Kişilik & Karakter Günaydın uykusu olanlar var mı? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben yeni uyandım tekrar uyuyacağım😄 Güncellemeler1 yıl Hala uyuyorum uyanamıyorum dostlar Günaydın uykusu olanlar var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. çok uykum var evet :D 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Günaydın.Var olanda çalışırken kaçtı. 1 4 Yorumla FloraBacchus 1 yıl Benim çok uykum var Yorumla guapomorena 1 yıl Düşte yat :) Yorumla FloraBacchus 1 yıl Tekrar uyuyacağım Yorumla guapomorena 1 yıl Seni şanslı sayıp üzülsek mi Yorumla
DominantBeyefendi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Çalışıyorum benim yerime de uyu 1 1 Yorumla FloraBacchus 1 yıl Olur 😄 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Günaydın benim uykum yok😀 1 6 Yorumla FloraBacchus 1 yıl Günaydınnnn. Benim uykum bitmedi daha 😄 Yorumla u _Süveyda 1 yıl Yüzünü yıka biter 😀 Yorumla FloraBacchus 1 yıl Uyudum uyandım tekrar uyuyacağım Yorumla u _Süveyda 1 yıl Gömelim gitsin oldu olacak Yorumla FloraBacchus 1 yıl 😂😂😂😂 Bensiz çok sıkılırsın Yorumla u _Süveyda 1 yıl 😀😀 Yorumla
Mustafazynp Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% 1 yıl Ayakta uyuyorum yemin ederim 1 4 Yorumla FloraBacchus 1 yıl Fırsatın varsa uyu Yorumla Mustafazynp 1 yıl Balıkesirdeyim yük alıyorum şu an Eskişehire gitcem daha Yorumla FloraBacchus 1 yıl Kolay gelsin Yorumla Mustafazynp 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. bide uykusuzum ki :/ işteyim maalesef 1 2 Yorumla FloraBacchus 1 yıl Allah kolaylık versin inşallah Yorumla meinschicksal 1 yıl Amin teşekkür ederim size de Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uyku var da zaman yok 1 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. saz gib hayatlarda bugün 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
çok uykum var evet :D
Günaydın.
Var olanda çalışırken kaçtı.
Benim çok uykum var
Düşte yat :)
Tekrar uyuyacağım
Seni şanslı sayıp üzülsek mi
Benimde uykum var ama kızım sağ olsun uyutmuyor beni
Çalışıyorum benim yerime de uyu