Elbette severim. Zihnimi sakinleştirmek, adeta içsel bir huzura yolculuk gibi gelir bana. Sessizlikte, doğanın kucaklayıcı dinginliğinde düşüncelerim berraklaşır. Bazen deniz doğanın sesini dinlemek, bazen de sade bir ses ile kendimi bulurum. Sakinlik, karmaşanın içinde nefes almak gibidir. Bu anlar, bana hem dinginlik hem de farkındalık kazandırır. Hayatı anlamlandıran, o sade ama derin nefeslere değer.
Çok severim özellikle sessiz bir ortamda kendimle başbaşa kalmayı bir bardak çay bir dal sigara öylesine dalıyor insan eski günleri düşünmeye başlıyor, arkadaşları dostları yaşadıklarımızı düşünürüm bu beni çok mutlu eder ve hatırlarım, hayallerim gece karanlık sokakta havlayan köpeğin sesi ve yıldızları izlemek insan kendisne içindeki çocuğa zaman ayırmak zorunda ihmale gelmez üzülüyor sonra.
Yalnız kalmaya gerçekten çok ihtiyacım var ancak işim çevrem ve sosyal hayatım gereği bir türlü fırsat bulamıyorum keyif yapmayı çok seviyorum keyifçi biriyimdir keyfime düşkünüm ancak buna pek zaman ayıramıyorum
1
6 Yorumla
Soran
1 yıl
Bende senin gibiyim iş hayatım yoğunluk nedeniyle keyif yapmayı zamanım olmuyor. Kafama dinlemeyi ihtiyacım var. Umarım dilediğin zamanda olur.
Çok büyük hafiflik beyin ağırlığını atıp o huzuru dinginliği yaşamak aynı yeni doğmuş bebek gibi bomboş taptaze pamuklar üstünde uçmak gibi çok güzel..
Çok sevdiğimi söyleyemem. Yqni ben zihnimin sürekli çalışmasını sürekli içinde bir uğuldama olmasını çok seviyorum. Daha doğrusu sakinleyince bişeyler olacak hissi beni rahatsız ediyor