Selaaam
Bazı yanlışlar var ki çokça tatlı gelir yapması... O yanlışlardan vazgeçebildiniz mi?

Selaaam
Bazı yanlışlar var ki çokça tatlı gelir yapması... O yanlışlardan vazgeçebildiniz mi?

Doğru ve yanlış, iyilik ve kötülük. Bu sadece nerede durduğun ile alakalı. Fakat kendi sözlüğüme güveniyorum ve şundan eminim ki, yanlışta olsa kendi güzelliklerimi yaşıyorum. Ve benim yanlışlarım, onların çoğu doğrusundan daha temiz.
Sonuçta biz kendi yaptıklarımızdan mesulüz sonuçta... Bu biraz kendini avutmak değil mi 😅
Gerçekten mi? Gerçekten sadece kendi yaptıklarından mı mesul olmuyorsun. Bir kötülük doğmuş ise veya yanlış, sonucu onları ve binleri etkileyecek kadar kötü olabiliyor. Ya çok saf ya da yüzeysel bir kaç doğru üzerinden değerlendiriyorsun ki şu an orada değilim ayak uyduramayacağım.
Cümlem ilk yorumundaki son cümlen içindi... Yanlışlarının başkalarının doğrularından temiz olduğunu iddia ediyorsun... Onların doğru ya da yanlışlarının varlığı senin yanlış yaptığın gerçeğini yok etmez...
Öncesini de okursan doğru ve yanlış nerede durduğun ile alakalıdır cümlesi var. Hatta bir sonrasındaki 'kendi sözlüğüm' tabiri işte tam da senin cümlen için kullanılmış bir tabir. Yani aslında yaptığım yanlış' ta kullanılan yanlış ile, onların doğrusu'n da ki doğru arasında bir kinaye var ve asla benim yazdığım bir şiiri okumanı istemezdim, beni bir hain ve ertesi gün kalpsizlik ile suçlardın.
Bakın edebiyat parçaladığınızda ya da romantik yaklaştığınızda güzelleyebileceğiniz kişisel duruşunuzdan çıkışlarınız ile nerede durursanız durun yanlış kabul edilebilecek, etik kurallara uymayan yanlışlar arasında çokça farklılık vardır. "Yanlış da olsa kendi güzelliklerimi yaşıyorum" cümlesi bir yanlışın varlığını net belirtiyor.
Eğer kişisel duruşunuza aykırı davranışlarınız için yanlış adını koyarken bile güzellemesini yapıyorsanız, hatta kendinizi aklama çabası için başkalarını işin içine katıyorsanız bu tamamen iç rahatlatma seansıdır.
Etik ve ahlak kurallarına aykırı, herkesçe yanlış kabul edilmiş şeyleri yaparken ise bu yöntemi uyguluyorsanız bu ahlaksızlıktır...
Romantik bir yaklaşımla iki üç satır yazarak edebiyat parçalamaksa kendini iyi olarak pazarlamanın çeşitli yollarından birinden başka bir şey değildir... Realizmden kopmuş, tamamıyla romantik yaklaşımla yazılmış şeyler zaten ilgimi çekmez... Ütopik şiirlerinizle size mutluluklar 🙃
Bazı yanlışlardan bilerek kaçındım bazılarına ise kucak açtım. Dediğin gibi belki o yanlışın tatlı olmasından gelir ya da o yanlışa düşülmesi gerektiğinden.
Doğrucu bir hayat kulağa yorucu geliyor. Zincirlerle sabit mükemmelize bir hayat… O zincirler yanlışlarla kırıldığında kişi özgürleşecektir.
Kesinlikle öyle... İyi olmak ya da olmaya çalışmak, bazen gerçekten yoruyor
Kime göre, neye göre yanlış?
Bilim bile yeni veriler oluştukça kendini yalanlıyor, değişiyor, gelişiyor.
Orası öyle ancak genel olarak yanlış kabul edilebilecek şeyler mesela? 😅
Bana böyle şeyler söylemeyin yanlışlarımı aklamaya çokça meyilliyim zaten ahahahha 😂😂
Ahahshsh o zaman sen de yan benimle çiçeğim 🌸😂😂
music.youtube.com/watch
😘😘🥰🥰
O kadar çok yanlış yaptım ama bunlar bana göre doğruydu benim doğrularımdı bu konuda kendimi özgür hissediyorum bedelini benim ödediğim bir hayatı başkalarının sorgulamasına, yanlış yapıyorsun demesine izin vermem evet yanlış yaparım arada sırf gıcıklık olsun diye 😬
Teşekkür ederim 🫡✌️
Cevap
23Cevap
Hayir seviyorum. bazilarini jjsjs kimseye zarar vermediğim sürece yanlışlarım cok iyi hepsi de kaliteli
Umarım gerçek mutluluk veriyorlardır da bir faydası oluyordur en azından abdhfjf
Hepsinden desem yalan olur :D
Zor oluyor çünkü 😅
Böyle devam 🙃
Hahahah görseldeki gömleği giymeme çok az kaldığını hissediyorum...
Hayır, bazıları tatlı oluyor 😂
Gerçekten öyle... Bazıları çok ama çok tatlı oluyor 😂
Gece gece yenilen atıştırmalıklardan mı bahsediyorsunuz yoksa 😄
geçtim evet
Hayır.
Zamanı harcamanın verdiği sarhoşluğu hâlâ yaşıyorum.
Her seferinde, ağzımda bir acı tat bırakıyor.
Bu tat yaşadığımı hatırlatıyor bana.
Var olmanın sancısı , her başladığında cebimdeki zamanı tüketiyorum bildiğim ve bilmediğim diyarlarda.
Bu kadar önemli bir şey , böyle harcanmamalıydı.
