- 21 gü
Kimle kıyaslanıyorum ve iyi olan taraf ben miyim ona göre değişir 😂
17 Yorumla- 21 gü
Tam olarak öyle ahahshfh
- 21 gü
Ahahshsh abartma abartma 😂😂
- 19 gü
Teşekkürler arkideş 🌸😂
En İyi Cevaplar
- 21 gü
Yapıyorlar bazen deli oluyorım özellikle annem beni kuzenimle kıyaslıyor snnem yüzünden resmen kuzenımle aram bozuldu
22 Yorumla- 21 gü
O da fazla iyi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- 21 gü
Beni taklit ederek âdeta "gideri olan formül" kendi ruhları ve tarzlarında, özlerinde olmadan hızlı ve sahte bir başarı hedefleyen KS' kişilerini direkt Allah' a havale ettim âhlarım bâki herbirine.. Canları cehenneme olsun gerçekten 😅
13 Yorumla- 21 gü
Onlar değmezler. Fakat ben ve başarım değer. Elbette ki ederim ve edeceğim de 🍎💎
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. İyi bir kıyaslamaysa mutlu olurum 😂
26 Yorumla- 21 gü
Sevmediğim bir davranış şekli, bu konuda asla taviz vermem herksin yaradılışı düşünceleri hayata bakış açısı farklıdır tavrım sert bir şekilde uyarmak olur.
51 Yorumla - 21 gü
Hiç sevmiyorum, nefret ediyorum. Annem hep kıyaslar çok sinir oluyorum. İnsan kendi öz evladını neden başkalarıyla karşılaştırır, küçümser üzer ki?
42 Yorumla- 21 gü
Haklısın
Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. En azından dile getirmiş :))) skinti olmaz kimle neyle kiyasliyorsa kıyaslasin ama vardığı sonucu kabul edicegimi sanmasın :)
31 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Önceden beni çok yaralardı ama artık umarsızlaştım bu konuda.
‘Ona git öyleyse.’ diyorum böyle durumlarda. Ne bunu kaldıracak yüreğe ne de zihne sahibim. Yorucu insanlar sadece köşede beklemeli.11 Yorumla- 21 gü
Bu kiyaslayan kişinin boş insan olmasından kaynaklı..
Yüzüme karşı kimse bunu yapamaz..
Arkamdan da kimin ne konuştuğu beni ilgilendirmez..217 Yorumla- 21 gü
Ama gerçek..😅
- 21 gü
Sende hep onayla zaten..😅
- 21 gü
İçinde tutma diye zorladım..😅
- 21 gü
Hihiii, tabi..😅
- 21 gü
Ağız tadıyla kavgada çıkartamıyoruz arkadaş..😅
- 21 gü
Deyebiliriz..🤭😅
- 21 gü
Deneyebiliriz..😅😅
- 21 gü
Şaka yapiyoruz zaten..😅
- 21 gü
😅😅
- 21 gü
Kiminle nasıl kıyaslarlarsa öyle kıyaslasınlar, değerimden eksikmez ya da artmaz. Bu tür şeylerden benim haberim bile olmaz. Kendileri çalar oynarlar.
21 Yorumla m
21 güTaklitler asıllarını yaşatır, güler geçerim 🤣
33 Yorumla- 21 gü
:))
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes birbirinden farklı kıyaslamaya gerek yok derdim
32 Yorumla- 21 gü
Onların yanına git o zaman derim daha da muhatap olmam
25 Yorumla- 21 gü
Valla hepsi slk
- 21 gü
... Tamam 😂
Kişilik & Karakter konusunda 986 cevap paylaştı. "Terazisi tezekten olanın Bottan olur dirhemi" İnsanlık için bir Kıyas da ölçme tartma da bulunsak... Terazinin öbür tarafına koyacağınız değer olarak varlık olarak ne kullanırız?
30 Yorumla- 20 gü
Eski sevgilim yapmıştı eski sevgilini bana övdü o şöyleydi dedi bende dedim git o zaman o seni daha çok sevmiyormuş ya dedim zaten o konudan sonra uzun sürmedi çok güzel terk ettim kendimle gurur duyuyorum.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı. 'ya sabır' çekerim göz deviririm 'sen ne anlatıyorsun ya' derim
13 Yorumla- 21 gü
Ya kulaklık takarım ya da önemsemediğimi hissettiririm.
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. kıyaslanmaktan nefret ederim kim olduğuna bağlı tepkim değişir
17 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Rahatsız olurdum, hangi konuya bağlı ise ona göre tepki veririm.
50 Yorumla- 21 gü
Ufff 🤭 Kendimi kimseyle kıyaslamıyorum ama eğer onları beğenmiyorsan işte kapı🚪
14 Yorumla- 21 gü
Dimi 😂
- 21 gü
Bencede
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Saygısızlık olarak görür ağır kelimelerimle hadlerini bildiririm resti çekerim..
