içe kötüyüm hayat sıkıcı ve boş 0 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tam iyilik halinde olmak çok zor 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. iyiyim tesekkur ederiim 0 0 Yorumla
relax_mode_is_on Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% 18 gü İyim ya sıkıntı Yok değil ama güzel yani hayat 0 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 835 cevap paylaştı. Yemin etmesen inanırdım❗ 0 0 Yorumla
Mac79 Takip Et Master Yaş: 33 17 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gerçekten iyi olmaya çalışıyoruz 0 0 Yorumla
OliveEyes Takip Et Xper 5 Yaş: 32 19 gü Gerçekten, bilmiyorum. 2 3 Yorumla Mert_Ankara 19 gü @OliveEyes Zeytin gözlü ve tatlıyım diyebilirsin. Öyle görünüyor... Yorumla OliveEyes 19 gü Teşekkür ederim, çok naziksin. Yorumla Mert_Ankara 19 gü @OliveEyes Görünen köy kılavuz istemez derler. His ve düşüncemi aktardım.🥴 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 10,1b cevap paylaştı. İyi ben sen 0 2 Yorumla Askozade 19 gü İyiyim bende 🤌🏻 Yorumla s Boavistaa 19 gü Mükemmel Yorumla
dodgee Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. Allah razı olsun 😄 0 5 Yorumla Askozade 19 gü Cümlemizden inşallah 🙏🏻 😄 Yorumla dodgee 19 gü Amin amin sen nasılsın iyisindir inşallah 😄 Yorumla Askozade 19 gü İyiyim ☺️ Yorumla dodgee 19 gü Allah iyilik versin 😊 Yorumla Askozade 19 gü Aminnnn Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% 17 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kötü 0 0 Yorumla
TheMedeni Takip Et Master Yaş: 40 , eic 82% 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Allah a şükür iyiyim 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 94% 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı. İyiyim.. 0 0 Yorumla
King_122 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı. Carpilmisisn zaten 0 0 Yorumla
zeki38 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 50% 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. İyim sen nasılsın 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı. rezalet 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 31 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. bunalmış 0 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Yoda Yaş: 42 18 gü Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. şu an berbat 0 0 Yorumla
aslanyy Takip Et Xper 5 Yaş: 30 19 gü Kötü 0 3 Yorumla Askozade 19 gü Nedennn Yorumla aslanyy 19 gü Anlatılacak bir şey değil kanka boş ver Yorumla Askozade 19 gü Pekiii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Sigara yok iyiliğini isterimmmm
Bu imkansız :((
İmkansız diye bir şey yoktur 🙃
Var olmaz mı
No
Öyle olsun bakalım 🫠
Oldu bile🌹
🌺
sigara içiyorum idare eder
Eyüi
https://www.youtube.com/embed/Zghv00LfYcAHiç iyi değilim içimde bir sıkıntı var kötü bir şey olacak hissi ama hiç gitmiyor
Tamam istersin anladıkta. Gerçekten iyi değilim he çok şükür ama buda geçer mi
Teşekkürümü hediye ediyorum o halde 😄 bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gece gündüz
Çok iyiyim, çok iyi şeyler başardım bu hafta, akıyorumasallah XKFKKKDKDLDLK
İyiyim artık kafamda birşeyler yerli yerine oturdu, daha iyi hissediyorum.
Kotu olmak icin buyuk bir sbeb yok arada ruhumuz skliyor oda arada
İyi diyorum iyi olsun.
İyi değilim aşırı mutsuzum (itiraf)
Anlat, nenn varr
Derdimi afişe etmeyi hiç sevmem ya içimde hallederim hep, sağ ol ama 🫂
Bende öyle...
Orta halliyim...
Kuran yitik hissediyorum..
bk gibiyim desem az kalir
Bende bilmiyorum nasılım
Ah ah gerçekten nasılım diye bakamam ki
Doğdu diye gülen insanım 😊😊
İçten içe kötüyüm hayat sıkıcı ve boş
Tam iyilik halinde olmak çok zor
iyiyim tesekkur ederiim
İyim ya sıkıntı Yok değil ama güzel yani hayat
Yemin etmesen inanırdım❗
Gerçekten çok iyiyim sen nasılsın
Gerçekten iyi olmaya çalışıyoruz
Gerçekten, bilmiyorum.
@OliveEyes Zeytin gözlü ve tatlıyım diyebilirsin. Öyle görünüyor...
Teşekkür ederim, çok naziksin.
@OliveEyes Görünen köy kılavuz istemez derler. His ve düşüncemi aktardım.🥴
İyi ben sen
İyiyim bende 🤌🏻
Mükemmel
Allah razı olsun 😄
Cümlemizden inşallah 🙏🏻 😄
Amin amin sen nasılsın iyisindir inşallah 😄
İyiyim ☺️
Allah iyilik versin 😊
Aminnnn
idare ederiZ