Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok kez yaşadım bunu hemde acı tecrübelerle. fakat şimdi dönüp baktığımda o kadar boş görüyorum ki.. ruhumu doyuracak, sevgisini saf şekilde hissettirecek, kalbimi kırmayacak birinin olmaması ya da karşıma çıkmaması benim suçum değil. benim suçum olan şey insanlara sevgi açlığından dolayı fazla güvenmem ve değer vermemdi. Kendimi yıpratmak pahasına.
şimdi çözdüğüm şey tam olarak bu. Ben değerliyim ve hiç kimse benim kalbimi bile isteye kırmamalı yani buna fırsat vermemeliyim. Ruhum çok olgunlaştı ve çok sağlam taşlardan duvar ördüm çünkü zarar görmek istemiyorum. O duvarı aşacak özel insanların başımın üstünde yeri var tabii.. Çok yaşadım, hatırlamıyorum.12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
s
20 güHayal kırıklığı hayal kurmanın kaçınılmaz yan etkisi. Belki birini bekledin, belki birine çok inandın, belki de sürekli hergün o hayalle yatıp kalktığın bir şey olmadı. Her istediğimiz olacak diye bir şey yok elbette her zaman imkanlar el vermeyebilir belki de kimsenin suçu yoktur ama hani olur ya insanın kalbine dokunur böyle cız ettiğini hissedersin çok üzülürsün. Uzun süre oldu hayal kırıklığı yaşamayalı.
10 Yorumlau
20 güO konular derin, o konular karışık oldu iste 10 15 gün
10 Yorumla- 20 gü
Daha durum tespiti yapmam gerekiyor.
10 Yorumla - 20 gü
Beklentilerini belirlemek senin elinde yani kimse seni hayal kırıklığına uğratamaz beklentiler seni hayal kırıklığına uğratır, zor çocukluk ve gençlik yıllarının ardından belkide ikinci bir şansı hiçbir zaman olmamış bir insan olarak çok dikkat ettiğim bir konudur bu sağlam köprüler kurarım işimi şansa bırakmam ama oda hayatın bir parçası hayal kırıklıkları olaya bir son ya da yıkım olarak değil alınması gereken bir ders bir nasihat gibi bakarım bende yaşadım çok kere ama yenilmek ve teslim olmak yok bu ayaklar beni taşıdığı sürece savaşa devam bir mum ışığı bile olsan karanlıkta çok fazla yeri aydınlatırsın bu çok önemli bir konu.
10 Yorumla 9 senedir hayallerimi icraate dökmediğim için bu gibi kederlere maruz kalmadım sanırım.
Hayalleriniz büyük ve kalbinizi sarıp sarmalayan duygulara gebe ise;
Harekete geçmeden evvel olası bir depremin enkazında ne kadar sağ kalabilirim. Diye düşünün efenim.
Selametle...10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. 4 ay önce. Sevgili bulmak istedim, eski arkadaş bir tane kız buldu: ama bulduğu kızla aynı gün anlaşamadık. Malum iki taraf işitme engelliyiz; ama benim işaret dili bilgim, karşı taraftan çok düşük. Kız benden 70 kat hızlı işaret diliyle anlaşıyor, ben basit işaretlerle anlaşabiliyorum. Bu yüzden iletişimde sorun yaşadık.
11 Yorumla- 20 gü
Çok kötü olmuş yaaaaa çok üzüldüm senin adına…
- 20 gü
Hayal kırıklığıyla bir çok kez yan yana gelir savaşırım hatta bazen yenildiğim olur. Deli gibi üzülür deli gibi göz yaşı dökerim ama üzüldükten sonra hayatımın hala devam ettiğine ve bu hayal kırıklıkları, olmak istediğim kişinin oluşumunda yardımcı duygular olduğunu düşünürüm. Hayallerime ulaşabilmem için hayal kırıklığına uğramam gerekir çünkü hayallerimi yaşarken beni neyin üzüp üzmediğini bilmek eminim ki çok daha güçlü yapacaktır beni.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hayal kırıklığı hayatının her evresinde ufak tefek yakalıyor bize. Bundan bir zaman önce yaşadım en büyüklerden birini, ama bana öğretti ki beklenti insanı gerçekten çok yoruyor..
