Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aynaların arkasında paralel evren var zannetmek.
Tv'dekilerin de seni görüp görmediğini düşünmek (klasik).
Eski fotoğraf veya filmlerde hayatı gerçekten siyah beyaz sanmak.
Hitler'i birden çok kişi sanmak.
Öğretmenlerin her şeyi bildiklerini zannetmek.
20'li yaşları çok büyük, uzak sanmak.
Ha bir de ezanı Allah okuyor sanırdım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 687 cevap paylaştı. Evet var mesela karanlık yerlerde cin çarpar gece incir ağacına yaklaşma cin gelir ateşle oynarsan altına çiş yaparsın gece yatmadan önce horoz öpmezsen karabasan gelir gibi daha birçok şey gerçekten saçmalığında ötesinde buluyorum bunları 😄
07 Yorumla
u
18 güİnançlara saygım olmakla birlikte birçok dini öğreti. Liste çok uzar yazsam. Tekrar diyorum inananlara saygım var.
17 Yorumlau
18 gü:D tamam yahuu niye bu kadar bastırarak dedin üzülmezler inananlar
- 18 gü
Var var bu duyara girenler yaşandı😄
u
18 gükoşun koşun duyarda kampanya
- 18 gü
Bu konularda seviliyor sosyal mecralarda duyarlar ve denk geldim de.😅
u
18 güsallamayacaksın olup biter :D
- 18 gü
Yok desinler zaten diyeceklerini oo sallasak zaten derin konu uzar uzar gider😅
- 17 gü
Teşekkürler eig için🙂
- 18 gü
Kimse birbirini aldatmıyor herkes mutlu sanıyordum
120 Yorumla- 17 gü
Gül ozaman jsfjd
- 17 gü
Komikmiş
- 17 gü
Zuhahahaha sifjjd
- 17 gü
Gülma yeter kdkfkd
- 17 gü
Hiç əyləncəli değilsin kdgjd
- 17 gü
Eğlenceli bi şekilde öl baree
- 17 gü
O havalı olur bak skfjd mesela balkonda dans ederken aşağı düşüyorsun gibi gibi sjfjdj
- 17 gü
😂balkon çöküyormuş falan
- 17 gü
Kesin o halay başı da sensin😅
- 17 gü
Teşekkürleeeerr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- 18 gü
Herkesin iyi niyetli ve güvenilir olduğunu zannederdim.
01 Yorumla u
18 güHiç öyle bir şey yok. Her şeyi biliyordum.
01 Yorumla- 18 gü
Ahahahah annemlerin beni evlatlık aldığına inanıyordum hep bana kızdıklarknda... En küçük çocuk olduğum için hep bu tarz zorbalıklara maruz kalırdım abim ve ablamlar tarafından ve savunmam bile vardı... "Siz o kadar iyi değilsiniz ki en son beni almışlar" derdim... Tabi büyüdükçe taşlar yerine oturuyor 😂😂
26 Yorumla- 18 gü
Seni çöpten almışlar biz bir şey diyoz mu ajdjfj
- 18 gü
Birbirimize destek olmamız lazım haklısın... Öz evlatları ortadan kaldırmak ortak görevimiz ajdjfj
- 18 gü
Bende sapan var sadece 🫣
Çizgi filmlerin özellikle şirinlerin gerçek olduğuna inanıyodum. Hani başlangıcında dış ses uslu bir çocuk olursan belki sende şirinleri görebilirsin derdi ya işte ben onu gerçek sanarak şirinler bitene kadar sessiz bi şekilde izlerdim. Çok yaramaz bi çocukluğum olmasına rağmen onu izlerken sesim çıkmazdı😂
24 Yorumla- 18 gü
Eveet gercek
u
18 gü@Cizgifilmzamanı bak gördünmü sen uslu çocuk olmadığın için görememişsin maii
Kişilik & Karakter konusunda 419 cevap paylaştı. Ben yeşil gözlü insnalari dünyayı yeşil gördüğüne inanıyordum.
14 Yorumla- 17 gü
Çocukken sapanımla ufak bir taş alıp havaya atmıştım ve yere düştüğünü görmedim, o an onun gökyüzüne doğru uçtuğunu hissettim ve 25 yıl olmasına rağmen hâlâ uzay boşluğunda gittiğine inanıyorum ☺️
10 Yorumla - 17 gü
Çocukken anneme şöyle sormuştum annem ben nasıl dünyaya geldim diye sormuştum o da bana dedi ki biz babanla birbirimizi çok sevdik ona sarıldım baban beni öptü sımsıkı sarıldım ona sonra sen aramıza katıldın sonra genç oluncaya kadar buna inandım sonra genç kızlığa adım attığım zaman kendisi rahmeti hemşire olduğu için kadın olmak ne demek cinsel kimlik ne demek onları bana anlattı onun özlemini çok çekiyorum
10 Yorumla - 17 gü
Büyüyünce saçma bulmadım da doğru olmadığını öğrendim. Beni gerçekten de leylekler getirmemiş bu dünyaya. Üzücü bir gerçekti benim için. Kabullenmek zor oldu :))
10 Yorumla Var periliçe gerçekten var zannediyordum küçükken
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 715 cevap paylaştı. Uzun boylu adamlardan korkup kaçıyordum beni döverler diye babam sağolsun hep döverdi.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mutlu olmak için iyi bir insan olmanın yeterli olacağı 💅🏻
10 Yorumla- 18 gü
Bir sihirbaz amca vardı her pazar TRT 1de çıkardı şakasından ben hariç herşeyi çıkartırdı bende buna inanırdım ya 🤦
şu an kendime inanamıyorum ne kadar saf ve temizmişim 😂11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Her evin bir tanrısı olduğunu sanıyordum. ‘Allah birdir.’ kavramı bir aile için geçerli gibiydi. Bu kadar insana ancak bu şekilde bakabileceğini düşünüyordum. Şimdi saçma gibi görünse de kendimce mantıklı düşünmeye çalışmışım.