Doğrusu nasıl olmalıydi? Onuda bilmemekteydim.
Elimdeki tüm zamanları tüketene kadar devam edeceti bu sarhoşluk.
İşte o noktada doğru herkes için değişmiyor mu zaten? Belki de senin için en doğrusu bu şekilde harcamaktı 🤷🏻♀️
Evet vazgecebildim ve bana ders oldu diyebilirim aslında yapılan yanlışlar insana tecrübe kazandırır bu sayede daha hata daha az yapmaya başlatız hiç hata yapayız diyemem her insan hata yapabilir tabi ama önemli olan o hatanın üstesinden gelebilmek mümkünse o hatadan dönebilmek
Hayır vazgeçemedim ve geçemiycem sanırım. Dediğim gibi bazı yanlışlar bazı hatalar çok tatlı gelir ve kendini yapmaktan alamazsın öyle bişey işte. O yanlışların sonunda ne kadar pişmanlık duysakta ne kadar canımız acıyıp kendimize kötülük yapmış olsakta vazgeçemiyoruz. Ama aslında kötü tarafı olduğu kadar iyi tarafıda olduğunu düşünüyorum hatalarımızdan ders çıkarırız zamanla tabiki yanlış yapmayan hatasız insanda yoktur.
Habeş maymunlarini sevmekten hic vazgecemedim
😃
O neredeyse biz kızların çoğunda var sfbjk
@Paspalcigo 😁
Aynen bacım
Evet sıkıldım ama devam ediyorum. Yanlış olmadan da olmuyor.
Tatlı güzel gelen şeyleri yaptığım için niye yanlış yapıyorum diyeyim ki. Benim doğrularım benim hayatım.. derim
Öyle...
Yok vazgeçmedim.. Geçmemdz sanirim.. Doğrularımız kadar yanlışlarımızda bizi tanimliyor :))
Kesinlikle öyle 🙃
Yaptıklarımdan pişman değilim ha aklım hala yapmadıklarımda #shizoo007
Shshdhfh helal be koçum
Ahahahshdh ne yaptım da sanki
Ahahshsh tamam tamam teslim oluyorum 😂
Ahahahah tabi durduğun yeri bilmek önemli asjdjfj
Ahahshdhd senin canın bela istiyor diyorum ajdkkff
Ahahahshdd sen acılara yürüyor korkmuyorsun gibi aslanım 😂😂
Hahahshhd birden yüklü bir güncelleme gelmesin ajdjfjg
Ahahahahdd kendine güveniyorsan devam et ama totonun yanmasını göze al derim 😂
Hahahshshd mızıkçılık yapacaksan böyle ohooo 😂
Hani acıma yoktu hani yoktu ajsjfkfkfn
Biz burada kendimizi reklam etmesek mi daha fazla andnfngng
Ahsgdhd ödülü kullanacak doğru yeri ben biliyorum 😈😂😂
Ahshdhdhdhsh çek çek anısı kalsın arada açar güleriz sjjfjg
Ben 3 yanlış dan 1 doğru çıkarta biliyorum Lakin kimsenin işine gelmiyor
Hahahah tabi ki gelmez... Doğru tekmiş gibi ona uymak zorundayız yoksa aforoz ediliriz 🙃
Hayır, insanın doğasında var yalnış yapmak.. kimse tam olarak mükemmel değil. Öğrenmek için hata yapmak lazım tabi geri dönüşü kötü olmayan cinsten. 🙂))
Yanlışlarım beni ben yapıyor olgunlaştırıyor ne isteyip ne istemediğimi gösteriyor bana. her şey tecrübe
Yanlışlarım çok var. Çoğu alışkanlık olmuş çoğunu ise kabul edip düzeltmeye çalışıyorum. Ve bu yanlışlarım genelde kimseye zararı dokunmuyor.
Bazen çok zarar vermeyen yanlışlar da olabilir veya bize tecrübe olup olgunlaştıran.. Ama büyük yanlışlarım olmadı şükür ve vazgeçiyorum..
Hayır pişman olduktan sonra bi daha yapıyorum kdkdjdj
yanlışların seni sen yapar aldığın derslerde olgunlaştırır
Vazgeçilemeyen yanlışlar genelde bağımlılık yapanlar oluyor
Pişmanlığın da tadı başka. Belki bagımlılık var bu duyguya bilemiyorum. "Kalbimi kirsinlar diye çölde birkaç haramiye verdim. Yalnizligimin ve sevilmemisligimin acısını unutmak icin"
Yanlışa devam.
Sarisin olandan vazgectim ama esmer olandan vazgecemedim
Vazgeçmeye inat ediyorum
kayıtlara geçen bir yanlışım yok
Kayıtlara geçmeyince yanlış olmuyor mu 🙃
İnsan bazen bilsede yapıyor yanlışı hayat🚬
maalesef 😅
Çok şükür vazgeçtim ve beni kendileri kaybetti
Adına sevindim kankacım 💖
Yaptığımın yanlış veya doğru olduğuna bakmam , hoşuma gidiyor mu evet. Sorun etmem Lulu son 1 gün mü.
Kolay kolay kimseye yapmam
Yanlış yapmak benim kanımda var 😃
Yanlış yapmadan , doğruyu bulmak zor olur.
noooo en sevdiğimiz
yok garanti olsun diyede bes on kere yaparim
Vazgeçmedim ama alıştım shdhs
Geçmedim
Ben vazgeçiyorumda o benden vazgeçmiyor
Gectim
Evet 🙏🥰
Akıllanıyorum
vazgeçmeye çalışıyorum tam o dönemdeyim su aralar
Hayir
Sigara mastürbasyon
vazgeçemedim