10 Yorumla- 20 gü
belirli anahtarla yaşıyorum hayal kırıklıklarını.. hiç zamanı da yok.. her an bir şeyler sıkabiliyor canımı.. sanırım fazla inanıp güvenmekten kaynaklanıyor bunlar..
10 Yorumla - 20 gü
Hayal kırıklığı demeyelim de yüzsüzlük seviyesi bakımından yerlerde olacak şekilde bir duruşla karşılaştım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 768 cevap paylaştı. Hayal kırıklığına en son 13 sene önce uğramıştım daha da olmadı bu zamana kadar hayal kurmaktan soğuttular çünkü...
10 Yorumla- 19 gü
Hayal kırıklığının sebebi beklentiye girmek beklentiye girmeyeli çok oldu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sevdiğim değer verdiğim insanlar üzülünce üzülüyorum kendimce çırpınıp duruyorum ahh ahh öyle işte..
10 Yorumla- 20 gü
Uğramadım ya pozitif enerji insanıyım ben vurdumduymaz yani
10 Yorumla - 20 gü
bu sabah
borç verdiğim çok sevdiğim bir kardeşim ödemeyi şuanda yapamayacağını söyledi10 Yorumla - 20 gü
En sevdiğim çorabımın tekini kaybedip başka çorap giymek zorunda kaldığımda 🥲
10 Yorumla - 20 gü
Tercih yapmadım diye hayal kırıklılına uğramıştım.
10 Yorumla - 20 gü
beklentileriniz sürekli diğer insanlardan ise
sürekli bunu yaşarsınız10 Yorumla - 19 gü
Yani bir sey almisimdir ugramisimdir
10 Yorumla - 19 gü
Dün uğradım çok yakın bir tarih
10 Yorumla - 20 gü
Bugünkü gelen zam maili yetti
10 Yorumla - 20 gü
Ne uzak ne yakın hep güncelde duruyor
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bir kaç ay önce...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yazmaya korkuyorum yenisi gelir diye.
10 Yorumla- 20 gü
Genel olarak hayat kırıklıklarıyla doluyum.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum
10 Yorumla- 20 gü
Yaşamadığımız gün yok
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)20 gü
Uğruyorum hergün en son az önce uğradım
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)20 gü
Bazen günde birden fazla
10 Yorumla Destekli sütyen aldatmacası
03 Yorumla- 20 gü
O hepimizin ortak noktası sevgili dostum, ne umut ediyorsun neyle karşılaşıyorsun değil mi, tam bir sahtekarlık bencede….
- 20 gü
Tüketici hakları Mahkemesi hakem heyeti ile görüşmek istiyorum bu konuyla alakalı….
Ahh ah oldu birazcık🙂
20 Yorumla- 19 gü
Arsızlaştım çok yasıyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hep uğruyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Birkaç ay önce
10 Yorumla- 20 gü
Yakın zaman da
10 Yorumla m
20 güUzun zaman olmuştur
10 Yorumla- 20 gü
Hatırlamıyorum
10 Yorumla - 20 gü
Geçenlerde
10 Yorumla - 20 gü
Hep hayal kırıklığı
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hemen hemen her gün
10 Yorumla- 20 gü
Bazen dürüst insan görünce
10 Yorumla - 20 gü
Hatırlamıyorum.
10 Yorumla - 20 gü
Her gün
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Daha dün.
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)19 gü
4 yıl önce
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)20 gü
Geçtiğimiz Haziran
10 Yorumla - 18 gü
pek uğramamm
10 Yorumla - 20 gü
Tabiki 2023
00 Yorumla - 20 gü
2020
10 Yorumla - 20 gü
Her dakika