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Tahtaya vurmak , vurmazsam sıkıntı olacak sanırdım. Bütün batıl inançları çöpe attım uzun zamandır.
01 Yorumla- 18 gü
Günaydın
Kahve içme kararirsin bıyıkların çıkar
Siyah kedi ugursuzluktur gibi seyler
05 Yorumla- 18 gü
Olabilir bak sen içme artik madem daha fazla cikmasin😂😂
- 18 gü
Dur bit pazarından sana hali fırçası alayim sana😂
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok şey var hangi birini sayayım? Uğur böceği Allahın bi böceği nesi uğur getirecekmjș görmeyen üstünde geçip eziyor
02 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Televizyondakilerin gerçekten televizyonda olduğunu sanıyordum ben televizyonu söktük kimse yoktu
14 Yorumla- 18 gü
Cıddı mısın ya ben de aynı seyi düsünüyordum televizyonun arkasındalar sanıyordum
- 18 gü
@Beliiinnaaay masummmm
- 17 gü
Eskiden babannemi amcamın eşi sanıyordum jsgs şu an çok saçma geliyor neden öyle düşünmüştüm ki 🤔
01 Yorumla - 18 gü
Ve prens gelmiş sonsuza dek mutlu olmuşlar yalannn nnn prens gelince dahada dertli olursun😂🤣
06 Yorumla- 18 gü
Heee valla zalımın oğlu prens adı batası☺
- 18 gü
Senide kaybettik hadi 😂😂
- 18 gü
Çok delisin çok 🤗🤗🤗
u
18 güEvet hayatın kendisi
11 Yorumlau
18 güüzdü
- Gizli Üye(25-29)18 gü
Bebekleri leylekler getiriyor sanıyordum 😂😂
01 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. Allah herkesin evine kuran koyuyor sanıyordum
10 YorumlaBen ayna grubunu kör sanıyordum,😆😆
10 YorumlaDirekt dinlerin tamamı
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Herkesin kalbini benim gibi zannediyordum
10 Yorumla- 18 gü
Her güleni iyi sanardım
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)17 gü
Mutlu olduğuma inanıyordum meğer kendimi kandiriyormusum
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)16 gü
Organlarımız yok karnımızın içi boş sanıyordum
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)16 gü
Annemin karnına leyleklerin getirmesi
10 Yorumla m
17 güÖpüşünce çocuk olur sanıyordum
01 Yorumla- 17 gü
Yemezsen arkandan ağlarrr 🤣🤣🤣🤣
02 Yorumla- 17 gü
🤣🤣🤣🤣
- 18 gü
Allah'ı Superman saniyodum megersem Allah yokmus
03 Yorumla- 18 gü
Oda yokmuş😥
- 18 gü
Büyüyünce istediğimi yapacağımı sanıyordum
05 Yorumla- 18 gü
Ne yemesi peh 😂
- 18 gü
Oynamak değil de boş ver 😃
- 18 gü
Öcülere hangimiz inanmadık ki
01 Yorumla - 18 gü
hayal kurmak saçmalık
06 Yorumla- 18 gü
öyle valla bak hayal kurun sacmaliklari cok bos isler cocuklara hedef koymayi gerceklestirilebilcekleri seyleri düsünmeyi ögretin hayaller yıkılınca cok zor oluyor yasamak
- 18 gü
yjkilmadan da güclü olabilir gerek yok travmalara acilara
- 18 gü
olur daha güzel oluyo öbürünün güclü olma ihtimali hem düsuk hemde olsa bile hevesi kirik oluyo hic iyi degil hevesi olmadan yasamak hayatin tadi brokoliden daha kötü oluyor ve ölene kadar brokoli yemeye mahkum
- 18 gü
Saat kavramının saçmalığı 🤣🤣
06 Yorumlau
18 güo neyyy
- 18 gü
boş ver karışık işler 🤣
u
18 güsaat kavrami ne olm söyle
- 18 gü
Saatlere bağlılığım felan fistan fantezi 🤣🤣çok merak iyi değil
u
18 gügeçmiş olsunn deli