Gerçekten şarkı söylemek harika terapi. Eğer yaşanmışlardan parçalar barındırıyorsa daha bir harika. Benim için alışveriş, masaj, sıkı bir cilt saç bakımına gitmek. Bebek şımarıklığı yaşatmak kendime.😅
Film izlemek olabilir ya da sobet etmek sevdiğin konularda konuşmak tartışmak hayatı geleceği ne bileyim belkide bir hayvan sahiplenmek kişiye iyi gelebilir.
Şarkı söylemek bir yere kadar bence spor seks çok daha iyidir. Onları yaparken herşeyi unutursun sonunda da yorulduğun için güzel bir duş ve dinlenme ilaç gibi gelir
@TatlıKızzzz34 Onu da yaşadık 😂 Buralarda defalarca anlatmıştım, aylar önce düzgün bir şekilde sollama yapacakken benden önce davranıp sollamaya çıkan bir sözde otobüs şoförü yüzünden önümde aniden duran büyük kamyonete çarpıyordum 😂 Saatte 100 km/h'den fazla hızdaydım 1 metre kala durdum 🤲🏻😇
Ay Allah korusun valla verilmiş sadakan varmış.. Benim annemin ayağının altında fren olsa kardeşimden önce annem frene basar.. 🤣🤣 Refleks olarak hazırda bekliyor.. 🤣🤣
@TatlıKızzzz34 Yaşlı bir teyzeyi evine bırakmıştım ve devamlı sadaka veriyoruz ki buna gerçekten inanıyorum 😇 Yanımda babam da vardı ama telefonda birine para gönderiyordu yine ben kendim dikkat ettim 1 saniye kadar şoktan sonra frene kökledim ve çok şükür atlattık. Sürücü kurslarındaki gibi yan tarafa da bir fren pedalı şart aslında 😂😂 @SAKİNkullanıcı Sağol kardeşim senden de geçmiş gitmiş olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Yürümek.. tüm düşüncelerden Uzaklaşıncaya kadar..
yaşadığın şehrin dışında mümkünse sakin bir kasabaya yolculuk..
Denizde gün batışını seyretmek..
Müzik dinlemek.. sakin, dingin, rahatlatan parçalar..
gerçekten dost bildiğin kişiyle saatlerce dertleşmek..
Sarılmaktır. Cidden en iyi terapilerden olabilir üstelik.
Bunlar kısa vadeli çözümler olsa da uzun vadeli çözümler insanın her daim kendi içindedir.
Kesinlikle çok doğru..
😊😊
Gerçekten şarkı söylemek harika terapi. Eğer yaşanmışlardan parçalar barındırıyorsa daha bir harika. Benim için alışveriş, masaj, sıkı bir cilt saç bakımına gitmek. Bebek şımarıklığı yaşatmak kendime.😅
Ohhh misss.. 😍😂
Senin yöntemde süper. Uzun süredi bağıra çığıra şarkı söylemiyordum diyeyim🤣🤣🥰
Evet birde dans edersen keyfine diyecek yok.. 😅
🥳🥳😅
Şarkı söylemeyi ve dans etmeyi seven miniklerim var.. Çok mutlu oluyorlar.. 😂😂
Maşallah ya onlara🧿💜🦋
Teşekkür ederim.. 🥰❤️
Rica ederimm🌸🎀🥰
Ay benim temizlik jsjsjs foşur foşur köpürterek nsjshs
Tüm evi öyle yıkamalı.. 😅😅
Ya sorma yerler mermer olsa bide gider olsa doğuda evler öyleymiş insanlar duvarlarini yıkıyor nsjs
Aynen öyle.. 🤣 Geçenler de instagram da denk geldi böyle bir şey.. 😅 Kadın mutfak dolaplarını hortumla yıkıyordu.. 😂😂
Özendiğim hayat😂😂
🤣🤣 Dedim ohhhhhh misss tertemiz oldu işte.. 🤣🤣
şu an mutfak dolaplarına bi baktım sonra neyse dedim jsjshss sakin ol inci
Bağıra çağıra şarkı söylemek iyi geliyor gerçekten ama denizi, dalgaları izlemek daha güzel 🤗
sigara içmek ve dizi film izlemek
Uyumak. Tek başına yaşamak.
