Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tutumlu olma konusunda zorlanıyorum ama son zamanlarda üstünde daha çok düşünmeye başladım
Bazen çok tembel, üşengeç olabiliyorum
Kendimi çok sevmeme rağmen kendi içimde acımasızca eleştirdiğim oluyor
Gereksiz iyi niyet, merhamet gösterdiğim oluyor
Başka başka 🤔🤔
Çoğu şeyden çok çabuk sıkılıyorum
Özellikle sevdiklerime karşı çok kırılganım, çok küçük şeylere bile kırılabiliyorum
Sulu gözüm
Çok sevecen, tatlı bir karakterim var
Uyumluyum
Tahmin ettiğimden daha güçlüyüm
Her şeye rağmen mutlu olmayı, gülümsemeyi başarabiliyorum
Pozitif biriyim12 Yorumla- Soran16 gü
Rica ederim ☺
En İyi Cevaplar
u
18 güİyi niyet, merhamet. Bunları bazen hak etmeyenlerde kullanıyorum. Herkes hak etmiyor maalesef. İnsancıl bakmanın sonuçları işte.
217 Yorumla- Soran18 gü
Olsun sen yinede öyle ol biz seni böyle sevdik yokluğun varlığın aranıyor 🥰🥰🥰🥰🥰
- 18 gü
Sağol birtanem sende yokluğu hissedilecek ve fark edilecek ender birisin burada🎀🥰🥰
- Soran18 gü
Teşekkürler balım Rabbim nazardan korusun bizi 😂😂😂🤗🥰
- 18 gü
Çok içten🥰🥰💜
- Soran18 gü
Aminnnn 🙏🙏🙏🙏🥰🥰🥰
- 16 gü
Teşekkürler birtanem eig için cansın🌸🍫
- Soran16 gü
Az bile sana beybim sende cansın💃🥳🥳🥳🥳🥳🥳🌹🥰😘
- 16 gü
Est.☺️☺️
Gönlünün güzelliği ve samimiyeti burada bile fazla fazla hissediliyor♥️ - Soran16 gü
Yavrum o anlayana hak edene sen benim kan bağım olmadan can bağım oldun içten hissediyorum seni ondan yansıyor o samimiyet 💃🤗💫🥰😘
- 16 gü
@sarıdilber valla o kadar güzel şeyler diyor ve samimiyetini hissettiriyorsunki sana ifadelere kelimeler yetmez🎀♥️💕
- Soran16 gü
Canım benim sağol ama gerçek bu biz 4 kızdık ama sayende 5 kız olduk seninle kardeşlerimden ayırmam asla kırıl istemem eğer kırılırsanda istemsizce farkında olmadan olmuştur bunu bil ☺💫🙏💃
- 16 gü
Yok tabi seni burada artık biliyorum. Seni gergin sinirli görsem bana karşı hemen anlarım benden olmadığını😄🌸
Kesin başka bir şey canını sıkmıştır derim gönül rahatlığı ile.💕 - Soran16 gü
Hahh işte bunu bil yeter bana sakın kırılma gerisi boş 🤗☺🙏
- 16 gü
Tabi canım demesen bile çoktan çözdüm sen ve senin gibi burada artık ruh halini bildiklerim var. Anlayabiliyorum☺️☺️🎀
- Soran16 gü
Şeytanın işi yok balım sakınan göze çöp girer oda beni bulur 😂😂😂😂
- 16 gü
Yaradan saklasın çöp şeytana batsın😅😅🙏🏻
- Soran16 gü
Amin inşallah balım🙏🤲☺🤗🥰
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
- 17 gü
Okul dönemi aklıma geldi her dersi ders çalışmadan en iyi notu alırdım ama resim dersinde resim yapmada çok kötüydüm sjsjsjsjs
neyse ki sanat tarihini bildiğim için sözlü ile dengeliyordum
13 Yorumla- Soran17 gü
Hep mükemmel masal prensiydin yani desene 🤗🥰
- 16 gü
Ooooo Güzell sözler teşekkürler jestin için
- Soran16 gü
Gerçek buu ama rica ederim 💃🙏
- 17 gü
Duygusal birisiyim ve ruhum yorgun. Bu gencecik yaşımda yoruldum. 🤣
13 Yorumla- Soran17 gü
Oyy kıyamam sana yorulma 💃🤗
- 17 gü
🤣🥰 Ruhum yorgun dışım değil. 🤣🥲
- Soran17 gü
Yapma balım daha çok uzun zaman var çok erken öyle ruhunu dinlendir kıyamam çok öpüyorum seni 🥰😂🙏🤗
u
18 güSanırım iyi niyetli olmak olabilir
23 Yorumla- Soran18 gü
Ahhh kalbi güzelim kardeşim seviyorum seni ya çok öpüyorum 😘🙏🥰
- 18 gü
Teşekkür ederim ablacım bende seni seviyorum 🥰🙏🤗
- Soran18 gü
🤗🤗🤗🤗🤗🥰💃
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Oğlum konusunda hem zayıf hem güçlüyüm ♥️
28 Yorumla- 18 gü
İcabında herkese ve herşeye rest çekebilirim.
