Beden her yükü kaldırır ama gönül her sözü kaldiramaz gönül güzeli görür sözün kaldiramaz kısmına kadar doğru yazılmış olması ama sonrası kendi cümleleri neden sizce böyle bir paylaşım Bayadır benim hikayelwrime bakmıyor bir sebebi var mı sizce
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Damarlar, ve kan işte
Çok ağır olur bazen
Sözün anlamı ne sizce ne demek istiyor tam olarak uzun zamandır benim hikayelerime de bakmıyor görüldü de atmadım mesajlarına Hani bu sözü cuma mesajı olarak paylaşmış saçma mi sence
Yani o biraz onun kişiliğine bağlı ama büyük ihtimalle ya geçmişte ağır şeyler yaşamış ya da unutamadığı birisi var
Sevgilin mi bu kişi
Eee ohaa yuha diyorum
Ne unutmakmis ohaa yaa
Yani konuya hakim olsam daha çok yardımcı olabilirdim sana
Biz hiç sevgili olmadık 3 ay flörttük hep öyle devam ettik birbirimizi iyice tanıdık ama bana hep açık sözlü oldu mesajlasmayi kapatmistj bende hikayelerine cevap verdikce anca konusabiliyorduk sonra bana dedi ki 8 hafta önce "benim yeni bir ilişkim var artık yazma"arkadasca dostça takipte kalalım dedi ve heryun benim hikayelerime baktı ama şu ara hep kendi hikaye koymasına rağmen benimkilere bakmıyor bir iç yangını var onun ama neee ve son mesajlarına görüldü de atmadım belkide görüldü atmamı bekliyor bi konuşma olsun diye bir erkek neden açıkça konuşur ki bunlarj
Anlattıklarına göre biraz üzücü ama seninle sadece bir kenarda dursun diyerek konuşmuş büyük ihtimalle ama unutamadığı birisi var ve bir zaman sonra seninle de konuşmak istememiş
Seni sadece cepte tutmak istiyor bence olabildiğince uzaklaş
Bende yaşadım aynısını
Ohaaa abiii o zaman bunun unutamadığı kim yaa
Yoksa ben miyim
Eğer başkası olsaydı niye benimle takipelsitigi sayfada bunu hikaye koysun ki valla bir sry peşinde bence net bu
Yani pek ümit bağlama bence sen olsaydın sürekli peşinde koşardı maalesef erkekler birisini sevince gayet belli ediyorlar sadece sevmediklerine belirsizler
Bir sey diycemde madem niye o kişiyle olmuyor bu bana göre hem yakışıklı hem nabza göre şerbeti veriyor ve istediği her karı kızı elde eden bir tip bence başka bir sey dönüyor
Ve Allah belasını versin
Yani bilmiyorum sadece seninle mi takipleşiyor
Kız onu aldatmıştır belki
Genelde öyle oluyor
Ohhhh çok iyi olmuş beter olsun aqqq benim duygularım hala vardı ona karşı bok etti biz konuşmayalı 56 gün olmuş zaten
Biz hep takiplestik kiii
Şerefsizmiş anladığım kadarıyla bırak ne hali varsa görsün
Ama bence olay surda başlıyor 56 gün önce ben baya duygusal bosluktaydim "mert senin kalbini kırdığım için özür dilerim dedim"Anliyorum seni diyip kabak gibi benim yeni bir ilişkim var yazma benide zora sokma demişti sonra iyice laf soktum ve sinirini bozdum asla da görüldü atmadım bence intikam almak istiyor
O da olabilir yani iki ihtimal var o zaman ya benim dediğim ya da senin dediğin
Ama zamanla çıkar ortaya bence
Son yazdığım yorumda ne düşünüyorsun
Yani o da olabilir bence sende o tarz göndermeli bişeyler paylaş tepkisine bak
Nerden anliycam peki benim hikaylerime şu an hiç bakmıyor kendi koyuyor ve o manidar sözü hikaye olarak paylaşmış diğer cümle kendine ait hayırlı cumalar yazmış bir de
Hikayelerine bakmıyorsa güzel çıktığın bir fotoğrafını post at bakalım napıcak
Nasıl şeyler ama işte bakmıyor hikayelerime
İşte hikaye değil gönderi atacaksın karşısına çıkar zaten şöyle en güzel çıktığın beğendiğin bir fotoğrafını
Normal herkese açık mı yani
İnstagram Secil_gk01 burdan yazsana