Temizlik yapmak ve uyumak
Genelde tek başıma kahvemi alır ve sakin bir yerde oturuyorum 😀
Yukarıda hız demişsiniz.. 😂😂
Ee orası ayrı şimdi hız zevk olarak terapi olarak tehlikeli ⚠️ kendimi ve karşıdaki insanı düşünmem lazım 😀
Aynen dikkatli olmak gerek.. 😅😅
😂😀🫡
@TatlıKızzzz34 yorumunuzu sildim 😂😂
Çığlık çığlığa evde bağırmak 🤦😄. Şarkı değil ama bildiğin çığlık
Ay ben çığlık atamıyorum ki.. 😂😂 Bende akciğer denen bir şey yok.. 🤣🤣
Ahahah bas bas bağırcam da komşular kapıya dayanır 🤣 nolur diye sesim sağlam çıkıyor benim ince değil ama ciğer sağlam jkjkj
Benim ince telli sesim.. 😅😅 Ciğerlerim sağlam olsa çığlık atsam bütün mahalle duyarda.. 🤣🤣 Ama işte ciğerlerimin yarısını kullanamıyorum ki ben.. 🤣🤣
🤣🤣🤣toplanır millet başına
Aynen ne oluyor diye.. 🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Film izlemek olabilir ya da sobet etmek sevdiğin konularda konuşmak tartışmak hayatı geleceği ne bileyim belkide bir hayvan sahiplenmek kişiye iyi gelebilir.
Tuvalet banyo ya da mutfak temizlemektir. Foşur foşur köpürterek
Kusura bakma kahkaha attım.. 🤣🤣 Çok haklısın bütün sinir stres gider.. 😂😂
Bana çok iyi geliyor 🤭
Keşke tüm evi foşur foşur yıkayabilsek..
😂😂
Benim için en iyi terapi şarkı dinleyerek uzun uzun yürümek ya da saatlerce şarkı ve şiirlerle çay içmektir..
Benim için en iyi en rahatlatıcı taraf eşim ve ailemle zaman geçirmek eşime sarilmak gözlerinde ve gülüşünde kaybolmak
En iyi terapi kendini tamamen ifade edene kadear hislerini kelimelere dökmek için kendini zorlamaktır. Tabi kime karşı neyin varsa onlara söyleyerek.
En iyi terapi, kişinin kendisiyle olan tüm problemlerini çözüp iç sesiyle kavga etmeden muhabbet edebilmesidir.
Müzik dinlemek denizi izlemek vapura binmek doğa yürüyüşleri dans etmek çay demlemek ve eylemsizlik
Evet sevdiğin insnlarala vakit fecirmek ve kimsenin olmadığı sesszi sakin bir yerde kafanı dinlemek bir gölet veya bir kırsal alanda
En çok hangi şarkıyi söylemek sana terapi olur?
Sorunun cevabı bu değil.. 🙄
Pardon.. sorunun cevabı daima dürüst ve açık fikirli olmak
Ve böylece hiç terapilik bir durum kalmaz
Küfür etmek daha iyi gelebilir.
Yok ben almayayım.. Karakterime ters..
Biz karaktersizler olarak ediyoruz valla.
Karaktersiz demedim ama söyleyenlere.. 🙄
O zaman iyi.
Ah tatlım 🤪 bence en iyi terapi uyumak
Yapay zeka ayağınıza geldi.. 😂 Ay overlok makinesiydi o değil mi.. 🤣🤣
Çok uyuyunca da gözler şişiyor bence ya.. 😅😅
Yapay değil yatay zeka şekerim 😂😂 yatay zekalı overlock makinesi 😂😂
Manikür pedikür kendim yapmak, bakım , sabahları makyaj yaparken şarkı söylemeyi dene birde 💅🏻🥳
Şarkı söylemek bir yere kadar bence spor seks çok daha iyidir. Onları yaparken herşeyi unutursun sonunda da yorulduğun için güzel bir duş ve dinlenme ilaç gibi gelir
50 lik viski al aç sonra bir film sabaha koltukta sızmış olursun hiçbir şeyin kalmaz
Sevdiğin insanlarla güzel vakit geçirmektir, bir hayvanı sevmektir, toprak ile uğraşnaktır.