10 Yorumla s
18 güSevdiklerime hayır diyememek.
05 Yorumla- Soran18 gü
En zoru hasta yapar efsanem☺onu lütfen biraz yok et
- 18 gü
Hayırlısı diyelim 😊
- Soran18 gü
Ama hasta olma bişeyde olmasın🤗🤗🤗🥰
- 18 gü
İnşallah ikimize de olmasın.
- Soran18 gü
Âmin kimseye olmasın 🤗🥰
Hiiiiç kusura bakmayın, güzellik yarışmalarında adayların alttan alttan kendini övme çabasına benzer bir durum içindesiniz sevgili cevap sahipleri.
'Maalesef çok ince düşünceliyim...'
'Ne yazık ki çok dürüstüm...'
'Ne kadar da hassasım, kahretsin...'
Çıkıp da 'Hülen şöyle bir zayıflığım var!' diyecek kadar cesur kimse yok mu ya; birkaç kişi dışında?
Ben takıntılıyım arkadaş. Ayrıca farklı fikirlere de karşımdaki kişinin kalbini kırdıktan sonra ihtimal veriyorum ancak. Yeri geldiğinde zeytinyağ gibi üste çıkıyorum, hatalı olduğumu bile bile.
Çok da kolay yalan söylerim. Söz verdiğim şeyi yapma zamanım geldiğinde eğer modumda değilsem, akla hayale gelmeyecek bahaneler uydururum. Pek de inandırıcı olurlar.
Kısa cümleler kuramam, azami derecede bayarım.
Daha da var bir sürü. Ben iyi bir insan bile değilim.
Güçlü yanımın ise zekam ve bilgi birikimim olduğunu düşünüyorum, hepsi bu.
30 YorumlaEminim cevaplara 'çok iyi niyetliler/düşünceliler' ile 'zayıflığı olmayanlar' doluşacaktır. Hiç inandırıcı değiller tabi. Dürüst olan sayılı insandan biri de ben olayım yine.
Zayıflığım motivasyon eksikliğim. Güçlü yanımsa bilinçli oluşum. Tabi çivinin çakılması gerektiğini bilmek, çiviyi çakmak manasına gelmiyor. Yani tembelliğimi düzeltmeliyim.21 Yorumlau
18 güAdalet. Emeğimi haksızlık yaparak hiç etmeye çalışan insanların karşısında dururum.
47 Yorumla- Soran18 gü
Wavvv 👏👏👏👏👏👏👏👏💃💫hayran kaldım
- 18 gü
Sinirleniyorum 😬. Aynı kuyruğa 2 kez basılmaz 😏. Damarıma basmayacaklardı.
- Soran18 gü
Kıyamam sana meyve veren agaç taşlanır kalbimizin fenomeni seviliyorsun fıstık 🥰☺🤗🤗🤗😘
- 18 gü
Kalbim yumuşacık oldu 😊💜🐠.
- Soran18 gü
Öyle zaten sevgi kelebeğim boş ver sen herkesi biz biliyoruz seni arkandan konuşanın sonu hastane tımarhane olsun😂🥰🙏
- 18 gü
Benden uzak olsun yeterli 🤪😹. Teşekkür ederim 💜.
- Soran18 gü
Rica ederim yakın olsada gücü yetmez zaten zirve de duymazsın😂😂😂😂😂
- 17 gü
Bende hersey siyah-beyaz ne yazık ki... Yani mükemmeliyetçi zihnim çoğu zaman beni felç ediyor ve işlevsiz hale getiriyor. Bu durumu dizginlemeyi, kontrol etmeyi hala öğrenebilmiş değilim. İnsanlar açısından disaridan bakinca umursamaz ve gamsız bir görüntü oluşturuyorum çoğu zaman ve bunu güçlü bulanlar bile oluyor. Coğunlukla pratik zekayla islerin icinden siyrilmaktayim -ve bu çok stresli - ama bunu da zeki olduğum sacmaligiyla açıklayanlar var. Bazen de tembellik ve bosvermislikle suçlanıyorum. Arka planda ise tıkanmış caresiz bitkin bir kadın var ve bunu görebilen yok henuz
10 Yorumla m
18 güİyi niyet şefkatli biri oluşum. Ben hiç kimseye kin besleyemem, öyle bir huyum var. Bana haksız yere çok kötü şeyler söyleyen kişilere karşı ben kötü olamıyorum, o onun ayıbı. Ben yine o kötü olsa ben gider yanında olurum, öyle de kalbim var.
