Kişilik & Karakter 20 gü Özrü kabahatinden büyük kişileri affeder misiniz? SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Özrü kabahatinden büyük kişileri affeder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
guapomorena Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Cehaletine saydıklarım var sadece.Tekrarını yapmadıkları birçok şeyi affederim. 0 0 Yorumla
GereksizBilgi80 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% 20 gü Ne olursa olsun uzak olmak gerek örnek ex örnek ablam vs kötü olmam değilim de onlara karşı ama af etmek? Hayır 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 19 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Affetmek hayatımda yok benim affeden hayrını görsün. 0 0 Yorumla
Toval Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kabahatini kabul etmeyen affa layık değildir.. 0 0 Yorumla
ALTAYBEY Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 47% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Konusu ne olursa olsun kimi affettiysem hep pişman oldum affettiğime. Artık af vakti geçeli çok oldu 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 686 cevap paylaştı. Affetmek lugatımda yok. Affettim desem de affetmem, acısını çıkarırım. 0 0 Yorumla
αℓαуςıкυş Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 20 gü Hayır , yüzsüz arsız insanlara tahammülüm yok 0 0 Yorumla
fenerlihüso Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 93% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı. Affederim ama birdaha eski samimiyet olmaz aramızda orası kesin 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır ne hali varsa görsün. 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 37 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. insan olarak affederim kötülüğünü istemem. ama eskisi gibi samimi olamam 0 0 Yorumla
LaLaLeyLa Takip Et Xper 2 Yaş: 20 20 gü Belki bir şans vermem gerekebilir. Samimi bir şekilde özür diliyorsa affederim 0 0 Yorumla
beepbrc Takip Et Xper 1 Yaş: 27 20 gü affederim Allah üç günden fazla küs kalanı sevmezmiş ama aramıza soğukluk girer 0 0 Yorumla
kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 20 gü Ağzını burnunu yırtar parçalar sktredrm 1 0 Yorumla
Kupid Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı. Genelde affedici olmamayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
tahirhancizaddoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% 20 gü Telafisi olmayacak hatalar vardır 0 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 20 gü Hayır tabi ki benim de gururum var 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 94% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı. Affetmem efendim abimi sildim attım.. 0 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı. Hayır tabi ki. Ötede oynasın. 0 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Affetmem. Sen affeder misin? 0 0 Yorumla
Tanısan-seversin Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 821 cevap paylaştı. G.. tü güzelse bir düşünürüm :) 0 0 Yorumla
user318389193 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 99% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 332 cevap paylaştı. Affetmem 0 0 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır affetmem 0 0 Yorumla
sesizlerinsesi Takip Et Master Yaş: 19 , eic 100% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Affetmem 0 0 Yorumla
s MadamLila Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır affetmem. 0 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Etmem kinciyim 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 20 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. hayir etmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Cehaletine saydıklarım var sadece.
Tekrarını yapmadıkları birçok şeyi affederim.
Ne olursa olsun uzak olmak gerek örnek ex örnek ablam vs kötü olmam değilim de onlara karşı ama af etmek? Hayır
Affetmek hayatımda yok benim affeden hayrını görsün.
Kabahatini kabul etmeyen affa layık değildir..
Konusu ne olursa olsun kimi affettiysem hep pişman oldum affettiğime. Artık af vakti geçeli çok oldu
Affetmek lugatımda yok. Affettim desem de affetmem, acısını çıkarırım.
Hayır , yüzsüz arsız insanlara tahammülüm yok
Affederim ama birdaha eski samimiyet olmaz aramızda orası kesin
Hayır ne hali varsa görsün.
insan olarak affederim kötülüğünü istemem. ama eskisi gibi samimi olamam
Belki bir şans vermem gerekebilir. Samimi bir şekilde özür diliyorsa affederim
affederim Allah üç günden fazla küs kalanı sevmezmiş ama aramıza soğukluk girer
Ağzını burnunu yırtar parçalar sktredrm
Genelde affedici olmamayı tercih ediyorum
Telafisi olmayacak hatalar vardır
Hayır tabi ki benim de gururum var
Affetmem efendim abimi sildim attım..
Hayır affetmem ben, uğraşmamam 😊