Evet müzik oldukça etkili
Çay içmek yiğidim çay içerken yazıyorum..
Masaj ve yağmur sesiyle uyumak
Bazen bir ses bazen bir dizedir.
deniz kenarında yürümek veya seks
Ev temizligi diyorum 😅
Ağlamak. Ben ağlayınca rahatlıyorum..
Hız tutkunluğu
Dikkat et sen yinede..
Sağol 🙏🏻 Tabi ki 😂
Kardeşimden biliyorum o hızları o da çok sever.. 😂 Müdahale edince de sinir olur.. 🤣🤣
Doğru valla 🤣🤣
@Semih6934 bende aynı şekilde abi hız tutkusu bir başka 😂
@SAKİNkullanıcı 😂😎
Dikkat edin valla.. Bir anlık dalgınlık çok büyük şeylere yol açar.. 😂😂
@TatlıKızzzz34 aynen de öyle dikkatli olmak gerekiyor
@TatlıKızzzz34 Onu da yaşadık 😂
Buralarda defalarca anlatmıştım, aylar önce düzgün bir şekilde sollama yapacakken benden önce davranıp sollamaya çıkan bir sözde otobüs şoförü yüzünden önümde aniden duran büyük kamyonete çarpıyordum 😂 Saatte 100 km/h'den fazla hızdaydım 1 metre kala durdum 🤲🏻😇
@Semih6934 dikkatli ol abi bende zamanın da bi olay yaşadım hız yapmamaya dikkat ediyorum
Ay Allah korusun valla verilmiş sadakan varmış.. Benim annemin ayağının altında fren olsa kardeşimden önce annem frene basar.. 🤣🤣 Refleks olarak hazırda bekliyor.. 🤣🤣
Annenizin böyle beklemesi daha iyi 😂
@SAKİNkullanıcı panik atak var.. Haliyle hazırda bekliyor.. 😅 Bazen diyorum anneme de bir tane fren yaptıralım diye de dinlemiyorlar.. 🤣🤣
@TatlıKızzzz34 ay panik atak çok sıkıntı yanımdakin panik atağı var ise ben o yola çıkamam 😂
@SAKİNkullanıcı annen olunca bırakta göreyim.. 😂😂
@TatlıKızzzz34 evet annem olunca bırakmam mecbur yola çıkacağız 😂
@SAKİNkullanıcı aynen sakin sakin gidersin artık.. 😅
@TatlıKızzzz34 aynen de öyle sakin sakin gideceğiz boşunamı sakin kullanıcıyım 😂
@SAKİNkullanıcı aynen uyumlu oldu tabi.. 😅😅
@TatlıKızzzz34 Sağ olasın 😂🫡
@TatlıKızzzz34 Yaşlı bir teyzeyi evine bırakmıştım ve devamlı sadaka veriyoruz ki buna gerçekten inanıyorum 😇
Yanımda babam da vardı ama telefonda birine para gönderiyordu yine ben kendim dikkat ettim 1 saniye kadar şoktan sonra frene kökledim ve çok şükür atlattık.
Sürücü kurslarındaki gibi yan tarafa da bir fren pedalı şart aslında 😂😂
@SAKİNkullanıcı Sağol kardeşim senden de geçmiş gitmiş olsun
Aynen kesinlikle sağ tarafta olsa kardeşim öne kimseyi oturtmaz ki.. 🤣🤣 Ama öyle bir şey olsa annem sık sık kullanır.. 😂😂
@TatlıKızzzz34 😂😂😂
@Semih6934 sende sağ olasın abi 🙏🏻😇
@SAKİNkullanıcı 😇🙏🏻
Uyku knka net herşeyden arınıyorsun
Zaman zaman değişir bazen yanlız kalmak olabilir bazen de sevdiklerinle olmak bazen çok başka bişey
Kesinlikle masaj
Arabayla gazlamak
Uyku.
Piyano
Uyku
Yüksek ses muzikte dans etmek.
Uyku 🙌
Alışveriş bence
Gerçekten sevdiğinle beraber olmaktır.
Sevmek sevilmek
Olabilir. Güzel olurdu
Sevdiğin insanla seks yapmak.