10 Yorumla- 18 gü
Güvenmek, iyi niyet. Birine güvendiğim için herkesin karşısında durmuşumda haberim yokmuş.. Eşimin bile karşısında durdum ve güvendiğim kişi güvenilir değilmiş. Gerçekler öyle bir tokat etkisi yarattı ki. Nasıl toparlayacağımı bilmiyorum. Güçlü yanımı kimseye güvenmeyen biri olarak biliyordum ama öyle değilmiş.. Hayal kırıklığı kötü bir şey.
10 Yorumla - 18 gü
Güçlü olduğum konu kendi değerimi bilmem ve tek başıma olsam bile kendimle vakit geçirmekten keyif alabilmem. Zayıf noktam ise çok düşünmem tam bir overthinker ım yani
21 Yorumla- Soran18 gü
Güzel yorum 🙏
- Gizli Üye(45 üstü)17 gü
Söz konusu sevdiklerimse kendimi hiçe saymışlığım çoktu. Bu zayıflığım olabilir.
En güçlü yönümse çalışkan bir insanım.
Bu hiçe saydığım zamanlarda biraz daha kendimi sevsem değer verebilseydim kalp yarası yapmasaydım dedim sonra ama olan olmuştu.10 Yorumla - 18 gü
Zayıf nokta çabuk kırılmak, duygusal olarak zayıf olmak, alınmak. güçlü nokta kararlılık disiplin kabullenmek
11 Yorumla- Soran18 gü
🙏🙏🙏👏👏👏👏👏👏 çabuk toparlanman güzel
- 17 gü
Sevemiyorum sevmek için uğraşıyorum olmuyor
11 Yorumla- Soran17 gü
İnşallah olur ama hiç bir şey sebepsiz değil kimbilir o yürekte kaç kere güven yıkıldı ya da ne gizli bilinmez 🤗🥰☺
- 18 gü
Keyfime düşkunum bu zayifligim
Güclü tarafım hedefler konusunda ilerleme
15 Yorumla- Soran18 gü
Keyfine düşkün ama hedefte ilerleme işini bilen kaptan böyle ol gerisi boş zaten ☺
- 18 gü
Dimi Hayat kurtarır :)) teşekkür ederim iyi niyetin için 😊
- Soran18 gü
Rica ederim ama çok güzel bu huyun çok iyi yerlere gel inşallah ☺
- 18 gü
Amin iyi dileklerin karşılıkli olsun 🌹🙏
- Soran18 gü
Âmin inşallah 🙏☺
Sınırı ve hududu olmayan merhamet.
Aptal şefkati olur efenim.
İnsan merhamet etmekten çekinip. Gaddarlığı yurt ediyor kalbine.
Vesselam...10 Yorumla- 18 gü
En güçlü zayıflığım birinin bana “Yaa telefonum bozuldu.” demesi. düşmanım bile olsa o telefonu düzeltmem lazım😂😂
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tek zaafım çocuklarım. Katı olmam gereken zamanda bile olamıyorum. Gerçi bir de onlara sormak lâzim ama 🤣
10 YorumlaBenim tek zayıflığım Sevişmek yani kadın gördüğüme dayanamıyorum Kadınlara hayır diyemiyorum I'm sorry
11 Yorumla- 17 gü
Annene de ben hayır diyemiyorum ondan sen doğdun İ'm sorry
Zayıf tarafımı kimse bilemez genelde içten pazarlıklı bir adamım çünkü karşimdaki insanı ıyı tanımak için
10 Yorumla- 18 gü
İyi olmak sanırım en güçlü sevdiğim kişileri korumak olabilir ama iyi olmak büyük zayıflık kötü tarafı kurtulmanın bir yolu yok
10 Yorumla Kilo takıntım var biri almışsın dese yemek yemem.
Sezgilerim çok güçlüdür yanılmam20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 611 cevap paylaştı. İçimdeki duygusal boşluğu herkesle giderebileceğimi düşünüp hareket ediyorum bu çok yanlış
10 Yorumla- 16 gü
Bu konuda kapalı kutu gibi olmak lazım. Kimse bilmeli.
10 Yorumla - 17 gü
Sanırım şehvet güçlü olduğum yönde kafaya koyduğum hedefi yaparım ötesine verisine bakmam
10 Yorumla Fazla mütevazı olmam kendi kul hakkıma girmem
10 Yorumla- 17 gü
İnsanlara çok çabuk bağlanıyorum. En büyük zayıflığım bu.
