Son zamanlarda çok rağbet görüyor bir söylem. Peki kimlerdir bunlar? Hangi davranışlarda bulunanlara prenses erkek deniliyor?

Son zamanlarda çok rağbet görüyor bir söylem. Peki kimlerdir bunlar? Hangi davranışlarda bulunanlara prenses erkek deniliyor?

Eskiden erkekler trip atmazlardı mesela ya da kendilerine ilk mesajı atmaları beklemeleri sen bana yazmadın ben de sana yazmadım demeleri.. vs Bize anlatılan hikayeler erkeklerin kahramanlık hikayeleriydi Ferhatın aşkı için dağları delmesi 😅 O kadar zıt bir ilişki duygusallık güzel ama fazlası zarar görmüş olduk 💅😅
Ya prenses falan hikaye. Kadın bir noktadan sonra bebek gibi ilgilenilmek ve gerçekten kadın gibi hissetmek istiyor. Arkasında dağ gibi duran birini, en basit konuda bile ben halledemezsem o yardim eder dedirten birini... Bunu vermiyorsa bir erkek biz de ona erkekmis gibi muamele çekemiyoruz. Bu kadar net aslında
Teşekkürler
Ricalar
Örneğin sevgilisi ya da eşi hasta olduğunda eş zamanlı olarak kendine bir dert bulur daha çok hasta olur ilgi bekler
Amam eş zamanlı olarak yani kadın hala hastayken
Premsesss👉👈😍
babet çorap giyenlere, küpe takanlara, yüzüne aldık pulluk sür sürme boya sürenlere, baba parasıyla gezenlere, manuel araba kullanamayanlara..
Manuel araba detayı güzeldi
teşekkür ederim..
Rica ederim
Cevap
2Cevap
her seye alinan, trip atan, engelleyen, kusen, sorunlarini duzgunce soyleyip cozmeye calismak yerine soguk yapan, istedigi bir sey olmadiginda uzaklasan, naz yapan
dünya ahiret bacımlar kendileri agzini yayarak konusanlar balm kullananlar ojeliler tayt giyenler dedikodu yapanlar kozmetik sektorunu benden iyi bilenler
İlk adımı belleyen, trip atan, annesinin koynundan çıkamamış, koruyup kollama içgüdüsü olmayan erkekler
Justin biber gibi karısının iki adım arkasndan yürüyenler
kadinlara para yedirmeyen, bir duruşu olan, kadinlarin ne seytan olduğunu iyi bilen ve kendi silahlari ile kadini vuran erkeklere prenses diyorlar.
Küsen, buluşmak istemeyen, cimri, plan yapmayan, hesap ödemeyen erkek
Tripçi erkeklere
Boşlara denir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?