40 Yorumla- 21 gü
En nefret ettiğim şey özellikle annem sürekli birileriyle kıyaslar
30 Yorumla - 21 gü
Hiç sevmem madem beni kıyaslıyolar ona gitsin derim ve hiç sevmem kıyaslanmayı
30 Yorumla - 21 gü
Hoş değil, iyi anlamda yapılıyor olsa bile nifak tohumları serpmeye birebir olur bu... olmamalı
20 Yorumla Nefret ederim ki birinin benden daha iyi olduğunu söylerseler bende daha iyi olmaya çalışırım çünkü kaybetmeği sevmem
20 Yorumla- 21 gü
En nefret ettiğim şeylerden biri ve içimdeki canavarı ortaya çıkarır. Resmen gözlerimden alev saçarım.
10 Yorumla Bende onu başkasıyla kıyaslıyorum çoğu zaman
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hoşuma gitmezdi, hiçbirimiz kusursuz değiliz sonuçta. 😄
20 YorumlaEn nefret ettiğim şey , istemsizce sesim yükseliyor
20 Yorumla- 21 gü
hic sevmem. sevdigim biri yaparsa extra uzulurum
20 Yorumla Annem ve teyzelerim hep yapar normalde kuzenlerimle çok iyi anlaşırız ama kıyas yüzünden aramızda rekabet başladı
23 Yorumla- 19 gü
Zerre umursamadığım için söyledikleriyle kalıyorlar.
10 Yorumla Yüksek tepki ile çünkü kendimi yetersiz ve değersiz hissederim o an
10 Yorumla- 20 gü
Umurumda olmuyor. En azından yüzüme bakarak yapıyor birde konuşmadan sinsi sinsi yapanlar var
10 Yorumla Eger kıyaslama olumluysa mutlu olurum kötüyse bayağı sinir olurum
10 YorumlaEn nefret ettiğim şey 🙄
51 Yorumla- 21 gü
Şu hayatta en nefret ettiğim olay. Ben benim anasını satayım başkasının ne yaptığı beni ilgilendirmiyor, beni ilgilendirmiyorsa seni niye ilgilendirip de kıyaslama yapıyorsun ki.
11 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Çok sinirleniyorum kıyas yapmalarına. Ama iyi bir kıyassa mutlu da eder yani
20 Yorumla - 21 gü
Herkesin kendi kapasitesi ve hayatı şekillendirişi farklıdır. Benim yaptıklarım beni, o kişinin yaptıkları da kendisini ilgilendirir. Derim ve saygı duymasını isterim...
20 Yorumla ''Aynaya bak, aynanın kırıldığını göreceksin.'' diyorum. Bu şüphe ona yeter zaten. Ayna çirkinliğinden mi güzellğinden mi kırılacak düşünsün dursun :)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. En sevmediğim şey, bunu aileler çok yapıyor, onur kırıcı bir durum.
13 YorumlaKimse kıyaslanmaktan hoşlanmaz. Beni kıyaslayanlardan uzak duruyorum, çünkü kıyaslayan kişiler kontrol altında tutmak istiyor
10 Yorumla- 21 gü
En iyi tepki tepkisizliktir umursamam 😏
11 Yorumla m
21 güÖff içimden goril çıkıyor o an, büyük kavga çıkar.
14 Yorumla- 21 gü
Nefret ettiğim şeyler sırasında 1 ci yerde
- 21 gü
Nefret etmeyeyim mi?
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hoş tepki vermem.
11 YorumlaKıyaslanmayı pek sevmesemde aslında nasıl yapıldığına göre değişir.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 746 cevap paylaştı. Kıyas yapması kendi adına hata olur çünkü benden de güseli yok...🤣
10 Yorumla- 18 gü
Birilerinin beni kıyaslamasından hoşlanmıyorum açıkçası
10 Yorumla Asla tahammül edemem her insan eşsiz ve tekdir beni olduğum gibi kabul etmesini beklerim
10 Yorumla- 21 gü
Bunu diyen kişinin görmek istediği tepkiyi göstermem aman çok da şeyimdw
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Olumlu bir tepki vermeyeceğim kesin
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Sen önce kendinle kıyasla derim
30 Yorumla- 21 gü
Bende onu başkası ile kıyaslarim
20 Yorumla - 21 gü
Kıyas yapısında görsün aradaki farkı 😄
20 Yorumla - 21 gü
Kimseyle kıyaslanmayı sevmem.
21 Yorumla- 21 gü
Güzelligin göz kamaştırıcı insanın aklını başından alıyor
- 19 gü
Onlar sadece havlarlarlavavs
10 Yorumla - 20 gü
Ben x değilim derim. Ben Z yim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 744 cevap paylaştı. Nasıl kıyaslandığıma bağlı
10 Yorumla- 20 gü
ben başka biriyim o başka biri derim büyütmem pek
10 Yorumla - 20 gü
🤓 bu hareketi yapıyorum 😃
10 Yorumla Al bunu da kıyasla derim mesela.
10 Yorumlau
21 güumursamam
10 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi