Ben çok güzel inanmış gibi yaparım, kendisi bi gün belki gerçekleri itiraf eder diye, nereye kadar gidecek diye beklerim. Ama patlayışım kötü olur..
20 gü
Ben çok güzel inanmış gibi yaparım, kendisi bi gün belki gerçekleri itiraf eder diye, nereye kadar gidecek diye beklerim. Ama patlayışım kötü olur..
Çok fazla yalancı etrafında olduğu için artık hiçbirine inanmıyorum ki. Dediğin gibi sadece dinlemiş gibi yapıyorum. Kendi bildiğimi yaparım her zaman zaten. Yüzüme baka baka öyle bir yalan söylüyor ki böyle bir yalan söylüyor ki o yalan artık kendini inanıyor varmış gibi davranıyor. Sırf insanların kalbi kırılmasın diye bazı şeylere göz yumuyorum. Ama bizim de sabrımız bir yere kadar. O sabır taşı çatladı artık farkında olsunlar. Biz kimseyi yarı yolda bırakmadık yarı yolda da bırakmayız. Değerini bilene kıymetini bilene canımız feda her şeyi yaparız. O yüzden bizim yanımızda olacak insan kendi kıymetini bilip bize doğru olmalı. Bu saatten sonra yamuk insanla işim yok.
Yalancıları bosverelm
Olaya şöyle bakıyorm herkes biraz pinokyodur belki kimse dürüstlük abidesi olmak zornda degl ama biri bana yalan söylüyorsa demekki benm tepkimden korktuğu bir şey var her şeyden önce ben dominant bir kisilik miym sert miym yoksa yalan onun doğal bir alışkanlığı mı olms çünkü yalan söylemek kolaya kaçmak gibi bağımlılık yapabiliyor
Yoksa bu durum gelişigüzel herkese karşı yaptığı bir şey mi
Tabikide güven kırıcı ama yalanı dinlerken inanms gibi yapmakta sahtelk ve yalancılıgn bir alt versyonu oluyor gibi
Ya da o an tepkisiz kalarak bir sonraki hamlesini merak etmek de olabilr
Bence en iysi umursamaz olmak ve herkesi kendi haline bırakmak
Bir kere bir arkadaşım seni erkekle gördüm el ele yürüyordunuz demişti. Bende o sene bir kişiyle bile bulusmamistim. Sevgilim olup olmadığını öğrenmeye çalışıyor işte basbaya. Bende nasıl birisiydi fiziksel olarak deyince anlatmaya başladı. Bende sonradan öyle birisi yok deyince ilk başta neden yok demedin. Şimdi yalan söylüyorsun demişti bana.
Cevap
29Cevap
Bazen evet. Yakın biriyse yalanlarının nedenini sorarım.
Beni sıkar, boğar yahu..
Pek katlanamam "Çeneni kes palavracı" diyip bildğimi yüzüne çarpar. Oradan uzaklaşırım.
Keza bu tür et parçaları bakteri yaymaktan öte marifet sahipleri değiller.
Evet yaa cok dadlu oluooo ☺️☺️🫠
Ama bi sure snr dayanamayip tum oyunu bozuyorum bn 🫣 ahh ahh su tez canliligim yok mu
Bazen inanmış gibi yaparım ama bazen direk yalan olduğunu açık açık söylerim bazende hiç pas vermem
Yaparım. Doğruluğundan emin olamadığım yalanlar için de beklerim. Ne de olsa çıkar kokusu derim içten içe.
hee diyip geçerim üzülmesin hayalperest ruh hastaları
Mesela şu an bildiğim yalanlar var ve bilmemiş gibi yapıyorum sabrediyorum diyelim
İnanmış gibi yapmak değil de o esnada lafla adam dövüp onunla dalga geçmek paha biçilemez.
Çok yaptım maalesef kendi söylediği yalana inanan insanı yalan söylediğine inandırmazsın
onlar yalan söyledikçe be hikaye dinliyormuş gibi davranıyorum kulaklarım orada ama aklım başka yerde
eskiden acemiydim dinlemiş gibi yapardım şimdi ustayım dinlemiyorum 😄
Yalana rol yapmayı sevmem. Lafı gediğine vurur çıkarım.
Ben doğrusu neyse söylerim carpitilmasini sevmem
Ayıp olmasın diye yaparım, aksi takdirde kahkaha atabilirim.
İnanmış gibi yaparım ama bunu çok yapınca bazı aptallar gerçekten inandığımızı sanıyorlar. Sonra susup abartmasınlar diye konuyu değiştirince daha anlamayıp yalanlarında ısrarcı da oldukları oluyor
Bazen yaparım ama çok tercih ettiğim bir yol değil açıkçası
Çok güzel rol yaparım hemde sonra yüzünede vururken tiyatro biter gerçekler başlar
İlkokulda arkadaşım ben varmpirim demişti 3 yıl inandım rolü yaptım
Çoğu usta olmuş..
Ne diyorsun Onaylıyorum bile
Çıkarımıza göre hareket ederiz genelde :D
Anladığımı belli ediyorum ben
hayır yapmam
yüzüne vururum
Yok ya da sabresemem ben defolsun gitsin
Bir kere dinlerim ikinciye değil
Örneğin hangi yalana nasıl tepki verdin
İnanmışım gibi çek kanka 😂
Ben anlayamıyorum yalanı