Orta yol bulmak düşünüldüğü kadar zor mudur yoksa insanlar zorlaştırdığı için mi o orta yol bulunamıyordur?

Orta yol bulmak düşünüldüğü kadar zor mudur yoksa insanlar zorlaştırdığı için mi o orta yol bulunamıyordur?

Her zaman orta yol bulunabilir, yeter ki taraflar gerçekten bunu istesin. Ancak kaos seven insanlar, çatışmadan beslenir ve çözüm aramak yerine sorunları büyütmeyi tercih eder. Orta yolu bulmak sabır, empati ve anlayış gerektirir. Örneğin, tartışmalı bir durumda bir taraf geri adım atabilirse sorun kolayca çözülür. Fakat bazı insanlar haklı olmayı, huzurdan üstün görür. Yaşadığım bir deneyimde, karşı tarafla uzlaşmayı başardığımda hem iç huzurumu korudum hem de ilişkimi güçlendirdim.
Bazen vazgeçmek zorundasın.. Ortada yol diye bir şey kalmıyor yani.
Sağol
Her zaman orta bulunamaz maalesef ki hassas terazi kadar ölçülü değiliz. Değerlerimiz ve duygularımız var. Bu kadar unsurun arasında denge kurmak zor. Şartların getirileriyle orta yolu kendi yolunda bırakmak gerekebiliyor. İş bu eylemi yapabilmekte değil, bunu kabullenebilmekte.
Her zaman var derdim, ama karşındaki kişi yok diyorsa yoktur.. bıraktım
Cevap
10Cevap
Hayır her zaman değil. Hatta bazen ilerlemek için en kötü yoldur.
Karşıdan gelenle de, aynı yönde gidenle de kaza riski yüksektir.
Zorlaştırmıyorumdur, orta yol yoktur.
bulunmaz
gerçekten orta yolu bulmak isteyen insan buluyorlar.. yeter ki bu konuda samimi içten olup neyi isteyip neyi istemediğimize karar verelim.. ortada çok uç bir sebep olmadığı müddetçe, çözülemeyecek problem yok gibi..
Benimle her zaman orta yol bulunur uzlaşmacı diplomatik bir yapım var benimle orta yolu bulamayan hiçbie yoö bulamaz 😀
Konuya ve kişiye göre değişir. Orta yolun bulunabileceği kolay bir problemse ve kişiler de anlayış ve empati yüksekse orta yol bulunur..
bazen bulunmaz düşün sevgilin seni aldatınca orta yol diyip sen de onu mu aldatmalısın kjnvsıjnfdsıjfnmsd
Anlaşmaya gönlü olana kolaydır gönlü olmayana mümkün değil
Hayır bazen orta yol bulunmaz hatta hiçbir yol bulunmaz bütün yollarr kapanir
Çoğu zaman orta yol bulurum ama bazen orta yol bulunmuyor
Her zaman orta yol bulunamaz çünkü bazen gerçekten ortada yok yoktur.
Anlaşmaya gönlü olan, illaki orta yolu bulur.
Bulunmak istenirse, evet.
Hayır her zaman bulunmaz
Bulunsn artk yeto diyorm
Konuya bağlı ama ölüme yok çare gerisi hep çözülür
iki tarafta kabul ederse evet
yani evt
İstenirse bulunur
Kişiye göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?