- 10 gü
Geçenlerde trilyedeydim denizi çok severim
Bu da memlekettimin denizi
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı. Evet gelir... Çok seviyorum saatlerce seyrediyorum bazen. orada hayata bağlanıyorum. Bu yüzden başka şehirde yapamam :D
17 Yorumla- 12 gü
Ben oraya gitsem kimsenin sesini de duymam kimseyi de görmem 😂
13 Yorumla- 12 gü
Beni benden alıyor 😃
- 12 gü
normalde gelir ama su an gelmiyor. Deniz manzaralı hayalimdeki eve tasindim atandım hayatıma güzel cevre ekledim ama degil deniz havası direkt denizi icsem iyi gelemeyecek dertlerim var
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)12 gü
Deniz fobim var çünkü ailemden 14 kişi boğularak vefat etti
12 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Denizi seyretmesi dahi çok huzur veriyor, havası da ferahlık..
10 Yorumla- 12 gü
Deniz huzurdur ama tek başına iken, diğer türlü yan8nda biri olursa pekte huzur olmuyor kafa dinleme gibi bir durum olmuyor
Keşke denize sıfır evim olsa10 Yorumla - 10 gü
İçerik mi üretiyorsun?
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayatımda hiç deniz görmemișem heyran
17 Yorumla- 10 gü
Tersane de çalışıyor olsaydın deniz havasını o zaman görürdün
10 Yorumla - 12 gü
Mükemmel bir şey sahile gidip sadece kamp sandalyesiyle oturucaksın o koku ve dalga sesi miss
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. 3 sene önce gelmiştim trilye çok güzel gerçekten.
10 Yorumla- 12 gü
Harika geliyor bayılırım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 614 cevap paylaştı. İyi ama hep hasta oluyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Severim iyi de gelir ama rüzgar çarpabiliyor…
10 Yorumla- 12 gü
Deniz havası kime iyi gelmez ki
10 Yorumla - 12 gü
Oooo harikaaa bi gün 🥰
10 Yorumla - 12 gü
Deniz olmayan yerde yaşayamam
10 Yorumla gercekten cok iyi geliyo
20 Yorumlaen sevdiğim
10 Yorumla- 11 gü
Süper fikir
10 Yorumla Çok iyi geliyor
10 Yorumla- 12 gü
Severim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çok iyi gelir hem de
10 Yorumla- 12 gü
Gelir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. İyi gelir
10 YorumlaGelirrr
10 YorumlaTabikii❤️
10 Yorumla
Detaylı bilgi