10 Yorumla - 18 gü
Henüz olgun degilim ve olgun düşünmüyorum maalesef 😊
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bana yakınlık göstereni dost sanıyor olmam😕 nereden bileyim ki arkamdan vuracak
10 Yorumla- 18 gü
Kızımla ilgili konularda zayıf olduğum kadar kızımla ilgili konularda çok güçlüyüm
10 Yorumla - 18 gü
tek zayıflığım çabuk insanları silmek oluyo sanırım
10 Yorumla Dünyayı yerinden oynatacak potansiyelim var ama ona bir git diyemiyorum…
10 Yorumla- 18 gü
sarışın mavi gözlü kızlara zafım var fiziksel olarak bacaklar insanlara karşı zaff üretmem :d
10 Yorumla - 18 gü
Zayıf yönlerimi hiç bir zaman belli etmem söylemem 💁♀️
10 Yorumla Tek zayıf noktam annem olabilir. Onun iyi ya kötü davranışları beni etkileyebiliyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. İyi niyet, çekingenliğim yüzünden kıza açılma konularında aşırı zayıfım.
10 YorumlaKendime değer vermekte zorlanıyorum. Bu beni her şeye karşı daha hassas ve alıngan yapıyor.
10 Yorumla- 18 gü
Hep herkese iyimser yaklaşıyorum, sanırım bu benim en büyük zayıflığım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 859 cevap paylaştı. bilmem var ama su anda kendimi muhasebe icin hazırmıyım bilemedim :D
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)17 gü
İyi niyetim zayıflığın herkesi kendim gibi safoz sanmam 😄
10 Yorumla bana dramacı falan diyolar ama elimde olan birsey degil birisi bana birsey dicem, baksana bi gibi seyler diyince istemsizce panik atak geciriyorum nefes nefese kaliyorum basim donuyor nefes alamiyorum
10 Yorumla- 17 gü
Duygularım olunca aşırı zayıf bir insanım fakat bir konuda hırs yaptıysam benden güçlüsü yok çoğu konuda çoğu insanı es geçerim
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Gün batımı zayıf noktam.
11 Yorumla- Soran18 gü
O harika 🙏☺
- 17 gü
Aşırı derecede çözüm odaklı ve pratik biriyim... Öfkem benim zayıf noktam
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. İnsanlık yönünden bunu kullanıyorlar
14 Yorumla- Soran18 gü
Kesinlikle öyle ama sen yine de böyle kal 🥰🤗
- Soran18 gü
Çok tatlısın 🥰🤗
- 16 gü
Birinin hadi alışverişe gidelim demesi param yoksada eksikere iniyorum 😂
10 Yorumla - 17 gü
Lanet olsun içindeki insan sevgisine...
Merhamet der susarım...
10 Yorumla - 17 gü
anne sevgisi zayif noktam olabilir, guclu noktam da kolay kolay aldiris etmem elame, umursamam
10 Yorumla - 17 gü
diştan ağir başli soğuk kanlıyım aşık olunca hepsi gidiyor cocuklaşiyorum
10 Yorumla - 17 gü
Manipülasyona karşı çok zayıfım ama çok rahat manipülasyon yaparım.
10 Yorumla Kadınlara karşı zayıfım çabuk ısınır çabuk soğurum onlardan
10 YorumlaZayıflığım dürüstlük. Güçlü yanım zayıf yanımı düzeltmemek 😉
10 Yorumla- 18 gü
Sevdiklerime , kadınlara ve çocuklara karşı abartılı düzeyde hassasım.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)18 gü
Para beni degistiyor ya vallah 😂
25 Yorumla- Cevap sahibi18 gü
Param varken özgüven var paran varsa sende varsın anladın mı paran yoksa hiç bisisin parasiz bı skm olmuyor
- Soran18 gü
Ahhh harika yorum o kadar doğru ki👏👏👏👏🤣👏💃💃💃
- Cevap sahibi18 gü
Kimse demesin ben para sevmiyorum aşk istiyorum diye
- Cevap sahibi18 gü
Aşk karın doyurmiyo valla bacım
- Soran18 gü
Kesinlikle öyle
- 16 gü
Zayıflığım başarılı olacağim halde çok cabalak istememem. Güçlülüğüm ise en büyük şeyleri bile hiç takmadan hayatıma devam edip kendimi sevmem olabilir
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunları kimseye söylemem
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı. Zayıflık ulu orta söylenmez
20 YorumlaZayifligim insanlara gereğinden fazla merhamet etme ve kendi kişisel alan çemberine diğe ribsanlari müdahale ettirmek olabilir sanırım
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi